NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Be lesz olajozva vajon?A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
Dolphins signing Tua to 4-year, $212.4M extension
thescore.com/nfl/news/3043984
dande2
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
dande2
Sixo
több mint 1 éve
Mindeközben a tengerentúlon:Pénteken, amikor senki sem figyel erre oda. Okos.
dande2
több mint 1 éve
Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
dande2
több mint 1 éve
Én azt hittem egyetem.Nem kereszt?A marshall szigeteki zászlós de menő ruhában volt.A Marshall ország? Nem segély?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
több mint 1 éve
Mindeközben a tengerentúlon:Dolphins signing Tua to 4-year, $212.4M extension
több mint 1 éve
Warrb erre azt mondja, hogy ő a kifli.hu-ról rendelt és rád csapja az ajtót!Azt mondom a foodorától vagyok és kaját hoztam.Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
SixoKIRIBATI !!! WARRBBBBBBBBBBBBMenj át warrb-hez megnyitót nézni! Ha a családja kérdezi, kamuzd azt, hogy Szivacski jóbarátja vagy. 😀
Sixo
iktriad
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Nem kereszt?A marshall szigeteki zászlós de menő ruhában volt.A Marshall ország? Nem segély?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Normál családban erre azt válaszolják, hogy mi nem rendelünk sehonnan, itt az asszony főz.Bukó, onnét nem rendelek sosem.Azt mondom a foodorától vagyok és kaját hoztam.Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
SixoKIRIBATI !!! WARRBBBBBBBBBBBBMenj át warrb-hez megnyitót nézni! Ha a családja kérdezi, kamuzd azt, hogy Szivacski jóbarátja vagy. 😀
Sixo
iktriad
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
A marshall szigeteki zászlós de menő ruhában volt.A Marshall ország? Nem segély?
Sixo
több mint 1 éve
Bukó, onnét nem rendelek sosem.Azt mondom a foodorától vagyok és kaját hoztam.Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
Sixo
iktriad
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Azt mondom a foodorától vagyok és kaját hoztam.Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
Sixo
iktriad
warr_b
több mint 1 éve
Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
Sixo
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Miért nem csebi viszi Málta zászlaját?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Korszellemmi ez a herélt playback?Nem bántani akarok senkit, mert igazából nem zavar meg semmi közöm hozzá, de ezen az ünnepségen eddig 10 francia férfiból 9 buzi volt, vagy annak öltözött, vagy úgy viselkedett.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Dzsoki ide nem írt, szóval lehet ő vitte.Azt hittem Texas külön indulhat, de csak Libéria.Akkor Dzsokijuing és Matthew McConaughey vitte volna a zászlót.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Azt hittem Texas külön indulhat, de csak Libéria.Akkor Dzsokijuing és Matthew McConaughey vitte volna a zászlót.
Sixo