Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ezek után mit várunk a kardcsapattól?
ThundersNFL a Paraszt
Én aranyat, röhejes ennyi alapján leírni a legerősebb csapatot. De persze simán kikaphatunk a 8 között. Ez nem tőr, hanem kard.

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 598 — No 1 Lijiao Gong fan
Kurvajo ez a nap eddig. Nemide.
Zsellér van de Vrij
Major Veronika első helyen döntős, miről beszélünk.
Sixo
Az a baj, hogy itt már nem nagyon számít a selejtező/nem viszik tovább az új formátumban 😕 és Jiang Ranxin épp beverekedte magát 8. helyen, pedig ő igazán kieshetett volna...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Késik a kép a vízilabda meccsen.

több mint 1 éve
mondjuk ez a tunéziai, aki Gémesi ellenfele lesz, elég simán verte a második legjobb koreait. azért remélem meglesz.
deyell
Gu idén nem volt túl jó. Szerintem 50-50 az az asszó.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ezek után mit várunk a kardcsapattól?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Bazadze v Oh ellen ígyis-úgyis necces volt ez az ág, és "csak" 6. kiemelt volt... sajnos van ilyen is a vívásban.
Igor
nem az a blama, h nem véd címet, hanem hogy halálra verte ez a kanadai..
Szesze
Nyilván az arány nem szép, de az elején aludt be sajnos... és koncentráltan vívott a kanadai a második felében, Áron pedig most nem volt übermensch szinten mint Londonban mondjukk. Vannak manapság már ilyen, alternatív stílusú vívók is (Pakdaman), meg vannak sokan akik ordítoznak.

Na, Derschwitz is out első körben....
Igor
Megtanulta egy életre hogy a "gödölleiekkel nem szarozunk!"

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 228
mondjuk ez a tunéziai, aki Gémesi ellenfele lesz, elég simán verte a második legjobb koreait. azért remélem meglesz.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Zsellér van de Vrij
Sixo
Reméljük a döntőben is jót durrant

Draft

több mint 1 éve
Úristen azért össze ne omoljatok már 😀 😀 az sokkal nagyobb csoda lett volna, ha negyedjére is odaér, mint ez. Persze meglepő a korai kiesés, de én itt abszolút nem vártam aranyat, és a sorsolás után még egy érem is nagy mutatvány lett volna.
Hanni
Amilyen formában volt ez alapján az asszó alapján, úgyis sansztalan volt a dolog. Ez egy kis reality check, hogy mekkora dolog is a 3 arany egymás után.

több mint 1 éve
A tegnap esti felgyújtott léggömb már lent van.

több mint 1 éve
Nem az baj ,hogy Áron kikapott hanem ,hogy kitől....

Draft

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Zsellér van de Vrij

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Gémesi továbbjutott. Nézzünk egy kis idegnyugtató női vízilabdát 😊
csipkelli
😀 😀 😀
nők és a sport, hagyjál már 😊
iszonyat nagy bénázások lesznek, figyeld meg!
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Gémesi legalabb hozza magát, innentől lehet a csapatra koncentrálni, én úgyis ott vártam az érmet, legalább lesz motiváció.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 598 — No 1 Lijiao Gong fan
Bazadze v Oh ellen ígyis-úgyis necces volt ez az ág, és "csak" 6. kiemelt volt... sajnos van ilyen is a vívásban.
Igor
nem az a blama, h nem véd címet, hanem hogy halálra verte ez a kanadai..
Szesze
Nyilván az arány nem szép, de az elején aludt be sajnos... és koncentráltan vívott a kanadai a második felében, Áron pedig most nem volt übermensch szinten mint Londonban mondjukk. Vannak manapság már ilyen, alternatív stílusú vívók is (Pakdaman), meg vannak sokan akik ordítoznak.

Na, Derschwitz is out első körben....

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
hatalmas blama
a magyar szereplés top 3 nagy leégése közül egy ma megszületett!
NB2
Leégésnek nem leégés... a kardban van ilyen. Nyilván csalódás, de túl magasan voltak az elvárások, mert Áron irreálisan magasra tette őket az elmúlt 3 olimpián. Én nem tudok rá haragudni.
Igor
haragudni miért haragudna bárki is? ettől ez még rendkívül nagy blama, de valóban van ilyen minden sportban
több mint 1 éve
Gémesiiiiii

Draft

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
nah Gémesi behúzta, de ez iszonyat letaglózóan nagy csalódás most nekem
több mint 1 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 435 — Big Penix Energy
Gémesi viszont veri a világbajnok Dershwitzet
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Gémesi továbbjutott. Nézzünk egy kis idegnyugtató női vízilabdát 😊
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább Csani hozta

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Rohadt leva bzi èletbe....😡😡😡😡😡😡😡 1 aranyat nem nyerünk nem hogy 5-t
dande2
kajakkenu talán
de lassan mi is meg fogunk érkezni a román/bolgár szintre, hozzá kell szokni, hogy a 8-10-12 aranyas olimpiák a múlté, és örülhetünk a 2-3-nak is.

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 228
Csanád szép volt, megverte a tavalyi világbajnokot. elvileg ő könnyebb ágon van, az elődöntő meglehet.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
Én nem tudom, hogy bírtam ki ebből a sportból egy asszót is, ezután nekem el is ment a kedvem a teljes olimpiától. Valami minősíthetetlen, hogy kb nincs tus, amire meg tudnám magamtól mondani, hogy ki kapta és miért (lehet a dande féle rádiós közvetítést kellett volna választani)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Anyád picsáját az ugrálásoddal
warr_b
Ez az új valami...a régi iskolát ezzel totál haza vágják
ThundersNFL a Paraszt
Egy normális edző nem engedi ezt.
Decsi is ezt csinálta, nem hiányzik.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz