NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ígéretes kezdés után azért átment az egész egy esőáztatta woke hajókirándulásba.
több mint 1 éve
Warrbnek azt fogom mesélni, hogy az igazi Mona Lisát a folyóba dobták a megnyitó kedvéért.Azt se hiszem el, amit kérdezel.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Székely csak 500 évet tévedett az illető halálának évéről.
több mint 1 éve
Ja, sajnos csak feminista aktivisták vannak, Mr. Garrison klasszikusát idézve, klimaxos vén szatyrok.Nah végre nők. segg csöcs jöhet minden.Nem hiszem, hogy Emanuelle és Lolita jönne.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
vazze bedobták a Mona Lisát a Szajnába!!!Szart a szarba?
NB2
Ezt le kellett csapni 😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nah végre nők. segg csöcs jöhet minden.Nem hiszem, hogy Emanuelle és Lolita jönne.
Sixo
több mint 1 éve
Izzadnak az M4-en az abortuszpárolók miatt?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Warrbnek azt fogom mesélni, hogy az igazi Mona Lisát a folyóba dobták a megnyitó kedvéért.
több mint 1 éve
vazze bedobták a Mona Lisát a Szajnába!!!
több mint 1 éve
ja, asszemMINYONOK!!!!!!!!!4Mindig volt belőlük egy meg két szemű?
zacknorb
Sixo
ehhez már én is túl öreg vagyok, nálunk még a Verdák volt a menő
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Repülős blokknál kifelejteni a léghajós figura közben a Montgolfier tesókat elég vicci.
több mint 1 éve
BANANAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
több mint 1 éve
Szóval a franciák szembelőtték a holdat és kivitték a Szabadság-Szobrot a Marsra?Sajtból van a hold?
Sixo
több mint 1 éve
Oké, ízlések és pofonok. Amennyire utáltam, hogy Kína olimpiát kapott, annyira lenyűgözött a megnyitó. Összességében az egész rossz emlék.Sajnos nekem kifejezetten nem teszett a peikigi megnyitó. A londoni viszont minden idők legjobbja nekem. Nem hittem volna, hogy Sex Pistolsot fogok valaha hallani olimpiai megnyitónAbban egyetértünk, hogy a londoni is jó volt, nálam második.Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Nekem egyedüliként pont az nem tetszett.
nagylaza, főpohárnok
Eddig nálam a londoni a legjobb, néhány történelemhamisító jelenettől eltekintve.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
csi77
több mint 1 éve
MINYONOK!!!!!!!!!4Mindig volt belőlük egy meg két szemű?
zacknorb
több mint 1 éve
Szóval a franciák szembelőtték a holdat és kivitték a Szabadság-Szobrot a Marsra?
több mint 1 éve
Nincs túl korán még ahhoz?Szepesi Nikinek van ötlete, hogy hol lehetnek.Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.A 2/3-ad szokás szerint máshol van, remélem azért nem Tusványoson. 😀
Hanni
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...Ezért jó a T-home-on nézni, mi többször visszatekertük, nálunk most Bissau Guinea van éppen most 😊
nagylaza, főpohárnok
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Nem keresztbe 120 centi, magasságban.Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...ő volt?
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Szepesi Nikinek van ötlete, hogy hol lehetnek.Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.A 2/3-ad szokás szerint máshol van, remélem azért nem Tusványoson. 😀
Hanni
iktriad