Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Női 200 mi ez a futam kiosztás. Tuti Meki osztotta ki. Az elsőben senki, a másodikban, Minna, O'Callaghan, Titmus, Haughey, Fairweather, Jorunnardottir.
több mint 1 éve
szerintem jó esélye van Marchandnak az olimpiai rekordra 200 pillánnem látom, hogy lehetne Miláknak esélye Marchand ellen 200 pillangón.Ő is egy zsákbamacska, de ha tudná hozni amit a szünet előtt, akkor a kérdést fordítva kell feltenni.
deyell
shagi0206
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
Hwang nem jut be pedig most nyert VB-t ... De a lényeg, hogy a tasmán bent van.
több mint 1 éve
ez a harvey mit össze nem hadonászik, de úgy néz ki hatékony 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Jo szar ez a sorsolas Fucsonak. Erre nem lehetett volna valamit kitalalni hogy legalabb ne egy napon kelljen jatszani?volt olyan aki már tegnap kiesett pinyóban, szörnyű, de ez van...
JéBé
több mint 1 éve
nem látom, hogy lehetne Miláknak esélye Marchand ellen 200 pillangón.
több mint 1 éve
Bárki csak ő ne.Férfi 200 az elmúlt 15 éve pénzfeldobás. Richards 4. a világbajnok Kim meg 5. ...buzi román sanszos hogy megnyeri.
Sixo
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Jo szar ez a sorsolas Fucsonak. Erre nem lehetett volna valamit kitalalni hogy legalabb ne egy napon kelljen jatszani?
több mint 1 éve
ott megbaszhatjaFérfi 200 az elmúlt 15 éve pénzfeldobás. Richards 4. a világbajnok Kim meg 5. ...buzi román sanszos hogy megnyeri.
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
Férfi 200 az elmúlt 15 éve pénzfeldobás. Richards 4. a világbajnok Kim meg 5. ...buzi román sanszos hogy megnyeri.
Sixo
több mint 1 éve
én látok rá esélyt, hogy nyerjen 100 méter mellen.Nem leírtam, eszem ágában sincs. Csak sokat volt sérült, és ki tudja épp milyen formában van.Lesz a briteknek aranya a mell döntőben? Peatyt az elmúlt években nem sűrűn lehetet látni.Peatyt nem írnám le.
shagi0206
deyell
shagi0206
több mint 1 éve
Férfi 200 az elmúlt 15 éve pénzfeldobás. Richards 4. a világbajnok Kim meg 5. ...
több mint 1 éve
Nem leírtam, eszem ágában sincs. Csak sokat volt sérült, és ki tudja épp milyen formában van.Lesz a briteknek aranya a mell döntőben? Peatyt az elmúlt években nem sűrűn lehetet látni.Peatyt nem írnám le.
shagi0206
deyell
több mint 1 éve
pingpong6-5 😀 😀 😀Most már tényleg nem hiszem el, hogy nem vízilabdáról beszélsz.
Kampman
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez eddig a vb meglepetésre.Te a cseh kettőt nézed, vagy milyen vb-ről beszélsz? 😊
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Lesz a briteknek aranya a mell döntőben? Peatyt az elmúlt években nem sűrűn lehetet látni.Peatyt nem írnám le.
shagi0206
több mint 1 éve
6-5 😀 😀 😀Most már tényleg nem hiszem el, hogy nem vízilabdáról beszélsz.
Kampman
több mint 1 éve
Lesz a briteknek aranya a mell döntőben? Peatyt az elmúlt években nem sűrűn lehetet látni.
több mint 1 éve
az egyiptomi ellen lesz esélye Andrásfinak.