NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
USA és Oroszország mivel jön? USS Enterprise és Vörös Október?hát az oroszok leginkább sehogy.
Gergőbácsi
Mindig jövőre
több mint 1 éve
Hali, kérem vissza a londoni megnyitót......😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
USA és Oroszország mivel jön? USS Enterprise és Vörös Október?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Sürgősen nyomja kezébe egy tojáslabdát!Kislányom elkezdtett headbangelni a Gojirára, imádom ezt a megnyitótJelentem elkezdett a legó tűzzel szaladgálni a lakásban (a parkourozás még nincs terítéken)
r.baggio
r.baggio
több mint 1 éve
Hol van ilyenkor Warrb amikor a kedvenc országai jönnek sorban.
több mint 1 éve
Talou érmes xD Döntőbe nem fog kerül kedves Székely Dávid.Valaki adjon sixo-nak egy max előfizetést, hogy ő is Szabó Gábort hallgassa!
Sixo
több mint 1 éve
Szegény Elefántcsontpartnak jó, hogy nem egy gumicsónakot adtak ami a hajó végére kötöttek.
több mint 1 éve
Kislányom elkezdtett headbangelni a Gojirára, imádom ezt a megnyitótJelentem elkezdett a legó tűzzel szaladgálni a lakásban (a parkourozás még nincs terítéken)
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Talou érmes xD Döntőbe nem fog kerül kedves Székely Dávid.
több mint 1 éve
Azt hittem ők Dél-Korea, erre most kiderül, hogy Koreai Köztársaság a nevük.
több mint 1 éve
Japó!azért én váron Gilbert felügyelőt megjelenni, és elordítani magát, hogy ÁLTALÁNOS RIADÓ!!!És ha jönnek a japánok, azt kiabálja? Ninja!
(tudom, az Marseille, de na...)
bergerdani
iktriad
több mint 1 éve
Origo címlap: mèg az időjárás sem èrtett egyet ezzel a haldokló nyugati fertővel 😏Ugyanott, kicsit lentebb:
dande2
Az instagram-celeb teljesen kitárulkozott, mindenki a melleiről beszél!!!!!
KÉPEK!!!!
több mint 1 éve
azért én váron Gilbert felügyelőt megjelenni, és elordítani magát, hogy ÁLTALÁNOS RIADÓ!!!És ha jönnek a japánok, azt kiabálja? Ninja!
(tudom, az Marseille, de na...)
bergerdani
több mint 1 éve
Origo címlap: mèg az időjárás sem èrtett egyet ezzel a haldokló nyugati fertővel 😏
több mint 1 éve
Ez ki az isten? Nem a Celine az fix.Random tucatnéger énekesnő, aki szerinte erotikus-kihívó, valójában teljesen unalmas és érdektelen performansszal házal.
Sixo
több mint 1 éve
azért én váron Gilbert felügyelőt megjelenni, és elordítani magát, hogy ÁLTALÁNOS RIADÓ!!!(tudom, az Marseille, de na...)
Mindig jövőre
több mint 1 éve
màr ha nèni egyàltalàn.Ez ki az isten? Nem a Celine az fix.Jó erős néni. Asszem.
Sixo
Matthew99
több mint 1 éve
Super Bowlos mindig elő megy, ez meg nagyon playback vagy sokat késik a hang.
több mint 1 éve
Eurosporton nézem, de valóban kb. ilyen lehetett nekik kiadva.M4 a kis nerbérenc kutyák hogy birják ezt az lmbtq jelenlétet?ahogy fél füllel hallgatom a kommentálást, a szokott módon: amit nem mondunk be, az nem történt meg.
Hanni
bergerdani
Emlékszem 2016-ban viszont Szujó kb. gratulált valami rögbis csajnak, aki a pályán kérte meg a barátnője kezét, mondta, hogy sok boldogságot, meg ilyenek.
több mint 1 éve
Ez ki az isten? Nem a Celine az fix.wishes nicky minaj
Sixo