NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez ki az isten? Nem a Celine az fix.Jó erős néni. Asszem.
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nem inkább a 22es Argentína elleni meccsre.10 centire egy férfi smárásra rázoomoltak.Szaúd-Arábiában ezen a ponton szerintem átváltottak az Egyiptom elleni 2018-as VB-meccs legjobb jeleneteire.
Sixo
Egyiptomban nem tudom mire.
Kampman
több mint 1 éve
M4 a kis nerbérenc kutyák hogy birják ezt az lmbtq jelenlétet?ahogy fél füllel hallgatom a kommentálást, a szokott módon: amit nem mondunk be, az nem történt meg.
Hanni
Mindig jövőre
több mint 1 éve
10 centire egy férfi smárásra rázoomoltak.Szaúd-Arábiában ezen a ponton szerintem átváltottak az Egyiptom elleni 2018-as VB-meccs legjobb jeleneteire.
Sixo
Egyiptomban nem tudom mire.
több mint 1 éve
M4 a kis nerbérenc kutyák hogy birják ezt az lmbtq jelenlétet?
több mint 1 éve
10 centire egy férfi smárásra rázoomoltak.visszanézve a ma esti hsz-eidet, elég kényelmetlen két heted lesz.
Sixo
Mindig jövőre
több mint 1 éve
Egyik kifestett férfi átadott egy másik kifestett férfinak egy sexe című könyvet?Valamennyi buzulás kódolva volt, a helyszín és a korszellem okán is.
Sixo
több mint 1 éve
Egyik kifestett férfi átadott egy másik kifestett férfinak egy sexe című könyvet?
több mint 1 éve
Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Nekem egyedüliként pont az nem tetszett.
nagylaza, főpohárnok
Eddig nálam a londoni a legjobb, néhány történelemhamisító jelenettől eltekintve.
több mint 1 éve
Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Majd mi pár év múlva.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Kislányom elkezdtett headbangelni a Gojirára, imádom ezt a megnyitót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.
több mint 1 éve
Most kapcsoltam ide, ez az új AC demo?Jobb, mint a Lady Gaga koncert volt és jobb amilyen a Celine Dionos lesz. Pedig utálom a metált.
zacknorb
több mint 1 éve
EsikFigyelmeztetnek a szakértők, katasztrófába fulladhat az olimpia megnyitója
Sixo
www.atv.hu/kulfold/20240726/olimpia-idojaras-parizs-megnyito-eso
több mint 1 éve
amelyik a franciáknál mentTeljesen Assassin's Creed Syndicate vibom van.Unity akkor már nem ? 😀
Sixo
Wester
több mint 1 éve
Most kapcsoltam ide, ez az új AC demo?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Teljesen Assassin's Creed Syndicate vibom van.Unity akkor már nem ? 😀
Sixo
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
A festmény élőképe nem volt autentikus, mert hát ugye ott azért voltak csöcsök is.
több mint 1 éve
Ez így szar, hogy egybe megy a bevonulás és a megnyitó program.Valamiféle közönség hiányzik talán az egészből.
Sixo