Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Női kard döntő elég magas színvonal.
több mint 1 éve
?? Egy meccset játszottak a japánok azon is kiszoptakFérfi röpiben, hogy lehetnek az olaszok meg a lengyelek egy csoportban? Nem ők a világ 2 legjobb csapata?japók beelőzték őket, Ishikawa powa!
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
Női kardban is egy Apithy bazmeg 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Férfi röpiben, hogy lehetnek az olaszok meg a lengyelek egy csoportban? Nem ők a világ 2 legjobb csapata?japók beelőzték őket, Ishikawa powa!
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ez a Bono olyan mint a gyerek a felnőttek között 😊
több mint 1 éve
Na, jöjjön egy ausztrál arany és ezüst a csajoktól.
több mint 1 éve
Ennyit ernek az argentinok ha nincsenek tizik, pedig most meg vanczak sincs.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ezt még nem is hallottam 😀A román retek himnusz után az olasz felüdülés. Kedvenc himnuszom kb.Az a poén vótmá hogy ez első román aki lefürdött végre?
shagi0206
| sorry, nagyon alja volt |
Heisman nádor
több mint 1 éve
Férfi röpiben, hogy lehetnek az olaszok meg a lengyelek egy csoportban? Nem ők a világ 2 legjobb csapata?
több mint 1 éve
A román retek himnusz után az olasz felüdülés. Kedvenc himnuszom kb.Az a poén vótmá hogy ez első román aki lefürdött végre?
shagi0206
| sorry, nagyon alja volt |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Dobogós szelfi bazz 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A román retek himnusz után az olasz felüdülés. Kedvenc himnuszom kb.Úgy látom van kultúr ember is a köreinkben nem csak eagles szurkoló.
shagi0206
több mint 1 éve
A román retek himnusz után az olasz felüdülés. Kedvenc himnuszom kb.Himnusz alatt végig tapsolni, hát izé
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
abban volt az a 2 cibbon?Az egész VV4 eredmenykoveto és powerranking legendás volt.respectvv4laci pedig legendás.én azt se tudom ki az 😀 Big brotherből 1 percet nem néztem, VV-ből se sokkal többet.Pongó=Big Brother, ez általános műveltség 😊Kedvenc címlapom evör, vagy 15-20 évvel ezelőtt Metro újság, első vagy második valóvilag vagy bigbràner ment: Pongo jól aludt.Nincs elég propaganda, emnétyen már bébi fóka születettmég mindig jobb, mint mikor 1x a tv2-őn az volt a hírekben, hogy láttak egy hódot a vízben, és bemondta valamelyik kretén, hogy vizes volt mikor kijött.
Heisman nádor
shagi0206
warr_b
NB2
shagi0206
balintbaba
Hanni
több mint 1 éve
Az egész VV4 eredmenykoveto és powerranking legendás volt.respectvv4laci pedig legendás.én azt se tudom ki az 😀 Big brotherből 1 percet nem néztem, VV-ből se sokkal többet.Pongó=Big Brother, ez általános műveltség 😊Kedvenc címlapom evör, vagy 15-20 évvel ezelőtt Metro újság, első vagy második valóvilag vagy bigbràner ment: Pongo jól aludt.Nincs elég propaganda, emnétyen már bébi fóka születettmég mindig jobb, mint mikor 1x a tv2-őn az volt a hírekben, hogy láttak egy hódot a vízben, és bemondta valamelyik kretén, hogy vizes volt mikor kijött.
Heisman nádor
shagi0206
warr_b
NB2
shagi0206
balintbaba
több mint 1 éve
A román retek himnusz után az olasz felüdülés. Kedvenc himnuszom kb.
több mint 1 éve
jó, hát még mi is megverhetjük őketmondjuk egy magyar-egyiptom-argentin hármas körbeverésnél még lehet kis esélyünk továbbjutni, más sztem nemés ha Egyiptom megveri a franciákat? 😀
Szesze
Igor
több mint 1 éve
mondjuk egy magyar-egyiptom-argentin hármas körbeverésnél még lehet kis esélyünk továbbjutni, más sztem nemés ha Egyiptom megveri a franciákat? 😀
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
épp múlt héten futottam vele össze komlónén azt se tudom ki az 😀 Big brotherből 1 percet nem néztem, VV-ből se sokkal többet.Pongó=Big Brother, ez általános műveltség 😊Kedvenc címlapom evör, vagy 15-20 évvel ezelőtt Metro újság, első vagy második valóvilag vagy bigbràner ment: Pongo jól aludt.Nincs elég propaganda, emnétyen már bébi fóka születettmég mindig jobb, mint mikor 1x a tv2-őn az volt a hírekben, hogy láttak egy hódot a vízben, és bemondta valamelyik kretén, hogy vizes volt mikor kijött.
Heisman nádor
shagi0206
warr_b
NB2
shagi0206
több mint 1 éve
respectvv4laci pedig legendás.én azt se tudom ki az 😀 Big brotherből 1 percet nem néztem, VV-ből se sokkal többet.Pongó=Big Brother, ez általános műveltség 😊Kedvenc címlapom evör, vagy 15-20 évvel ezelőtt Metro újság, első vagy második valóvilag vagy bigbràner ment: Pongo jól aludt.Nincs elég propaganda, emnétyen már bébi fóka születettmég mindig jobb, mint mikor 1x a tv2-őn az volt a hírekben, hogy láttak egy hódot a vízben, és bemondta valamelyik kretén, hogy vizes volt mikor kijött.
Heisman nádor
shagi0206
warr_b
NB2
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Az amerikai sportolóknál a zsebre tett kézzel dobogóra állás valami sztenderd?Azzal fejezik ki politikai hovatartozásukat.
Kampman
több mint 1 éve
én azt se tudom ki az 😀 Big brotherből 1 percet nem néztem, VV-ből se sokkal többet.Pongó=Big Brother, ez általános műveltség 😊Kedvenc címlapom evör, vagy 15-20 évvel ezelőtt Metro újság, első vagy második valóvilag vagy bigbràner ment: Pongo jól aludt.Nincs elég propaganda, emnétyen már bébi fóka születettmég mindig jobb, mint mikor 1x a tv2-őn az volt a hírekben, hogy láttak egy hódot a vízben, és bemondta valamelyik kretén, hogy vizes volt mikor kijött.
Heisman nádor
shagi0206
warr_b
NB2
több mint 1 éve
Annak is az első szériája. A másodikban volt az az csoda szép mellű.Pongó=Big Brother, ez általános műveltség 😊Kedvenc címlapom evör, vagy 15-20 évvel ezelőtt Metro újság, első vagy második valóvilag vagy bigbràner ment: Pongo jól aludt.Nincs elég propaganda, emnétyen már bébi fóka születettmég mindig jobb, mint mikor 1x a tv2-őn az volt a hírekben, hogy láttak egy hódot a vízben, és bemondta valamelyik kretén, hogy vizes volt mikor kijött.
Heisman nádor
shagi0206
warr_b
NB2
több mint 1 éve
Qrva Tiborz már érmeket is átad az olimpián
több mint 1 éve
Doreen Tiborcz mikor jelentkezik be itthon egy kis pénzért?