Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Vívásban sztem az 5 érem közel reális, az én tippem 4, 2 egyéni, 2 csapat.Megnézik a legutóbbi vb/eb-k eredményeit és blöffölnek valamit, szerintem nagy nulla ez a projection.Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...kb 2 hetes
Igor
dawyd728
Kajak-kenunál nekem a 2 érem csalódás lenne (Tótka/Nádas érem nélkül??), úszásnál a Milák dupla szerintem crazy, birkózás lutri, öttusa abszolút lutri/nem mi vagyunk a top favoritok, a vívás 5 érem mindennek a csimborasszója...
Szerintem ez pocsék előrejelzés.
Igor
A kajak kenu 2 eléggé alul van lőve, ott is lesz sztem 4-5, ugyanakkor a birkózas 3 érem, Milák 2 aranya, a 2 öttusa érem viszont túlzas.
20 érem körül várok 5-7 arannyal.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
deyell
11 740
Arra hogy hány arany lesz pontosan arra nem lehet fogadni ? 👀over underre biztosan lehet. 6,5 felett vagy alatt.
ozibozi
choose life
5 hónapja
ozibozi
17 706
Arra hogy hány arany lesz pontosan arra nem lehet fogadni ? 👀
5 hónapja
Az reális sztem, ott kb bármi lehet, az nálam sokkal billegősebb... ő azért messze van egy fix éremesélytől.bence viszont ha beletalál eldobhatja magát egy bronzig szvszMegnézik a legutóbbi vb/eb-k eredményeit és blöffölnek valamit, szerintem nagy nulla ez a projection.Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...kb 2 hetes
Igor
dawyd728
Kajak-kenunál nekem a 2 érem csalódás lenne (Tótka/Nádas érem nélkül??), úszásnál a Milák dupla szerintem crazy, birkózás lutri, öttusa abszolút lutri/nem mi vagyunk a top favoritok, a vívás 5 érem mindennek a csimborasszója...
Igor
peach
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
bence viszont ha beletalál eldobhatja magát egy bronzig szvszMegnézik a legutóbbi vb/eb-k eredményeit és blöffölnek valamit, szerintem nagy nulla ez a projection.Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...kb 2 hetes
Igor
dawyd728
Igor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Megnézik a legutóbbi vb/eb-k eredményeit és blöffölnek valamit, szerintem nagy nulla ez a projection.Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...kb 2 hetes
Igor
dawyd728
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Szerintem ezen kár agyalni az 5 és a 30 érem között bármi lehet. Simán lehet, hogy iszonyat nagy fejreállás lesz mindenkitől, de lehet, hogy mindenkinek nagyon kijön és sorra jönnek a meglepi érmek.Peking tényleg kínos volt, de én minden olimpia előtt hagyományosan tíz aranyat mondok. Párizs esetében se szeretnék változtatni.🙂 | (Senki ne kérdezze, hogyan jön ki. Korábban osztottam és szoroztam, átböngésztem a sportágakat és a magyar esélyeseket, aztán kikötöttem tíznél. Azt hiszem, valójában addig variáltam, amíg eljutottam oda, hogy bejöhet a vágyvezérelt tipp. Most elmaradt a konkrét esélylatolgatás, de a tízhez ragaszkodom.🙂) |
És tudjuk, hogyha az eleje jó lesz, akkor a második héten könnyebb dolguk van a többieknek. Azért Pekinget nem felejtem el, a végén már mekkora nyomás volt a kajakosokon!
NB2
5 hónapja
pinatabulira.hu/Elég szar poén nevekkel viccelődni (bár én is gyakran szoktam), de azt hiszem ez a csaj miatt augusztus 2-án érdemes lesz az m4-re kapcsolni sportközvetítés-történeti szempontból. Bár gyanítom kimondani nem merik majd a nevét.Pínáá-nak ejtendő, de majd lesz Pinnya vagy Dzsájlö. Vagy szóba se fog kerülni a századik helyen.
olympics.com/en/paris-2024/athlete/jayla-pina_1563667
dancogo
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Gracenote magyar predikció (7-6-7):Lol, ez hogy jött ki😀
bronz: Siklósi Gergely (női párbajtőr egyéni)
dawyd728
Csak Vitya meg ne tudja, hogy a sportolók is tolják a genderlobbit xdd
5 hónapja
Szerintem ezen kár agyalni az 5 és a 30 érem között bármi lehet. Simán lehet, hogy iszonyat nagy fejreállás lesz mindenkitől, de lehet, hogy mindenkinek nagyon kijön és sorra jönnek a meglepi érmek.És tudjuk, hogyha az eleje jó lesz, akkor a második héten könnyebb dolguk van a többieknek. Azért Pekinget nem felejtem el, a végén már mekkora nyomás volt a kajakosokon!
5 hónapja
deyell
11 740
taekwondoban sem kizárt.Gracenote magyar predikció (7-6-7):sztem vizilabdaban is lesz egy ermunk.
