NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Annyiban tévedtem, hogy mindig a házigazda ország nyelvének ABC-je szerint jönnek.
több mint 1 éve
De adom ezt a pink bermudát
több mint 1 éve
Na akkor lesz Céline is ezek szerint.
több mint 1 éve
Nekem nagyon tetszik ez a megoldás, nagyon nézeti magát ez megnyitó, bár ladygagát feltettem volna inkább a bahreini hajóra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nekem ez eddig tetszik.Zizunak azért talán nem kellett volna szétrúgnia egy kávézó teljes kerthelyiségét. Meg az áramszünet miatt megálló metró sem tűnt túl jó ötletnek. Egyébként nem rossz, valóban.
Kampman
több mint 1 éve
Nekik nyílt vizi úszás lenne.ANe fèlj nálunk mindegyik nemzet maga hajtotta autentikus kenuban jönne le a Dunán hogy èrezze az èrzèst 😛Egy kisebb hajó elég lenne. Mondjuk amekkora gazdasági válság van a franciáknál megértem miért szorítják meg a nadrágot.Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.Hát most San Marinónak meg Kiribatinak kár lenne berakni egy gumicsónakot.
Sixo
Kampman
Sixo
dande2menekültekmigránsok hajótörést szenvednének.
Kampman
több mint 1 éve
Akkor úgy 😊AllemagneÄlemenia ha jól tudom a franciáknálÉs ott A betűs Németország?francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Kampman
Sixo
dande2
Hanni
több mint 1 éve
AllemagneÄlemenia ha jól tudom a franciáknálÉs ott A betűs Németország?francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Kampman
Sixo
dande2
több mint 1 éve
ANe fèlj nálunk mindegyik nemzet maga hajtotta autentikus kenuban jönne le a Dunán hogy èrezze az èrzèst 😛Egy kisebb hajó elég lenne. Mondjuk amekkora gazdasági válság van a franciáknál megértem miért szorítják meg a nadrágot.Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.Hát most San Marinónak meg Kiribatinak kár lenne berakni egy gumicsónakot.
Sixo
Kampman
Sixo
dande2
több mint 1 éve
Älemenia ha jól tudom a franciáknálÉs ott A betűs Németország?francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Ne fèlj nálunk mindegyik nemzet maga hajtotta autentikus kenuban jönne le a Dunán hogy èrezze az èrzèst 😛Egy kisebb hajó elég lenne. Mondjuk amekkora gazdasági válság van a franciáknál megértem miért szorítják meg a nadrágot.Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.Hát most San Marinónak meg Kiribatinak kár lenne berakni egy gumicsónakot.
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
És ott A betűs Németország?francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
több mint 1 éve
Ha minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
több mint 1 éve
Mi ez már, hogy nők is indulhatnak a szaudiaktól, hova lettek a tradíciók.
több mint 1 éve
Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman