Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
szerintem simán lemegyEzért is kérdezem van e remény arra, hogy ezt ma megállítsák fényviszonyok miatt.Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
Szesze
KeyG
több mint 1 éve
Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206modern sárga csillag.
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Ennyi erővel ki is zárhatták volna őket.
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206modern sárga csillag.
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Kampman
több mint 1 éve
Ebből is látszik, hogy ha ébren lettél volna egész nap a hétvégén, már minimum 4 érmünk lenne. Valaki vegyen Löflinek egy csomó energiaital vagy egy hordó Pruki kávét. 😀de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
lett egy 5. hely isMár te is kezded, hogy csak az érem számít? Volt egy 10. helyünk meg, egy 8. is. Meg nyert a női vagy férfi vízilabda csapat is tonga vagy ki ellen cinkesen.de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ezért is kérdezem van e remény arra, hogy ezt ma megállítsák fényviszonyok miatt.Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
Szesze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hát a mai nap után nem ez jutott volna eszembe. Női a női 100 hát után.Jaja, felfelé lóg ki.Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
zacknorb
empty taxi
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeik
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben. Igazából az is fura nekem, hogy indulhat."Nem szabadna kimondani, de Fehéroroszországból" 😁
shagi0206
AIN: független sportolók vagy mi, ország nélkül

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Már te is kezded, hogy csak az érem számít? Volt egy 10. helyünk meg, egy 8. is. Meg nyert a női vagy férfi vízilabda csapat is tonga vagy ki ellen cinkesen.de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben. Igazából az is fura nekem, hogy indulhat.Individual Neutral Athletes
shagi0206
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Jaja, felfelé lóg ki.Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Amúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
több mint 1 éve
Nekem ne mondd... 🙄összességében amúgy szar az egész. Már az hbo:go se volt jó, sokszor baszakodott, azóta meg csak romlik.Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésPróbáltad már újraindítani? 😉
Kampman
warr_b
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Jó fórumozó lenne, mindig mindent leír 50 méter után egy 400 méteres számban is.
több mint 1 éve
Volpi hogy jött vissza hirtelen ilyen sokat?
Poloska vagyok.