Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ungvári nyert aranyponttal
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ez csücskös volt
több mint 1 éve
Hát ja, most a dán aki tükörsimán nyerte az előfutamát vért hugyozik, hogy harmadik legyen10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
gabokocka
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Özbas Szofi is az lesz.Tollaslabda is látványosValszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Gyephoki szerintem rohadt jó, messze nap legjobbja szerintem 😁
Csak 3 úszódöntő, 2 számunkra legalább relatíve érdekes cselgáncs (már enélkül is a nap csúcsa volt), 2 viszonylag gyenge lövészdöntő, női torna csapat (ok ez van akiknek sokat számít, nálam az egyéni/szerenkénti azért magasabban van), női hetes rögby (eh, why not...), asztalitenisz vegyespáros, női párbajtőr csapat (bele fogok nézni, de azért ez is max meh)
Ez több mint tragikus.
Valszeg muszáj lesz alternatív dolgokat nézni mint röplabda, gyephoki, 3*3 kosár... és mindennek a tetejébe még lótáncoltatás is lesz.
Igor
kapitnono
Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na a migráncs megtámadja Prüsszellt!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Na, dobják a belgát.
több mint 1 éve
10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....Inkább az ötödik a reális, mint a 4. szvsz.
gabokocka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
10:10-kor kezdenek az evezősök, Bendegúzé a harmadik futam, ahogy nézem reálisan a negyedik hely lehet meg, az első három megy tovább....
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Most láttam csak tegnap Bilodid hogy megverte a Kiribati kisgyereket 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Löfli, holnap:szerencsére pont vége lesz a Drita - Breidablik előtt 💙
15.00: Dominikai Köztársaság–Üzbegisztán
Sixo addig majd néz agyaggalamblövészetet vagy zsákbanfutást.
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Még mindig nagyon cuki Manu Bhaker.
több mint 1 éve
Tollaslabda is látványosValszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Gyephoki szerintem rohadt jó, messze nap legjobbja szerintem 😁
Csak 3 úszódöntő, 2 számunkra legalább relatíve érdekes cselgáncs (már enélkül is a nap csúcsa volt), 2 viszonylag gyenge lövészdöntő, női torna csapat (ok ez van akiknek sokat számít, nálam az egyéni/szerenkénti azért magasabban van), női hetes rögby (eh, why not...), asztalitenisz vegyespáros, női párbajtőr csapat (bele fogok nézni, de azért ez is max meh)
Ez több mint tragikus.
Valszeg muszáj lesz alternatív dolgokat nézni mint röplabda, gyephoki, 3*3 kosár... és mindennek a tetejébe még lótáncoltatás is lesz.
Igor
kapitnono
több mint 1 éve
Valszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Jah, néztem este hogy nem sok érdekesség lesz ma... :-/
Ez több mint tragikus.
Igor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Valszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Gyephoki szerintem rohadt jó, messze nap legjobbja szerintem 😁
Ez több mint tragikus.
Igor

több mint 1 éve
Tegnap este ez a női röpi retek jó volt. Az a Boskovic, úgy üti az a labdát, hogy nem láttam, mint jégkorongban.
több mint 1 éve
Amikor 200on tavaly agyonvert mindenkit akkor 7. lett 100on. Itt most 10., de ez olimpia, szóval nem érzem, hogy nagy különbség lenne.de még nem döntőt. a fogadóknál amúgy ő a favorit, hát nem tudom, elnézve Ceccon teljesítményét.Na holnap csak női párBajtőr csapat lesz így ott nem leszünk érdekeltek. Ha jól sejtem, érem szempontjából kb egy emberre vagyunk utalva, Milák....azért ez nagyon vékony így.....még esetleg a triatlonosok vagy a vitorlázók talánKós is úszik holnap, vagy nem?
dande2
warr_b
deyell
több mint 1 éve
Ezzel az a baj, hogy így azt mondjuk az arany meg a bronz ugyanannyit ér.How do you prefer medal counts sorted?
— RedditCFB (@RedditCFB) July 30, 2024
1️⃣ # of Golds
2️⃣ Total medals
3️⃣ Whatever this is pic.twitter.com/m1YLfwqzqk
zacknorb
több mint 1 éve
We made an Olympic medal tracker by NCAA school. Should update daily!https://t.co/7vrCuUf04R
— RedditCFB (@RedditCFB) July 29, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
How do you prefer medal counts sorted?
— RedditCFB (@RedditCFB) July 30, 2024
1️⃣ # of Golds
2️⃣ Total medals
3️⃣ Whatever this is pic.twitter.com/m1YLfwqzqk
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Valszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.Csak 3 úszódöntő, 2 számunkra legalább relatíve érdekes cselgáncs (már enélkül is a nap csúcsa volt), 2 viszonylag gyenge lövészdöntő, női torna csapat (ok ez van akiknek sokat számít, nálam az egyéni/szerenkénti azért magasabban van), női hetes rögby (eh, why not...), asztalitenisz vegyespáros, női párbajtőr csapat (bele fogok nézni, de azért ez is max meh)
Ez több mint tragikus.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
A mai program konkrét időpontokkal magyarokra hangolva:telex.hu/sport/2024/07/30/parizsi-olimpia-magyar-program-kedd-julius-30-milak-kristof-dzsudo-evezes-kezilabda-boksz-triatlon-vizilabda-uszas
Illetve a triatlonosok már elhalasztva a Szajna sza
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
de még nem döntőt. a fogadóknál amúgy ő a favorit, hát nem tudom, elnézve Ceccon teljesítményét.Kós élete kettő legjobb idejét tolta 100on. Ceccon nem. 🙃
deyell
több mint 1 éve
szörfben jó szigorú hullámok jöttek, úgy kellett motorcsónakkal kimenteni a szörfös palit.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
de még nem döntőt. a fogadóknál amúgy ő a favorit, hát nem tudom, elnézve Ceccon teljesítményét.Na holnap csak női párBajtőr csapat lesz így ott nem leszünk érdekeltek. Ha jól sejtem, érem szempontjából kb egy emberre vagyunk utalva, Milák....azért ez nagyon vékony így.....még esetleg a triatlonosok vagy a vitorlázók talánKós is úszik holnap, vagy nem?
dande2
warr_b
buhloone mindstate