Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Most mi van? Eddig azt írtátok az a baj a Szajnával, hogy teleszarták a migráncsok. A tv-ben meg most azt mondják, hogy túl erős a sodrása.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Jó hát ez teljesen esélytelen...
gabokocka
Hosszú a 2000 mèter 😛
dande2
10 mp-vel maradt le a 3.tól. 3 képernyőnyire jött az utolsó még továbbjutó helytől.
Sixo
és ennél a 3. időnél a másik kettő 4. idő is jobb volt, dehát nem kellett több

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
gabokocka
Hosszú a 2000 mèter 😛
dande2
10 mp-vel maradt le a 3.tól. 3 képernyőnyire jött az utolsó még továbbjutó helytől.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 183 — Így remélem megfelelek nektek.....
gabokocka
Hosszú a 2000 mèter 😛

Illetve ok a továbbjutásra valóban de legalább 4. hely meglett

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
NE hülyéskedjünk már, futam utolsó. Mégis mi indokolja, hogy ilyen teljesítménnyel bármelyik másik futamban top3ban lett volna...
Sixo
Semmi teljesen esélytelen volt a 12-be kerülés.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Szakkommentátorok közül amúgy a judos végtelenül korrekt
Wester
Félve mondom, az idei olimpiai közvetítés mtv-s szinten eddig teljesen jó, főleg az új emberek/szakkomok közti, és inkább a kisebb sportok egy részében + nyilván Vásárhelyi.

A csapatsportok/studió elég gyenge, és van azért azért továbbra is sok fogalmatlan, de az idei eddig jobb mint amire számítottam (ez nyilván -273C közelében van)
Igor
Jah, de rajtad kívül senki nem néz csapat sportokat meg stúdiót.
Sixo
Én vagyok kb az egyetlen aki nem néz... ha ez fordított szarkazmus volt, és nem értettem akkor sry.
Igor
Nem gond, már megszoktam.

több mint 1 éve
NE hülyéskedjünk már, futam utolsó. Mégis mi indokolja, hogy ilyen teljesítménnyel bármelyik másik futamban top3ban lett volna...

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 602 — No 1 Lijiao Gong fan
Wester
Félve mondom, az idei olimpiai közvetítés mtv-s szinten eddig teljesen jó, főleg az új emberek/szakkomok közti, és inkább a kisebb sportok egy részében + nyilván Vásárhelyi.

A csapatsportok/studió elég gyenge, és van azért azért továbbra is sok fogalmatlan, de az idei eddig jobb mint amire számítottam (ez nyilván -273C közelében van)
Igor
Sixo
Én vagyok kb az egyetlen aki nem néz... ha ez fordított szarkazmus volt, és nem értettem akkor sry.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....
gabokocka
Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
empty taxi
Kubait vagy a szlovént teszed még elé?
Sixo
Szlovént
empty taxi
De neki semmi eredménye nincs.
Sixo
Csak junior világbajnok kétpárban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....
gabokocka
empty taxi
Sixo
Szlovént
empty taxi
Sixo
Pétervárinak van?

Igazából mindegy volt, mert a top 3 kiemelkedett... marad a C/D döntő.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Wester

Igor

több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 310
amugy szerintem van egy csomo sport ahol hianyzik a kreativitas. Ha lattal egyet akkor szinte lattad az osszeset. Ha valaki nem ert hozza akkor kb szar emiatt. Persze drukkolni lehet, de semleges meccseket nem nezi az ember. Megtanulni nem lehet 5 perc alatt es a legtobb sportot a kovetkezo olimpiaig pontosan a tobbseg telibe szarja. Hamar feljott a lotancoltatas az pont olyan mint a .....direkt nem sorolok sportokat, egyszeruen felfoghatatlan mi mennyire nehez es ugyan mindenki tudja hogy rengeteg munka van benne, de ennyi erovel festoverseny is lehetne | ( ha pucer nok lenne a tema akkor kb a legnezettebb sport lenne es lenne egy uj boom iparaga a vilagnak: kezmuves artsy-fartsy ) |

Pelda gyanant amugy nalam kedvenc lenne egy juhaszkutya verseny ( persze ez a hobbim), ami tudna nagyon latvanyos lenni, de az olimpia kb kicsinalna es latom ahogy 500 alkalommal neznek meg a nezok ugyanazt a feladatot, pedig lehetne vegtelen szamu csoportot csinalni ahol sokfele kihivast latnanak parszor.

Es azt csak halkan hogy a szakkomentatorok szerintem elkepesztoen fontosak. A vivasnal peldaul magasan neki adtam volna az osszes ermet. De peldaul az NSO-n a Nadal-Djoko meccsrol iro ficko biztosan nem ert a teniszhez vagy nem az a keres tole. Es persze ez ketto kiragadott pelda a milliobol, ahol eppen fel vagy lehuzza a sport mar amugy is kerdeses "erteket"
több mint 1 éve
Lehet egyedül vagyok ezzel, de én minden olimpián elcsodálkozom, hogy a cselgáncs hogy a fenébe tud bent maradni a programban. A meccsek 90%-a iszonyat unalmas gyömöszölés, bírófüggő és pár egyértelmű dobás kivételével csak a nagyon hozzáértők tudják, hogy ki is nyert és miért...
StormST
Van még pár ilyen sportág.

több mint 1 éve
Wester
Félve mondom, az idei olimpiai közvetítés mtv-s szinten eddig teljesen jó, főleg az új emberek/szakkomok, és inkább a kisebb sportok egy részében + nyilván Vásárhelyi.

Szerkesztette: Igor

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 498 — SB 50 Champion @ Grund
Lehet egyedül vagyok ezzel, de én minden olimpián elcsodálkozom, hogy a cselgáncs hogy a fenébe tud bent maradni a programban. A meccsek 90%-a iszonyat unalmas gyömöszölés, bírófüggő és pár egyértelmű dobás kivételével csak a nagyon hozzáértők tudják, hogy ki is nyert és miért...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
gabokocka
empty taxi
Sixo
Szlovént
empty taxi

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
gabokocka
empty taxi
Sixo
Szlovént

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Ungvári nyert aranyponttal
zacknorb
Cselgáncs?
Sixo
Együttes eséssel jobban kontrolált-jelentsen is ez bármit 😊
több mint 1 éve
Román majdnem kiesett, kár érte 😊

több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 801 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ungvári nyert aranyponttal
zacknorb
Cselgáncs?

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 183 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor Ungvári tovább!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Hát asszem az irodából nem nézek semmit most 😊

Max a konyhában tv-n

Közbe meg benézek ide hogy van e vmi izgi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
gabokocka
empty taxi