Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Jó bammeg azt ne mond már, hogy tudtátok, hogy nem fog döntőt úszni ...De ez az, hogy mindenkit be akar vonni 😮Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo
warr_b
Kampman
több mint 1 éve
De ez az, hogy mindenkit be akar vonni 😮Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Megy Andrásfi bronzmeccse

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ez mi az isten szám volt. Még mindig nem tudok felocsúdni.
több mint 1 éve
jó csak érted mi történne, ha Afganisztán megtámadásáért kizárjuk az amerikaiakat...vagy irakért
NB2
utóbbi jogosabb is lett volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo

több mint 1 éve
jó csak érted mi történne, ha Afganisztán megtámadásáért kizárjuk az amerikaiakat...Nem mondom, hogy én örülök, hogy így van, csak a háború az egy olyan dolog, hogy általában kollektív a szenvedés. Na de hagyjuk is ezt kint, kár volt behoznom a topicba, elnézést mindenkitől.Mondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206modern sárga csillag.
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Ennyi erővel ki is zárhatták volna őket.
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator
Hanni
több mint 1 éve
Smith az a Schoonmaker?ja
warr_b
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
te kezdtél belemenni a hülyeségeddelNyilván "fizikailag" ők indították, de ez ki lett provokálva. De ne menjünk ebbe bele, nem itt a helye.jaja, nyilván teljesen más ország lépte át egy másik ország határát tankokkalNem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Kampman
shagi0206
Hanni
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 1 éve
Nem mondom, hogy én örülök, hogy így van, csak a háború az egy olyan dolog, hogy általában kollektív a szenvedés. Na de hagyjuk is ezt kint, kár volt behoznom a topicba, elnézést mindenkitől.Mondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator
több mint 1 éve
Smith az a Schoonmaker?

több mint 1 éve
Nyilván "fizikailag" ők indították, de ez ki lett provokálva. De ne menjünk ebbe bele, nem itt a helye.jaja, nyilván teljesen más ország lépte át egy másik ország határát tankokkalNem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
karjakin pl megint nagyot megyAzért amelyik Putykóval fotózkodott az ne lehessen már ottMondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator
warr_b
és megoldja hogy esélytelen legyen hogy bármilyen versenyre meghívják
több mint 1 éve
Sorosbrüsszelbátónagyongonoszusa?Nem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
shagi0206
Hagyjuk már a baromságokat pls

több mint 1 éve
jaja, nyilván teljesen más ország lépte át egy másik ország határát tankokkalNem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
shagi0206
több mint 1 éve
Vagy Z betűs mezben vették át az érmet.Azért amelyik Putykóval fotózkodott az ne lehessen már ottMondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator
warr_b
több mint 1 éve
azért nem csak nálunk van vívás blamaMind a káttű háborúellenes ország
az olaszok is alulteljesítenek
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Azért amelyik Putykóval fotózkodott az ne lehessen már ottMondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
ervinator

több mint 1 éve
Nem védeni akarom a ruszkikat mert nem kedvelem őket, de ezt a háborút az én elgondolásom szerint másnak köszönhetjük.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
több mint 1 éve
hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?A fia vizilabdázik
slowmotion

több mint 1 éve
azért nem csak nálunk van vívás blamaaz olaszok is alulteljesítenek
több mint 1 éve
Mondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
shagi0206
Hanni
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"