Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Cuki ez a Sofide amúgy a cseh lány se volt csúnya
ozibozi
több mint 1 éve
Nincs gond, pont ezt mondom, hogy minek ő egyáltalán oda. A cselgáncsot már látott tag lekommentálná egyedül az egészet.Amúgy Újvárinak mi a szerepe a közvetítésben?Leginkább hagyja szóhoz jutni a szakértőt, és milyen okosan teszi. Nincs ezzel gond szerintem.
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Amúgy Újvárinak mi a szerepe a közvetítésben?Kitölteni azt az időt, amikor a szakkommentátor épp pihen.
Sixo
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Amúgy Újvárinak mi a szerepe a közvetítésben?Leginkább hagyja szóhoz jutni a szakértőt, és milyen okosan teszi. Nincs ezzel gond szerintem.
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Szuper
több mint 1 éve
Szofi ezt odatette
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Dagadtoztam!Szofi kapott enni a táborban.Lekövérezted?
csipkelli
Sixo
több mint 1 éve
Amúgy Újvárinak mi a szerepe a közvetítésben?Biodíszlet.
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Cuki ez a Sofi
több mint 1 éve
Na előny itt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Szofi kapott enni a táborban.
több mint 1 éve
Van aki úgy szereti.igen, oszt úgy földhöz baszna mindkettőnket, mint Böde egy átlag norvégot 😀Most néztem, kinéz vagy 10 évesnek olyan babaarca van 😁Özbas Szofi is az lesz.Tollaslabda is látványosValszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Gyephoki szerintem rohadt jó, messze nap legjobbja szerintem 😁
Csak 3 úszódöntő, 2 számunkra legalább relatíve érdekes cselgáncs (már enélkül is a nap csúcsa volt), 2 viszonylag gyenge lövészdöntő, női torna csapat (ok ez van akiknek sokat számít, nálam az egyéni/szerenkénti azért magasabban van), női hetes rögby (eh, why not...), asztalitenisz vegyespáros, női párbajtőr csapat (bele fogok nézni, de azért ez is max meh)
Ez több mint tragikus.
Valszeg muszáj lesz alternatív dolgokat nézni mint röplabda, gyephoki, 3*3 kosár... és mindennek a tetejébe még lótáncoltatás is lesz.
Igor
kapitnono
Janek
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ungvári következő ellenfele a világranglista vezető, ráadásul még csak a 16 között, szóval sitt esetén vigaszág sem lesz....mondjuk ezt a vigaszágat sosem vágtam, hogy működik
gabokocka
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pedig már 22 éves vénségMost néztem, kinéz vagy 10 évesnek olyan babaarca van 😁Özbas Szofi is az lesz.Tollaslabda is látványosValszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Gyephoki szerintem rohadt jó, messze nap legjobbja szerintem 😁
Csak 3 úszódöntő, 2 számunkra legalább relatíve érdekes cselgáncs (már enélkül is a nap csúcsa volt), 2 viszonylag gyenge lövészdöntő, női torna csapat (ok ez van akiknek sokat számít, nálam az egyéni/szerenkénti azért magasabban van), női hetes rögby (eh, why not...), asztalitenisz vegyespáros, női párbajtőr csapat (bele fogok nézni, de azért ez is max meh)
Ez több mint tragikus.
Valszeg muszáj lesz alternatív dolgokat nézni mint röplabda, gyephoki, 3*3 kosár... és mindennek a tetejébe még lótáncoltatás is lesz.
Igor
kapitnono
Janek
eaglesmcnabb
kapitnono
több mint 1 éve
igen, oszt úgy földhöz baszna mindkettőnket, mint Böde egy átlag norvégot 😀Most néztem, kinéz vagy 10 évesnek olyan babaarca van 😁Özbas Szofi is az lesz.Tollaslabda is látványosValszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Gyephoki szerintem rohadt jó, messze nap legjobbja szerintem 😁
Ez több mint tragikus.
Igor
kapitnono
Janek
eaglesmcnabb
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Most néztem, kinéz vagy 10 évesnek olyan babaarca van 😁Özbas Szofi is az lesz.Tollaslabda is látványosValszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Gyephoki szerintem rohadt jó, messze nap legjobbja szerintem 😁
Ez több mint tragikus.
Igor
kapitnono
Janek
eaglesmcnabb

több mint 1 éve
Amikor írtam kèsőbb kapcsoltam hogy csak 3 megy tovább aztán korrigáltam 😏10 mp-vel maradt le a 3.tól. 3 képernyőnyire jött az utolsó még továbbjutó helytől.Jó hát ez teljesen esélytelen...Hosszú a 2000 mèter 😛
gabokocka
dande2
Sixo
több mint 1 éve
Ungvári következő ellenfele a világranglista vezető, ráadásul még csak a 16 között, szóval sitt esetén vigaszág sem lesz....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.