Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Kampman
28 814
Egyik kifestett férfi átadott egy másik kifestett férfinak egy sexe című könyvet?Valamennyi buzulás kódolva volt, a helyszín és a korszellem okán is.
Sixo
5 hónapja
Egyik kifestett férfi átadott egy másik kifestett férfinak egy sexe című könyvet?
5 hónapja
Kampman
28 814
Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Nekem egyedüliként pont az nem tetszett.
nagylaza, főpohárnok
Eddig nálam a londoni a legjobb, néhány történelemhamisító jelenettől eltekintve.
5 hónapja
Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Majd mi pár év múlva.
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Kislányom elkezdtett headbangelni a Gojirára, imádom ezt a megnyitót
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.
5 hónapja
Most kapcsoltam ide, ez az új AC demo?Jobb, mint a Lady Gaga koncert volt és jobb amilyen a Celine Dionos lesz. Pedig utálom a metált.
zacknorb
5 hónapja
EsikFigyelmeztetnek a szakértők, katasztrófába fulladhat az olimpia megnyitója
Sixo
www.atv.hu/kulfold/20240726/olimpia-idojaras-parizs-megnyito-eso
5 hónapja
amelyik a franciáknál mentTeljesen Assassin's Creed Syndicate vibom van.Unity akkor már nem ? 😀
Sixo
Wester
5 hónapja
Most kapcsoltam ide, ez az új AC demo?
5 hónapja
Teljesen Assassin's Creed Syndicate vibom van.Unity akkor már nem ? 😀
Sixo
Lesz ez még így se!
5 hónapja
Kampman
28 814
A festmény élőképe nem volt autentikus, mert hát ugye ott azért voltak csöcsök is.
5 hónapja
Kampman
28 814
Ez így szar, hogy egybe megy a bevonulás és a megnyitó program.Valamiféle közönség hiányzik talán az egészből.
Sixo
5 hónapja
Akik már elmentek a hajóval, azok hova mennek?Balaton. Kék Szalag.
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 814
Miért kell 5 percig nézni, hogy egy szoknyás feka buzitáncol?Mer' modern.
Sixo
5 hónapja
Kampman
28 814
Rajtuk már nem kell, bekebelezték őket.Csak a kínaiak ne pont azon a hajón próbáljon bosszút állni a hongkongiakon.mi mikor jövünk kb?83. helyen, Hongkong és India között
NB2
Kampman
Sixo
A tajvaniak helyében ellenben nem lennék nyugodt.
5 hónapja
24h hajóverseny?Akik már elmentek a hajóval, azok hova mennek?Mennek tovább a Le Mans csatornába.
Kampman
Sixo