Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Ungvári nyert aranyponttal

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
ez csücskös volt
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....
gabokocka
Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
empty taxi
Hát ja, most a dán aki tükörsimán nyerte az előfutamát vért hugyozik, hogy harmadik legyen

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Valszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.

Csak 3 úszódöntő, 2 számunkra legalább relatíve érdekes cselgáncs (már enélkül is a nap csúcsa volt), 2 viszonylag gyenge lövészdöntő, női torna csapat (ok ez van akiknek sokat számít, nálam az egyéni/szerenkénti azért magasabban van), női hetes rögby (eh, why not...), asztalitenisz vegyespáros, női párbajtőr csapat (bele fogok nézni, de azért ez is max meh)

Ez több mint tragikus.

Valszeg muszáj lesz alternatív dolgokat nézni mint röplabda, gyephoki, 3*3 kosár... és mindennek a tetejébe még lótáncoltatás is lesz.
Igor
Gyephoki szerintem rohadt jó, messze nap legjobbja szerintem 😁
kapitnono
Tollaslabda is látványos
Janek
Özbas Szofi is az lesz.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Na a migráncs megtámadja Prüsszellt!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Na, dobják a belgát.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....
gabokocka
Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Most láttam csak tegnap Bilodid hogy megverte a Kiribati kisgyereket 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Löfli, holnap:

15.00: Dominikai Köztársaság–Üzbegisztán

Sixo addig majd néz agyaggalamblövészetet vagy zsákbanfutást.
warr_b
szerencsére pont vége lesz a Drita - Breidablik előtt 💙

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Még mindig nagyon cuki Manu Bhaker.
több mint 1 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Valszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.

Csak 3 úszódöntő, 2 számunkra legalább relatíve érdekes cselgáncs (már enélkül is a nap csúcsa volt), 2 viszonylag gyenge lövészdöntő, női torna csapat (ok ez van akiknek sokat számít, nálam az egyéni/szerenkénti azért magasabban van), női hetes rögby (eh, why not...), asztalitenisz vegyespáros, női párbajtőr csapat (bele fogok nézni, de azért ez is max meh)

Ez több mint tragikus.

Valszeg muszáj lesz alternatív dolgokat nézni mint röplabda, gyephoki, 3*3 kosár... és mindennek a tetejébe még lótáncoltatás is lesz.
Igor
kapitnono
Tollaslabda is látványos

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 931 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Ez több mint tragikus.

Igor
Jah, néztem este hogy nem sok érdekesség lesz ma... :-/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
 www.youtube.com/watch?v=JvXVwmbi1DU&ab_channel=P%C3%A9terPolg%C3%A1r

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

Ez több mint tragikus.

Igor

több mint 1 éve
Tegnap este ez a női röpi retek jó volt. Az a Boskovic, úgy üti az a labdát, hogy nem láttam, mint jégkorongban.

több mint 1 éve
Na holnap csak női párBajtőr csapat lesz így ott nem leszünk érdekeltek. Ha jól sejtem, érem szempontjából kb egy emberre vagyunk utalva, Milák....azért ez nagyon vékony így.....még esetleg a triatlonosok vagy a vitorlázók talán
dande2
Kós is úszik holnap, vagy nem?
warr_b
de még nem döntőt. a fogadóknál amúgy ő a favorit, hát nem tudom, elnézve Ceccon teljesítményét.
deyell
Amikor 200on tavaly agyonvert mindenkit akkor 7. lett 100on. Itt most 10., de ez olimpia, szóval nem érzem, hogy nagy különbség lenne.

több mint 1 éve

zacknorb
Ezzel az a baj, hogy így azt mondjuk az arany meg a bronz ugyanannyit ér.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 602 — No 1 Lijiao Gong fan

Ez több mint tragikus.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 183 — Így remélem megfelelek nektek.....
A mai program konkrét időpontokkal magyarokra hangolva:

telex.hu/sport/2024/07/30/parizsi-olimpia-magyar-program-kedd-julius-30-milak-kristof-dzsudo-evezes-kezilabda-boksz-triatlon-vizilabda-uszas

Illetve a triatlonosok már elhalasztva a Szajna szarjha állapota miatt 😏 nem igaz hogy erre nem lehetett volna más megoldást találni.....

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
de még nem döntőt. a fogadóknál amúgy ő a favorit, hát nem tudom, elnézve Ceccon teljesítményét.
deyell
Kós élete kettő legjobb idejét tolta 100on. Ceccon nem. 🙃
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
szörfben jó szigorú hullámok jöttek, úgy kellett motorcsónakkal kimenteni a szörfös palit.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
Na holnap csak női párBajtőr csapat lesz így ott nem leszünk érdekeltek. Ha jól sejtem, érem szempontjából kb egy emberre vagyunk utalva, Milák....azért ez nagyon vékony így.....még esetleg a triatlonosok vagy a vitorlázók talán
dande2
Kós is úszik holnap, vagy nem?
warr_b

buhloone mindstate