Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Most mi van? Eddig azt írtátok az a baj a Szajnával, hogy teleszarták a migráncsok. A tv-ben meg most azt mondják, hogy túl erős a sodrása.
több mint 1 éve
és ennél a 3. időnél a másik kettő 4. idő is jobb volt, dehát nem kellett több10 mp-vel maradt le a 3.tól. 3 képernyőnyire jött az utolsó még továbbjutó helytől.Jó hát ez teljesen esélytelen...Hosszú a 2000 mèter 😛
gabokocka
dande2
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
10 mp-vel maradt le a 3.tól. 3 képernyőnyire jött az utolsó még továbbjutó helytől.Jó hát ez teljesen esélytelen...Hosszú a 2000 mèter 😛
gabokocka
dande2
több mint 1 éve
NE hülyéskedjünk már, futam utolsó. Mégis mi indokolja, hogy ilyen teljesítménnyel bármelyik másik futamban top3ban lett volna...Semmi teljesen esélytelen volt a 12-be kerülés.
Sixo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Nem gond, már megszoktam.Én vagyok kb az egyetlen aki nem néz... ha ez fordított szarkazmus volt, és nem értettem akkor sry.Jah, de rajtad kívül senki nem néz csapat sportokat meg stúdiót.Szakkommentátorok közül amúgy a judos végtelenül korrektFélve mondom, az idei olimpiai közvetítés mtv-s szinten eddig teljesen jó, főleg az új emberek/szakkomok közti, és inkább a kisebb sportok egy részében + nyilván Vásárhelyi.
Wester
A csapatsportok/studió elég gyenge, és van azért azért továbbra is sok fogalmatlan, de az idei eddig jobb mint amire számítottam (ez nyilván -273C közelében van)
Igor
Sixo
Igor
több mint 1 éve
NE hülyéskedjünk már, futam utolsó. Mégis mi indokolja, hogy ilyen teljesítménnyel bármelyik másik futamban top3ban lett volna...
több mint 1 éve
Én vagyok kb az egyetlen aki nem néz... ha ez fordított szarkazmus volt, és nem értettem akkor sry.Jah, de rajtad kívül senki nem néz csapat sportokat meg stúdiót.Szakkommentátorok közül amúgy a judos végtelenül korrektFélve mondom, az idei olimpiai közvetítés mtv-s szinten eddig teljesen jó, főleg az új emberek/szakkomok közti, és inkább a kisebb sportok egy részében + nyilván Vásárhelyi.
Wester
A csapatsportok/studió elég gyenge, és van azért azért továbbra is sok fogalmatlan, de az idei eddig jobb mint amire számítottam (ez nyilván -273C közelében van)
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Jó hát ez teljesen esélytelen...
több mint 1 éve
Csak junior világbajnok kétpárban.De neki semmi eredménye nincs.SzlovéntKubait vagy a szlovént teszed még elé?10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
gabokocka
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Pétervárinak van?De neki semmi eredménye nincs.SzlovéntKubait vagy a szlovént teszed még elé?10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
gabokocka
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
Igazából mindegy volt, mert a top 3 kiemelkedett... marad a C/D döntő.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Jah, de rajtad kívül senki nem néz csapat sportokat meg stúdiót.Szakkommentátorok közül amúgy a judos végtelenül korrektFélve mondom, az idei olimpiai közvetítés mtv-s szinten eddig teljesen jó, főleg az új emberek/szakkomok közti, és inkább a kisebb sportok egy részében + nyilván Vásárhelyi.
Wester
Igor
több mint 1 éve
amugy szerintem van egy csomo sport ahol hianyzik a kreativitas. Ha lattal egyet akkor szinte lattad az osszeset. Ha valaki nem ert hozza akkor kb szar emiatt. Persze drukkolni lehet, de semleges meccseket nem nezi az ember. Megtanulni nem lehet 5 perc alatt es a legtobb sportot a kovetkezo olimpiaig pontosan a tobbseg telibe szarja. Hamar feljott a lotancoltatas az pont olyan mint a .....direkt nem sorolok sportokat, egyszeruen felfoghatatlan mi mennyire nehez es ugyan mindenki tudja hogy rengeteg munka van benne, de ennyi erovel festoverseny is lehetne | ( ha pucer nok lenne a tema akkor kb a legnezettebb sport lenne es lenne egy uj boom iparaga a vilagnak: kezmuves artsy-fartsy ) | Pelda gyanant amugy nalam kedvenc lenne egy juhaszkutya verseny ( persze ez a hobbim), ami tudna nagyon latvanyos lenni, de az olimpia kb kicsinalna es latom ahogy 500 alkalommal neznek meg a nezok ugyanazt a feladatot, pedig lehetne vegtelen szamu csoportot csinalni ahol sokfele kihivast latnanak parszor.
Es azt csak halkan hogy a szakkomentatorok szerintem elkepesztoen fontosak. A vivasnal peldaul magasan neki adtam volna az osszes ermet. De peldaul az NSO-n a Nadal-Djoko meccsrol iro ficko biztosan nem ert a teniszhez vagy nem az a keres tole. Es persze ez ketto kiragadott pelda a milliobol, ahol eppen fel vagy lehuzza a sport mar amugy is kerdeses "erteket"
több mint 1 éve
Lehet egyedül vagyok ezzel, de én minden olimpián elcsodálkozom, hogy a cselgáncs hogy a fenébe tud bent maradni a programban. A meccsek 90%-a iszonyat unalmas gyömöszölés, bírófüggő és pár egyértelmű dobás kivételével csak a nagyon hozzáértők tudják, hogy ki is nyert és miért...Van még pár ilyen sportág.
StormST
több mint 1 éve
Szakkommentátorok közül amúgy a judos végtelenül korrektFélve mondom, az idei olimpiai közvetítés mtv-s szinten eddig teljesen jó, főleg az új emberek/szakkomok, és inkább a kisebb sportok egy részében + nyilván Vásárhelyi.
Wester
Szerkesztette: Igor
több mint 1 éve
Lehet egyedül vagyok ezzel, de én minden olimpián elcsodálkozom, hogy a cselgáncs hogy a fenébe tud bent maradni a programban. A meccsek 90%-a iszonyat unalmas gyömöszölés, bírófüggő és pár egyértelmű dobás kivételével csak a nagyon hozzáértők tudják, hogy ki is nyert és miért...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
De neki semmi eredménye nincs.SzlovéntKubait vagy a szlovént teszed még elé?10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
gabokocka
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 1 éve
SzlovéntKubait vagy a szlovént teszed még elé?10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
gabokocka
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Együttes eséssel jobban kontrolált-jelentsen is ez bármit 😊Ungvári nyert aranyponttalCselgáncs?
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
Román majdnem kiesett, kár érte 😊
több mint 1 éve
Szakkommentátorok közül amúgy a judos végtelenül korrekt
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Akkor Ungvári tovább!
több mint 1 éve
Hát asszem az irodából nem nézek semmit most 😊Max a konyhában tv-n
Közbe meg benézek ide hogy van e vmi izgi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kubait vagy a szlovént teszed még elé?10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
gabokocka
empty taxi