Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Ne fagyi. Szerinted ki lesz bent a helyén a döntőben?Ott van a Kirani James. Remélem idén nem lesz döntő.Nana, nem bántani az öreget!
Sixo
warr_b
5 hónapja
Ott van a Kirani James. Remélem idén nem lesz döntő.Nana, nem bántani az öreget!
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.
5 hónapja
BBB ekkora név? Azt hittem kéziben soha semmit sem nyerünk felnőtt szinten.
5 hónapja
5 hónapja
5 hónapja
Ott vagyunk!
5 hónapja
Hopp egy baki SZG-től. Eric az angolna 2000-ben "úszta" meg azt a legendás 100-at, nem 88-ban.
5 hónapja
JogosUSA és Oroszország mivel jön? USS Enterprise és Vörös Október?A Vörös Október is az amcsik kezén van.
Gergőbácsi
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Üdvözlet a civilizációban!Én az Euron nézem Szabó Gáborral, de el se tudom képzelni, mekkora fájdalom lehet ez az M4-enátraktam, mert ezt nem bírom tovább elviselni.
zacknorb
bergerdani
5 hónapja
bergerdani
4 935
Én az Euron nézem Szabó Gáborral, de el se tudom képzelni, mekkora fájdalom lehet ez az M4-enátraktam, mert ezt nem bírom tovább elviselni.
zacknorb
Mindig jövőre
5 hónapja
bergerdani
4 935
Britek Párizsban egy ekkora hajóval? Baj lesz ebből, gyerekek.
Mindig jövőre
5 hónapja
Gabon meg Gambiát összekeverni xD Székely bammeg. Remélem az ukránok helyet majd oroszt mond.
5 hónapja
Én az Euron nézem Szabó Gáborral, de el se tudom képzelni, mekkora fájdalom lehet ez az M4-en
5 hónapja
Kicsit akad a közvetítés.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.