Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.
5 hónapja
Miért, pont Tóth Krisztián viszi a mi zászlónkat? Ennyire jó a sportágában?Ki mikor versenyez, ez is meghatározza. De ahogy nèzem ennek mèg kevesebb most a jelentősège.
Sixo
5 hónapja
Eddig jól ki van ez találva. Az Eurosporton nézem.
5 hónapja
+ akkor nem tudok ide irogatniNem, a nagy tv-n a nők néznek valami török szappanoperát a 6oson.De gáz Székely a kommentátor a megnyitó ünnepségen ...Eurosportot nem tudsz nézni?
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
Nem, a nagy tv-n a nők néznek valami török szappanoperát a 6oson.De gáz Székely a kommentátor a megnyitó ünnepségen ...Eurosportot nem tudsz nézni?
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 814
De gáz Székely a kommentátor a megnyitó ünnepségen ...Eurosportot nem tudsz nézni?
Sixo
5 hónapja
Kampman
28 814
Mindig is nagyon szerettem az olimpiai nyitóünnepségeket.Van egy ilyen nagyon felvillanyozó, jó értelembe vett multikulti hangulata, mintha tényleg összesűrösödne az egész világ.
5 hónapja
Van anyag abban a Eiffel toronyban, ha 1 emelet kivételével elég anyag volt az összes éremhez.
5 hónapja
Kampman
28 814
Azt mondták túl kafir kinézetem van.Jobban bírtam volna ha te viszed.Vajon Kampman fogja a szaudi zászló vinni?en.wikipedia.org/wiki/Ramzy_Al-Duhami
Sixo
en.wikipedia.org/wiki/Donia_Abu_Talib
Kampman
Sixo
Vagy kefír vagy valami ilyesmi
5 hónapja
Elsőre elég gáz volt ez az érem kinézet. Többedikre megnézve elkezdett tetszeni.
5 hónapja
Az bizony 😀Jézus, Snoop Doggnak mekkora joint volt a kezében.Ez?
Sixo
Matthew99
5 hónapja
Jézus, Snoop Doggnak mekkora joint volt a kezében.Ez?
Sixo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Jobban bírtam volna ha te viszed.Vajon Kampman fogja a szaudi zászló vinni?en.wikipedia.org/wiki/Ramzy_Al-Duhami
Sixo
Kampman
5 hónapja
Miért, pont Tóth Krisztián viszi a mi zászlónkat? Ennyire jó a sportágában?
5 hónapja
Kampman
28 814
Vajon Kampman fogja a szaudi zászló vinni?en.wikipedia.org/wiki/Ramzy_Al-Duhami
Sixo