NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Sorolták, hogy ki hányszoros világbajnok ,van aki 3szoros. De kb mindenki nyert.Asszondják sportlövészetben több aranyat is fogunk vinni. Mikor lettünk jók benne?nem tudom, de egy bronz is jó eredmény lenne.
Sixo
deyell
több mint 1 éve
Asszondják sportlövészetben több aranyat is fogunk vinni. Mikor lettünk jók benne?nem tudom, de egy bronz is jó eredmény lenne.
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
van most olyan oldal, ahol központosítva lehet az eredményeket élőben követni? (eddig úgy rémlik, mindig volt, de most nem nagyon látom)A hivatalos oldalon kívül?
slowmotion
több mint 1 éve
van most olyan oldal, ahol központosítva lehet az eredményeket élőben követni? (eddig úgy rémlik, mindig volt, de most nem nagyon látom)
több mint 1 éve
Asszondják sportlövészetben több aranyat is fogunk vinni. Mikor lettünk jók benne?
több mint 1 éve
Beteszem ide is, egy utolsó hirdetés erejéig, hátha van akit érdekel... Draftos Fantasy Olimpia játék - ma este 1900 órától, az alábbi felületen
fantasy-olympics.com/create-league.html
Amerikai focihoz hasonlóan draftolunk sportolókat, mindenkit csak egyszer lehet kiválasztani.
Egyelőre 6 fővel vagyunk, és 20 kört terveztünk - de örülnénk ha egy-két ember még tudna csatlakozni 😊
A pontozás egyszerű - aranyérem 10 pont, ezüstérem 7 pont, bronzérem 5 pont - viszont ebbe a párosok, négyesek, váltók, csapatok ugyanúgy beleszámítanak! (az is ha valaki előfutamban volt, de kap érmet/pontot akkor is)
Csatlakozáshoz kérek privát üzenetben egy csapatnevet/emailcímet.. és akkor az emailcímre kapjátok/küldöm a meghívót.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Úgy meg főleg kiviszed, hogy teszteled, és ha nem jó, elég sokáig lehet cserélni.Az egyetlen épkézláb tornászt akkor is kiviszed, ha nem 100%os. A többiek furottak még kategória sajnos... Megértem a döntést.Csóri Kovács Zsófi, tavaly a VB előtt 2 nappal, most az olimpia előtt 2 nappal sérül meg...Ki se kellett volna vinni mert nem 100%-os a térde!!!!
gabokocka
ThundersNFL a Paraszt
gabokocka
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az egyetlen épkézláb tornászt akkor is kiviszed, ha nem 100%os. A többiek futottak még kategória sajnos... Megértem a döntést.Csóri Kovács Zsófi, tavaly a VB előtt 2 nappal, most az olimpia előtt 2 nappal sérül meg...Ki se kellett volna vinni mert nem 100%-os a térde!!!!
gabokocka
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
#Paris2024 #Olympics pic.twitter.com/2r4epOuJly
— Rémi Gaillard (@nqtv) July 25, 2024
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Csóri Kovács Zsófi, tavaly a VB előtt 2 nappal, most az olimpia előtt 2 nappal sérül meg...Ki se kellett volna vinni mert nem 100%-os a térde!!!!
gabokocka
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Csóri Kovács Zsófi, tavaly a VB előtt 2 nappal, most az olimpia előtt 2 nappal sérül meg...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/parizs-2024-megserult-a-tornasz-kovacs-zsofia-mutott-terdeCsere lesz
Szerintem készüljön Zója....
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Plusz úgy veretlen Olimpián 2012-óta, hogy bármikor jöhet egy kellemetlen ellenfél, egy rossz kör, nem lehet kikapni. 15 pontot még egy rosszabb embertől is simán meg lehet kapni ha minden ellened van, elnézi a kilépést a bíró, etc. Lehetetlen széria, mert van egy csomó tehetséges rivális. Emellett a lábmunka gyönyörű, nézzétek vissza Decsihez képest.Hajrá hajrá:Ezt a csávót nem lehet nem kedvelni
telex.hu/sport/2024/07/26/szilagyi-aron-interju-olimpia-negyedik-egyeni-csapatarany
dande2
Stoki
Btw legjobb 16 között már jöhet Szatmári szembe, az kemény lesz.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Én úgy tudom az egész országban igen nagy, több szektort érintő sztrájkhullám van egész nyáron, valószínűleg ez is annak a részetelex.hu/kulfold/2024/07/26/szabotazs-par-oraval-az-olimpia-megnyitoja-elott-a-gyorsvasut-halozatat-rongaltak-mega kérdés adott: cui prodest?
Zsellér van de Vrij
slowmotion
Szerkesztette: dancogo
több mint 1 éve
Hajrá hajrá:Ezt a csávót nem lehet nem kedvelni
telex.hu/sport/2024/07/26/szilagyi-aron-interju-olimpia-negyedik-egyeni-csapatarany
dande2
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2024/07/26/szabotazs-par-oraval-az-olimpia-megnyitoja-elott-a-gyorsvasut-halozatat-rongaltak-mega kérdés adott: cui prodest?
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2024/07/26/szabotazs-par-oraval-az-olimpia-megnyitoja-elott-a-gyorsvasut-halozatat-rongaltak-meg
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Hajrá hajrá:telex.hu/sport/2024/07/26/szilagyi-aron-interju-olimpia-negyedik-egyeni-csapatarany
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/parizs-2024-megserult-a-tornasz-kovacs-zsofia-mutott-terdeKészül. Tartalék.
Szerintem készüljön Zója....
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/parizs-2024-megserult-a-tornasz-kovacs-zsofia-mutott-terdeSzerintem készüljön Zója....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
nekem ismerősöm mondta hogy milyen fun a flag fociNagyon élem ezt a rugbyt. Felét nem tudom a szabályoknak, de fantasztikus példája, hogy lehet nézőbaráttá és pörgőssé tenni egy nagyon hagyományos sportot. Gurulós bohócok példát vehetnének.azért majd kérdezz meg egy igazi rögbi rajongót, lehet nem osztja a véleményed 😊
Hanni
ahogy valszeg az igazi krikett fanok sem nézik nagy élvezettel a 20-20 meccseket...
NB2
háát furán néztem ráé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nagyon élem ezt a rugbyt. Felét nem tudom a szabályoknak, de fantasztikus példája, hogy lehet nézőbaráttá és pörgőssé tenni egy nagyon hagyományos sportot. Gurulós bohócok példát vehetnének.azért majd kérdezz meg egy igazi rögbi rajongót, lehet nem osztja a véleményed 😊
Hanni
ahogy valszeg az igazi krikett fanok sem nézik nagy élvezettel a 20-20 meccseket...
több mint 1 éve
Nagyon élem ezt a rugbyt. Felét nem tudom a szabályoknak, de fantasztikus példája, hogy lehet nézőbaráttá és pörgőssé tenni egy nagyon hagyományos sportot. Gurulós bohócok példát vehetnének.
több mint 1 éve
Hoppácska van. Női kéziben a svédek legyőzték a norvégokat.
több mint 1 éve
Fiji kemeny 😀