NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Gyerünk, csajok!
több mint 1 éve
Na, akkor kezdődhet az idegeskedés
több mint 1 éve
Kemény a mozgássérült tag egy exoskeletonnal vitte az olimpiai lángot.Watch the heartwarming moment French Paralympian, Kevin Piette, who has been paraplegic since an accident at age 11, makes history as he carries the Olympic flame through Paris while wearing a robotic exoskeleton.pic.twitter.com/m5RU98JCYw
— Massimo (@Rainmaker1973) July 24, 2024
több mint 1 éve
Hopp, Korea a végén lenyomta a fricceket.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nah az ausztrálok rátaláltak Löfli sátrára a parkban és visszavettek mindent.9gag.com/gag/a34jyp5
több mint 1 éve
Jaja, a sport öl 😄ezert eresztett le, mert felultel ra ... nem kellett volna 😀Tudnék, csak nem akarok (pont ma vittem le a szervízbe, ereszt a hatsó) 😄Kirabolták az ausztrál kerékcsapatot 😕 Warrb add szépen nekik vissza amit elvettél.nem hiszem h o volt. kotve hiszem, hogy fel tudna ulni egy cangara ...
Sixo
csebi
Én Löfli háza táján néznék szét.
warr_b
csebi
| Annyira azért nem vagyok súlyos |

több mint 1 éve
Ja, télleg, mondta is a jurtáját.Löfli nomád, neki sátra van nem háza.Tudnék, csak nem akarok (pont ma vittem le a szervízbe, ereszt a hatsó) 😄Kirabolták az ausztrál kerékcsapatot 😕 Warrb add szépen nekik vissza amit elvettél.nem hiszem h o volt. kotve hiszem, hogy fel tudna ulni egy cangara ...
Sixo
csebi
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Löfli nomád, neki sátra van nem háza.Tudnék, csak nem akarok (pont ma vittem le a szervízbe, ereszt a hatsó) 😄Kirabolták az ausztrál kerékcsapatot 😕 Warrb add szépen nekik vissza amit elvettél.nem hiszem h o volt. kotve hiszem, hogy fel tudna ulni egy cangara ...
Sixo
csebi
warr_b
több mint 1 éve
ezert eresztett le, mert felultel ra ... nem kellett volna 😀Tudnék, csak nem akarok (pont ma vittem le a szervízbe, ereszt a hatsó) 😄Kirabolták az ausztrál kerékcsapatot 😕 Warrb add szépen nekik vissza amit elvettél.nem hiszem h o volt. kotve hiszem, hogy fel tudna ulni egy cangara ...
Sixo
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Tudnék, csak nem akarok (pont ma vittem le a szervízbe, ereszt a hatsó) 😄Kirabolták az ausztrál kerékcsapatot 😕 Warrb add szépen nekik vissza amit elvettél.nem hiszem h o volt. kotve hiszem, hogy fel tudna ulni egy cangara ...
Sixo
csebi

több mint 1 éve
Kirabolták az ausztrál kerékcsapatot 😕 Warrb add szépen nekik vissza amit elvettél.nem hiszem h o volt. kotve hiszem, hogy fel tudna ulni egy cangara ...
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kirabolták az ausztrál kerékcsapatot 😕 Warrb add szépen nekik vissza amit elvettél.
több mint 1 éve
Dél-Afrika ezzel a gázolással Samoat fogja kiejteni, és kap a csoportgyőztes ellen egy visszavágót este
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fidzsi 😊Inkább az a fura, hogy egy nap két meccset játszik egy csapat...

több mint 1 éve
unpopular opinion: engem, mint koca rögbi nézőt zavar, hogy csak heten vannak a pályánha a 15-ös rögbi marad kb 3x ennyi ember kéne, nem lehet, sokan vannak, vagy így marad vagy sehogy
zacknorb
több mint 1 éve
unpopular opinion: engem, mint koca rögbi nézőt zavar, hogy csak heten vannak a pályán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na jön egy Classic női leolvadás a braziloktól? 😀Nem jött.
Heisman nádor

több mint 1 éve
Na jön egy Classic női leolvadás a braziloktól? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gondolom majd kikapunk a spanyoloktól. Miután megvertük a brazilokat 😊
több mint 1 éve
Délelőtt volt az, alszol eleget? 😊Dánok stabilan verik a szlovéneketMost nézed a tegnapi nyitó meccset a Kenya - Szamoa helyett?
warr_b
Sixo
Brazilok eddig elég simán jobbak a spanyoloknál.
Rögbiből nálam Argentína-Ausztrália megy 😕

több mint 1 éve
Dánok stabilan verik a szlovéneketMost nézed a tegnapi nyitó meccset a Kenya - Szamoa helyett?
warr_b
több mint 1 éve
Dánok stabilan verik a szlovéneket

több mint 1 éve
első meccseken szoktak meglepetések lenni azértAngola eddig nagyon szépen tartja magát a hollandusok ellen34-31 a hollandoknak, akik aranyesélyesek...ez az Angola sokkal keményebb ellenfél lesz, mint sokan gondolták.
warr_b
Chargers LT
több mint 1 éve
Igen... a harmadik meccset játszuk ellenük 30-án, háta addigra kicsit kifulladnak és elfogy a lelkesedésük.Angola eddig nagyon szépen tartja magát a hollandusok ellen34-31 a hollandoknak, akik aranyesélyesek...ez az Angola sokkal keményebb ellenfél lesz, mint sokan gondolták.
warr_b
Chargers LT
(Azért aranyaesélyesnek nem tartanám a hollandokat, az a francia-norvég duó. Elődöntőig viszont eljuthatnak, szerintem a svédekkel és dánokkal lehetnek harcban)