Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
anno Nagy Tímea nyerte az egyénit azt szétkúrta a csapatot, miatta estek ki. Ha Tibor ilyen jó lesz csapatban, akkor ott simább kéne legyen az érem mint a kardozóknak...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Igen erre gondoltam csak nem elmlèkeztem pontosan. De lehet Titi.benne volt ebben. A lènyeg hogy ott akkor kikerekedett. Reméljük majd itt is 😉szerintem úgy akarta mondani, hogy négy napon keresztül nem volt arany. mert olyan volt akkor.Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Mindegy, ne legyen igazam.
Kampman
dande2
Kampman
deyell
több mint 1 éve
bárhol igazábólSima nfl-es eredménykövetőben ennél sokkal többet kapnak a playerek. 😀😀nekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
őszintén szólva ezek a hozzászólások semmiben sem mutatnak magasabb értelmi színvonalat egy elhízott, pörköltszaftos trikójú, panelben tespedő fotelszurkolónál, de majd máshol biztos sikerül kompenzálniÉs elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊Attól rohadt messze vagyok kösz 😉
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
balintbaba
valaki oda is írta, hogy ez Thundertől kb elismerő szép szavak
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tehetség is volt valamennyi és szorgalom átlagon feletti és amikor egy katari 13 éves 800-on úgy veri el 15-16 éves magyar komplett korosztályt mint a jég határt akkor lehet tudni baj van....Meg szerencse, h elég csak az hozza, tehetség vagy kitartás mi a fasznak….Sajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
rob3r7o
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sima nfl-es eredménykövetőben ennél sokkal többet kapnak a playerek. 😀😀nekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
őszintén szólva ezek a hozzászólások semmiben sem mutatnak magasabb értelmi színvonalat egy elhízott, pörköltszaftos trikójú, panelben tespedő fotelszurkolónál, de majd máshol biztos sikerül kompenzálniÉs elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊Attól rohadt messze vagyok kösz 😉
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
szerintem úgy akarta mondani, hogy négy napon keresztül nem volt arany. mert olyan volt akkor.Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
dande2
Kampman
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
Nem kell általánosítani lehet valaki kigyurtan is alacsonyabb színvonallal megáldva. 😉nekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
több mint 1 éve
Az első nap volt Nemcsik elcsalt döntője, a másodikon Nagy Tímea nyerte az 1. aranyat.Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
dande2
több mint 1 éve
nekik semSajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Attól rohadt messze vagyok kösz 😉Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Kajak-kenu Janics Natasa-Kovács KatalinPeking?Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
Ha jól emlékszem 3 aranyunk volt
Vajda Ati nyerte az elsőt, férfi vízilabda....
A harmadikat nem tudom ki nyerte....
ThundersNFL a Paraszt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
ezüst volt az első négy napban. Nemcsik Zsolt...Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
dande2
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
Kovács-JanicsPeking?Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
ThundersNFL a Paraszt
de ez a 3 arany az utolsó 3 nap
előtte Cseh Laci 3 ezüst
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó, de az nem ér. Ha Európában van az olimpia, akkor jobban kéne mennie.Peking?Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
ThundersNFL a Paraszt
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
2őt hubi, 2őt milák, 1 vas blanka, az már 7.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenlesz vívásban két csapat arany, nem kell fosni.
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
két asszót bukni ot-ben az olimpián a top4-ben nem hiszem,hogy túl gyakori... szegény srác megérdemelte volna az érmetRáadásul fejben végig ott volt ami tetszett. Reméljük majd visszaadja az élet valamikor.
peach
több mint 1 éve
Athénban tán volt hogy az első nègy nap nem volt èrem/arany vagy vmi ilyesmi 😏Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
több mint 1 éve
Köszi 😊Tőle ez kb dicséret amúgy.2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
Bálesz
Draft

több mint 1 éve
Peking?Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Kampman
Draft

több mint 1 éve
két asszót bukni ot-ben az olimpián a top4-ben nem hiszem,hogy túl gyakori... szegény srác megérdemelte volna az érmet
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Tőle ez kb dicséret amúgy.2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni

több mint 1 éve
Meg szerencse, h elég csak az hozza, tehetség vagy kitartás mi a fasznak….Sajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
mondjuk nem neki kellett volna érmet szereznieszóval valszeg holnap már örülni fog neki (én is), de ma még nem 😊
több mint 1 éve
lovaglásban hasítunk, csak szólok.igen, mert Kampman Szaud szurkolóAll-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
zacknorb
több mint 1 éve
kajak-kenu, meg ki tudja még mi. Férfi vizilabda arany 😊All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenlesz vívásban két csapat arany, nem kell fosni.
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Peaty ezt hogy baszta el?