Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 130 — LIGHTS OUT!
Tegnap este ez a női röpi retek jó volt. Az a Boskovic, úgy üti az a labdát, hogy nem láttam, mint jégkorongban.

több mint 1 éve
Na holnap csak női párBajtőr csapat lesz így ott nem leszünk érdekeltek. Ha jól sejtem, érem szempontjából kb egy emberre vagyunk utalva, Milák....azért ez nagyon vékony így.....még esetleg a triatlonosok vagy a vitorlázók talán
dande2
Kós is úszik holnap, vagy nem?
warr_b
de még nem döntőt. a fogadóknál amúgy ő a favorit, hát nem tudom, elnézve Ceccon teljesítményét.
deyell
Amikor 200on tavaly agyonvert mindenkit akkor 7. lett 100on. Itt most 10., de ez olimpia, szóval nem érzem, hogy nagy különbség lenne.

több mint 1 éve

zacknorb
Ezzel az a baj, hogy így azt mondjuk az arany meg a bronz ugyanannyit ér.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Valszeg toronymagasan az olimpia leggyengébb napja - csak 12 éremosztó alapból, és ebből az egyik legjobb (triatlon) törölve lett.

Csak 3 úszódöntő, 2 számunkra legalább relatíve érdekes cselgáncs (már enélkül is a nap csúcsa volt), 2 viszonylag gyenge lövészdöntő, női torna csapat (ok ez van akiknek sokat számít, nálam az egyéni/szerenkénti azért magasabban van), női hetes rögby (eh, why not...), asztalitenisz vegyespáros, női párbajtőr csapat (bele fogok nézni, de azért ez is max meh)

Ez több mint tragikus.

Valszeg muszáj lesz alternatív dolgokat nézni mint röplabda, gyephoki, 3*3 kosár... és mindennek a tetejébe még lótáncoltatás is lesz.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
A mai program konkrét időpontokkal magyarokra hangolva:

telex.hu/sport/2024/07/30/parizsi-olimpia-magyar-program-kedd-julius-30-milak-kristof-dzsudo-evezes-kezilabda-boksz-triatlon-vizilabda-uszas

Illetve a triatlonosok már elhalasztva a Szajna szarjha állapota miatt 😏 nem igaz hogy erre nem lehetett volna más megoldást találni.....

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 291
de még nem döntőt. a fogadóknál amúgy ő a favorit, hát nem tudom, elnézve Ceccon teljesítményét.
deyell
Kós élete kettő legjobb idejét tolta 100on. Ceccon nem. 🙃
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
szörfben jó szigorú hullámok jöttek, úgy kellett motorcsónakkal kimenteni a szörfös palit.

internal primates forever

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
Na holnap csak női párBajtőr csapat lesz így ott nem leszünk érdekeltek. Ha jól sejtem, érem szempontjából kb egy emberre vagyunk utalva, Milák....azért ez nagyon vékony így.....még esetleg a triatlonosok vagy a vitorlázók talán
dande2
warr_b

internal primates forever

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Löfli, holnap:

15.00: Dominikai Köztársaság–Üzbegisztán

Sixo addig majd néz agyaggalamblövészetet vagy zsákbanfutást.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 129 — je suis poloska
Amúgy most, hogy csekkoltam, milyen bírók/zsűri volt itt, feltűnt, hogy itt van annak a tunéziainak az apja, aki elég kérdésesen verte Gémesit kardban (aztán elment ezüstig...). Be kéne nekünk is csempészni családtagokat a bírói testületbe
Rajna
gémesi apja erről írt virágnyelven + valami közös bussiness is van a bolgár bíróval állítólag aki azon a meccsen volt
peach
nagybátyja

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 801 — a new hope (again)
Amúgy most, hogy csekkoltam, milyen bírók/zsűri volt itt, feltűnt, hogy itt van annak a tunéziainak az apja, aki elég kérdésesen verte Gémesit kardban (aztán elment ezüstig...). Be kéne nekünk is csempészni családtagokat a bírói testületbe
Rajna
gémesi apja erről írt virágnyelven + valami közös bussiness is van a bolgár bíróval állítólag aki azon a meccsen volt

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 698
Viszont ez az "anya-lánya" amerikai páros elég simán vezet eddig az ausztrálok ellen.

több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 849
Szerintem az olaszok nyújtsanak be egy óvást a meccsre, mert ez a bíráskodás ez kész vicc volt.
több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
Na mekkora meccs lett ez a tőrdöntő, jóféle bírózással is, Bazadze nem bírta volna jól 😊

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 698
Ez a férfi tőrdöntő is egy kész vicc.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
megint dráma a vívóknál
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 849
képet ha be akarok szúrni, azt nem lehet berakni spoilerbe?
shagi0206
Szerintem de
zacknorb
hát nem jöttem rá a hogyanra 😀
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
most kell 1-2 bravúr..
több mint 1 éve
ez legalább meggyőző volt
több mint 1 éve