Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezek után mit várunk a kardcsapattól?Én aranyat, röhejes ennyi alapján leírni a legerősebb csapatot. De persze simán kikaphatunk a 8 között. Ez nem tőr, hanem kard.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Az a baj, hogy itt már nem nagyon számít a selejtező/nem viszik tovább az új formátumban 😕 és Jiang Ranxin épp beverekedte magát 8. helyen, pedig ő igazán kieshetett volna...Kurvajo ez a nap eddig. Nemide.Major Veronika első helyen döntős, miről beszélünk.
Zsellér van de Vrij
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
mondjuk ez a tunéziai, aki Gémesi ellenfele lesz, elég simán verte a második legjobb koreait. azért remélem meglesz.Gu idén nem volt túl jó. Szerintem 50-50 az az asszó.
deyell
több mint 1 éve
Ezek után mit várunk a kardcsapattól?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Megtanulta egy életre hogy a "gödölleiekkel nem szarozunk!"Nyilván az arány nem szép, de az elején aludt be sajnos... és koncentráltan vívott a kanadai a második felében, Áron pedig most nem volt übermensch szinten mint Londonban mondjukk. Vannak manapság már ilyen, alternatív stílusú vívók is (Pakdaman), meg vannak sokan akik ordítoznak.Bazadze v Oh ellen ígyis-úgyis necces volt ez az ág, és "csak" 6. kiemelt volt... sajnos van ilyen is a vívásban.nem az a blama, h nem véd címet, hanem hogy halálra verte ez a kanadai..
Igor
Szesze
Na, Derschwitz is out első körben....
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
mondjuk ez a tunéziai, aki Gémesi ellenfele lesz, elég simán verte a második legjobb koreait. azért remélem meglesz.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Reméljük a döntőben is jót durrantKurvajo ez a nap eddig. Nemide.Major Veronika első helyen döntős, miről beszélünk.
Zsellér van de Vrij
Sixo
Draft

több mint 1 éve
Úristen azért össze ne omoljatok már 😀 😀 az sokkal nagyobb csoda lett volna, ha negyedjére is odaér, mint ez. Persze meglepő a korai kiesés, de én itt abszolút nem vártam aranyat, és a sorsolás után még egy érem is nagy mutatvány lett volna.Amilyen formában volt ez alapján az asszó alapján, úgyis sansztalan volt a dolog. Ez egy kis reality check, hogy mekkora dolog is a 3 arany egymás után.
Hanni
több mint 1 éve
Nem az baj ,hogy Áron kikapott hanem ,hogy kitől....
Draft

több mint 1 éve
Kurvajo ez a nap eddig. Nemide.Major Veronika első helyen döntős, miről beszélünk.
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Gémesi továbbjutott. Nézzünk egy kis idegnyugtató női vízilabdát 😊😀 😀 😀
csipkelli
nők és a sport, hagyjál már 😊
iszonyat nagy bénázások lesznek, figyeld meg!
több mint 1 éve
Gémesi legalabb hozza magát, innentől lehet a csapatra koncentrálni, én úgyis ott vártam az érmet, legalább lesz motiváció.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nyilván az arány nem szép, de az elején aludt be sajnos... és koncentráltan vívott a kanadai a második felében, Áron pedig most nem volt übermensch szinten mint Londonban mondjukk. Vannak manapság már ilyen, alternatív stílusú vívók is (Pakdaman), meg vannak sokan akik ordítoznak.Bazadze v Oh ellen ígyis-úgyis necces volt ez az ág, és "csak" 6. kiemelt volt... sajnos van ilyen is a vívásban.nem az a blama, h nem véd címet, hanem hogy halálra verte ez a kanadai..
Igor
Szesze
Na, Derschwitz is out első körben....
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
haragudni miért haragudna bárki is? ettől ez még rendkívül nagy blama, de valóban van ilyen minden sportbanhatalmas blamaLeégésnek nem leégés... a kardban van ilyen. Nyilván csalódás, de túl magasan voltak az elvárások, mert Áron irreálisan magasra tette őket az elmúlt 3 olimpián. Én nem tudok rá haragudni.
a magyar szereplés top 3 nagy leégése közül egy ma megszületett!
NB2
Igor
több mint 1 éve
Gémesiiiiii
Draft

több mint 1 éve
nah Gémesi behúzta, de ez iszonyat letaglózóan nagy csalódás most nekem
több mint 1 éve
Gémesi viszont veri a világbajnok Dershwitzet
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gémesi továbbjutott. Nézzünk egy kis idegnyugtató női vízilabdát 😊
több mint 1 éve
Rohadt leva bzi èletbe....😡😡😡😡😡😡😡 1 aranyat nem nyerünk nem hogy 5-tkajakkenu talán
dande2
de lassan mi is meg fogunk érkezni a román/bolgár szintre, hozzá kell szokni, hogy a 8-10-12 aranyas olimpiák a múlté, és örülhetünk a 2-3-nak is.
több mint 1 éve
Csanád szép volt, megverte a tavalyi világbajnokot. elvileg ő könnyebb ágon van, az elődöntő meglehet.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Én nem tudom, hogy bírtam ki ebből a sportból egy asszót is, ezután nekem el is ment a kedvem a teljes olimpiától. Valami minősíthetetlen, hogy kb nincs tus, amire meg tudnám magamtól mondani, hogy ki kapta és miért (lehet a dande féle rádiós közvetítést kellett volna választani)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Egy normális edző nem engedi ezt.Anyád picsáját az ugrálásoddalEz az új valami...a régi iskolát ezzel totál haza vágják
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Decsi is ezt csinálta, nem hiányzik.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz