Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Elveszik az argentin gólt órákkal később.
A meccs ugyanis nem fejeződött be, csak félbeszakadt.

Vicc.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
én amúgy nem tudom, hogy Otamendinek kiről milyen anyaga van a széfben, de hogy folyamatosan minden lehetséges argentín keretben benne legyen, az már a több, mint vicces kategória. pontosabban az "ez több mint vicces, ez már kínos" csoport...
slowmotion
Ha nem nekik szurkolsz akkor vicces.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
én amúgy nem tudom, hogy Otamendinek kiről milyen anyaga van a széfben, de hogy folyamatosan minden lehetséges argentín keretben benne legyen, az már a több, mint vicces kategória. pontosabban az "ez több mint vicces, ez már kínos" csoport...
több mint 1 éve
Nandito Tennessee Titans 3 277 — Titans fan
108. percben egyenlítenek az argentinok xD Azért erős kezdés egy 9 meg egy 18 perces hosszabbításos meccs.
Sixo
Inkább a 106. percben volt a gól, a meghirdetett 15 perces ráadás már lejárt. Szerintem ez nevetséges, ennyi ráadást semmi nem indokolt azon kívül, hogy az argentinoknak ki kellett egyenlíteni.

Music City Miracle
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 453 — Amerikai sportok rajongója
Ez a 7es rugby eléggé akciódus, mozgalmas.
Bébé
Mondjuk azért ezt a 2x7 percet, meg lenyomunk két meccset is egy nap még szokni kell. Azért a "mélysége" kicsit hiányzik a több hely van, meg pontszerzés mellett az eredeti rögbihez képest nekem. Hokiban is borzalmas lenne ha végig 3 vs.b3 lenne , mint így a nézhetetlen All star meccsen is ott.

Szerkesztette: zavi27
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
108. percben egyenlítenek az argentinok xD Azért erős kezdés egy 9 meg egy 18 perces hosszabbításos meccs.
Sixo

Nagyon várom hogy kikerüljenek az akció XG értékei! 😀😀😀
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sixo
Volt is mièrt 😏 mondjuk az argentín egyenlítő gól előtt szerintem szabálytalanul szereztèk meg a labdát, de amit meg a marokkóiak műveltek játèk elcsalás címèn vègül is belefèrt 😛 na pont most erős a kontraszt a rögbivel ès nem a foci javára 😏
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Bébé
ugyanúgy, mint mondjuk jégkorongban a 3v3-as hosszabbítás. kevesebben vannak a pályán, úgyhogy több hely van futni.
több mint 1 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
több mint 1 éve
Szerintem ezen kár agyalni az 5 és a 30 érem között bármi lehet. Simán lehet, hogy iszonyat nagy fejreállás lesz mindenkitől, de lehet, hogy mindenkinek nagyon kijön és sorra jönnek a meglepi érmek.
És tudjuk, hogyha az eleje jó lesz, akkor a második héten könnyebb dolguk van a többieknek. Azért Pekinget nem felejtem el, a végén már mekkora nyomás volt a kajakosokon!
NB2
Peking tényleg kínos volt, de én minden olimpia előtt hagyományosan tíz aranyat mondok. Párizs esetében se szeretnék változtatni.🙂 | (Senki ne kérdezze, hogyan jön ki. Korábban osztottam és szoroztam, átböngésztem a sportágakat és a magyar esélyeseket, aztán kikötöttem tíznél. Azt hiszem, valójában addig variáltam, amíg eljutottam oda, hogy bejöhet a vágyvezérelt tipp. Most elmaradt a konkrét esélylatolgatás, de a tízhez ragaszkodom.🙂) |
nagylaza, főpohárnok
a pekingi olimpia nekem annyiban maradt meg (az évek meg a pia sok mindent formatált már), hogy akkor hozott ki az adidas egy olyan limited edition tusfürdőt, aminek nagyon szerettem az illatát. vörös színű doboza volt, ennyi van meg.

ja, a pólósoknak akkor sikerült a 3-peat.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 778 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, az argentinok is elkezdték a góllövést

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nah csak begyötörtek még1et a spanyolok. De nem baj, majd Egyiptom meg Dominika ellen kiharcolják az üzbég testvéreink a továbbjutást.

több mint 1 éve
Spanyolok meg közben kihagytak egy 11est.

több mint 1 éve
Rahimi dupla xD Mondjuk 22ben is így kezdtek az argentinok aztán megnyerté az egészet.

több mint 1 éve
Argentinok meg szopnak.

több mint 1 éve
Kiegyenlített az üzbég Messi!

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a 7es rögbi jól ki van találva, pörgős èlvezhető stb. Valami ilyesmi kellene foszcsiban is 😏
több mint 1 éve
És megvan az olimpai első gólja. Pedri, akarom mondani Pubill rúgta.

több mint 1 éve
A spanyoloknak annyira jó az utánpótlása, hogy túlkorost nem is vittek.
Sixo
Dehogynem
Olympics squad by three overage players, who are Juan Miranda, Sergio Gomez and Abel Ruiz.
 www.fourfourtwo.com/features/spain-2024-olympics-squad-santi-denias-full-team-competing-in-mens-football-at-the-paris-games
zacknorb
Jó bocs a 36 éves Otamendit néztem egy percre és fel sem merült bennem, hogy a 2000 után születettek túlkorosnak számítanak, van aki 23 éves...
Sixo
2001.01.01 után vagy jó korban, előtte túlkoros.
Gomez így számít túlkorosnak. És basszameg, így én is túlkoros lennék
zacknorb
Épp, hogy csak de még éppen én is.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 778 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo
Dehogynem
Olympics squad by three overage players, who are Juan Miranda, Sergio Gomez and Abel Ruiz.
 www.fourfourtwo.com/features/spain-2024-olympics-squad-santi-denias-full-team-competing-in-mens-football-at-the-paris-games
zacknorb
Jó bocs a 36 éves Otamendit néztem egy percre és fel sem merült bennem, hogy a 2000 után születettek túlkorosnak számítanak, van aki 23 éves...
Sixo
2001.01.01 után vagy jó korban, előtte túlkoros.
Gomez így számít túlkorosnak. És basszameg, így én is túlkoros lennék

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Yoldoshevnek nagyon mongol kinézete van. Megláttam, oszt befutottam a kőváramba.

több mint 1 éve
A nézők nagyon az üzbég testvéreinkkel vannak. Bárki kis helyzet megy ott felhangosodnak, a spanyolnál néma csend honol.

több mint 1 éve
Sixo
Dehogynem
zacknorb