Úszás:
arany: Milák Kristóf (ff 100 pillangó), Milák Kristóf (ff 200 pillangó)
bronz: Kós Hubert (ffi 200 hát)
Vívás:
arany: Szilágyi Áron (ffi kard egyéni)
ezüst: Koch Máté (párbajtőr egyéni), női (kard csapat), ffi (kard csapat)
Öttusa:
arany: Böhm Csaba (ffi egyéni)
ezüst: Guzi Blanka (női egyéni)
Birkózás:
arany: Losonczi Dávid (ffi kötöttfogás 87kg), Muszukajev Iszmail (ffi szabadfogás 65kg)
bronz: Lévai Zoltán (ffi kötöttfogás 77kg)
Nyíltvízi úszás:
arany: Rasovszky Kristóf (ffi 10km)
Kajak-Kenu sprint:
ezüst: Kopasz Bálint (ffi K1 1000m)
bronz: Csipes Tamara (női K1 500m)
Vitorlázás:
ezüst: Érdi Mária (női laser radial)
Ökölvívás:
bronz: Kovács Richárd (ffi 63,5kg)
Cselgáncs:
bronz: Tóth Krisztián (ffi 90kg)
Lövészet:
bronz: Major Veronika (női 25m pisztoly)
dawyd728
csebi
choose life
5 hónapja
Gracenote magyar predikció (7-6-7):sztem vizilabdaban is lesz egy ermunk.
Úszás:
Vívás:
Öttusa:
Birkózás:
arany: Losonczi Dávid (ffi kötöttfogás 87kg), Muszukajev Iszmail (ffi szabadfogás 65kg)
Nyíltvízi úszás:
Kajak-Kenu sprint:
Vitorlázás:
Ökölvívás:
Cselgáncs:
Lövészet:
dawyd728
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Szilágyinak ezt most már jutalomjátèkkènt kellene felfognia főleg egyèniben, nem kell hogy görcsöljön rajta. Persze a csapat az más kicsit.már négy éve meg lehetett volna tenniViszont ha Szilágyi zsinórban a negyediket is behuzza, akkor ott a paston istenne avathatjak azonnal 😊Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...gondolkodtam, hogy melyik a valószínűtlenebb. Milák két aranya, vagy hogy ökölvívásban érmet nyerünk.
Igor
deyell
somoskovig
slowmotion
5 hónapja
már négy éve meg lehetett volna tenniViszont ha Szilágyi zsinórban a negyediket is behuzza, akkor ott a paston istenne avathatjak azonnal 😊Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...gondolkodtam, hogy melyik a valószínűtlenebb. Milák két aranya, vagy hogy ökölvívásban érmet nyerünk.
Igor
deyell
somoskovig
5 hónapja
Kérdés a női kézisekről: jól tudom, hogy a csoportból az első négy megy tovább, aztán egyenes kiesés? Van különösebb (gyakorlati) tétje a franciák elleni meccsnek?Így van. Hát, annyi a tétje, hogy egy meglepi győzelemmel vagy iksszel jó eséllyen tovább is jutottunk.
nagylaza, főpohárnok
Angolát verni kell, de a többi meccs mind kőkemény, spanyol, holland, brazil...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Kérdés a női kézisekről: jól tudom, hogy a csoportból az első négy megy tovább, aztán egyenes kiesés? Van különösebb (gyakorlati) tétje a franciák elleni meccsnek?
5 hónapja
Viszont ha Szilágyi zsinórban a negyediket is behuzza, akkor ott a paston istenne avathatjak azonnal 😊Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...gondolkodtam, hogy melyik a valószínűtlenebb. Milák két aranya, vagy hogy ökölvívásban érmet nyerünk.
Igor
deyell
5 hónapja
deyell
11 740
Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...gondolkodtam, hogy melyik a valószínűtlenebb. Milák két aranya, vagy hogy ökölvívásban érmet nyerünk.
Igor
choose life
5 hónapja
Némileg csalódott lennék ha vívásban nem lenne két arany. Persze itt mindig sok múlik a napi formán, állapoton, ahol egy gyengébb vívó/csapat is simán kiejthet egy erősebbet ha úgy jön ki a lépés. Ezért is borulhat a papírforma. De legalább az egyik csapatban és egyik egyéniben várok aranyat. Aztán lehet ez túlzó 😛
5 hónapja
Ez a Gracenote prediction se mostanában készülhetett...
5 hónapja
dawyd728
3 852
Gracenote magyar predikció (7-6-7):Úszás:
Vívás:
bronz: Siklósi Gergely (ffi párbajtőr egyéni)
Öttusa:
Birkózás:
Nyíltvízi úszás:
Kajak-Kenu sprint:
Vitorlázás:
Ökölvívás:
Cselgáncs:
Lövészet:
Szerkesztette: dawyd728
5 hónapja
dawyd728
3 852
Ma indul a foci ès hetes rögbi, az Eurosport a tv-s rèszen az utóbbit rèszesíti előnyben.Vajon miért? Abban az olimpia kezdete előtt kialakul a férfiaknál a legjobb négy. Komoly téttel bíró események. Szombaton már érmet osztanak belőle..
dande2
Erre mondom azt, h az olimpia kinőtte a 16 napos hosszát. Míg a focinál lehet érvelni, h a nőknél és a férfiaknál a torna 10-15%-a kerül olimpiai időszakon kívül megrendezésre.
5 hónapja
Ma indul a foci ès hetes rögbi, az Eurosport a tv-s rèszen az utóbbit rèszesíti előnyben.
5 hónapja
Willie Parker
15 648
"Felüdülés látni a jó formában lévő Pinát!Ezt èrdemes megjegyezni!!!!Köszi, el is tettem könyjelzőbe!
m4sport.hu/olimpia2024/cikk/2024/07/22/parizs-2024-a-magyarok-teljes-programja-az-olimpiai-jatekokon-elo-kozvetitesek-napi-bontas
Női kèzisek már csütörtökön kezdenek a francicák ellen.
dande2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Pina már a rajtkövön benedvesedett.
Pinát nem lehet utolérni.
A vegyesváltóban: Pinát kellene elkapni.
Egy ilyen jó Pinát elnéznék magyar színekben is!"