Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Na holnap csak női párBajtőr csapat lesz így ott nem leszünk érdekeltek. Ha jól sejtem, érem szempontjából kb egy emberre vagyunk utalva, Milák....azért ez nagyon vékony így.....még esetleg a triatlonosok vagy a vitorlázók talánKós is úszik holnap, vagy nem?
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli, holnap:15.00: Dominikai Köztársaság–Üzbegisztán
Sixo addig majd néz agyaggalamblövészetet vagy zsákbanfutást.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na holnap csak női párBajtőr csapat lesz így ott nem leszünk érdekeltek. Ha jól sejtem, érem szempontjából kb egy emberre vagyunk utalva, Milák....azért ez nagyon vékony így.....még esetleg a triatlonosok vagy a vitorlázók talán
több mint 1 éve
nagybátyjaAmúgy most, hogy csekkoltam, milyen bírók/zsűri volt itt, feltűnt, hogy itt van annak a tunéziainak az apja, aki elég kérdésesen verte Gémesit kardban (aztán elment ezüstig...). Be kéne nekünk is csempészni családtagokat a bírói testületbegémesi apja erről írt virágnyelven + valami közös bussiness is van a bolgár bíróval állítólag aki azon a meccsen volt
Rajna
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amúgy most, hogy csekkoltam, milyen bírók/zsűri volt itt, feltűnt, hogy itt van annak a tunéziainak az apja, aki elég kérdésesen verte Gémesit kardban (aztán elment ezüstig...). Be kéne nekünk is csempészni családtagokat a bírói testületbegémesi apja erről írt virágnyelven + valami közös bussiness is van a bolgár bíróval állítólag aki azon a meccsen volt
Rajna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Viszont ez az "anya-lánya" amerikai páros elég simán vezet eddig az ausztrálok ellen.
több mint 1 éve
Amúgy most, hogy csekkoltam, milyen bírók/zsűri volt itt, feltűnt, hogy itt van annak a tunéziainak az apja, aki elég kérdésesen verte Gémesit kardban (aztán elment ezüstig...). Be kéne nekünk is csempészni családtagokat a bírói testületbe
több mint 1 éve
Szerintem az olaszok nyújtsanak be egy óvást a meccsre, mert ez a bíráskodás ez kész vicc volt.
több mint 1 éve
Na mekkora meccs lett ez a tőrdöntő, jóféle bírózással is, Bazadze nem bírta volna jól 😊
több mint 1 éve
megint dráma a vívóknál
több mint 1 éve
hát nem jöttem rá a hogyanra 😀képet ha be akarok szúrni, azt nem lehet berakni spoilerbe?Szerintem de
shagi0206
zacknorb
több mint 1 éve
most kell 1-2 bravúr..
több mint 1 éve
ez legalább meggyőző volt
több mint 1 éve
bohóc
több mint 1 éve
Amerikai röpis kiscsajnak nem valami jó a borotválás utáni rutinja, hát hogy ki van pattogva a hasa szegényemnek.
több mint 1 éve
nem ide vonatkozik, máshová akarom, de ha a képet berakom spoilerbe, nem lesz spoileres.képet ha be akarok szúrni, azt nem lehet berakni spoilerbe?Már itt is lehet spoilerezni?
shagi0206
Nincs még időeltolódás sem, mi indokolná? | Ha nyerünk egy aranyat meddig nem szabad megírni? |
vpi
több mint 1 éve
Mondjuk egy Pizzaronál ez normális viselkedésnek számít
több mint 1 éve
képet ha be akarok szúrni, azt nem lehet berakni spoilerbe?Már itt is lehet spoilerezni?
shagi0206
Nincs még időeltolódás sem, mi indokolná? | Ha nyerünk egy aranyat meddig nem szabad megírni? |
több mint 1 éve
Úgy látszik argentinok több sportágban is gyökerek, nem csak foci.
több mint 1 éve
képet ha be akarok szúrni, azt nem lehet berakni spoilerbe?Szerintem de
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tipikus argentin stílus, akármelyik sportban hozzák ezt a köcsögséget, ha nem dél-amerikaiak lennének, csak a Balkánra tudnám elképzelni őket.
több mint 1 éve
mit kell ezen videózni???
több mint 1 éve
kb az 5. piros lapot érő szabálytalanságuk, kurva anyjukat, azt