NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...ő volt?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.A 2/3-ad szokás szerint máshol van, remélem azért nem Tusványoson. 😀
Hanni
több mint 1 éve
Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...Miért nem vágtad pofán...
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...
több mint 1 éve
Sajnos nekem kifejezetten nem teszett a peikigi megnyitó. A londoni viszont minden idők legjobbja nekem. Nem hittem volna, hogy Sex Pistolsot fogok valaha hallani olimpiai megnyitónAbban egyetértünk, hogy a londoni is jó volt, nálam második.Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Nekem egyedüliként pont az nem tetszett.
nagylaza, főpohárnok
Eddig nálam a londoni a legjobb, néhány történelemhamisító jelenettől eltekintve.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.Infláció.
Hanni
több mint 1 éve
Ne fagyi. Szerinted ki lesz bent a helyén a döntőben?Ott van a Kirani James. Remélem idén nem lesz döntő.Nana, nem bántani az öreget!
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Ott van a Kirani James. Remélem idén nem lesz döntő.Nana, nem bántani az öreget!
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.
több mint 1 éve
BBB ekkora név? Azt hittem kéziben soha semmit sem nyerünk felnőtt szinten.
több mint 1 éve
Ott vagyunk!
több mint 1 éve
4 afrikai ország egy hajón. Azt a hajót este már hiába keresik.
több mint 1 éve
Hopp egy baki SZG-től. Eric az angolna 2000-ben "úszta" meg azt a legendás 100-at, nem 88-ban.
több mint 1 éve
Olimpián megy a Liverpoolozás... Mikey tuti fizetett érte.
több mint 1 éve
A brittek meg a grenadaiak közé még egy kisebb ország beférne.
több mint 1 éve
JogosUSA és Oroszország mivel jön? USS Enterprise és Vörös Október?A Vörös Október is az amcsik kezén van.
Gergőbácsi
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Üdvözlet a civilizációban!Én az Euron nézem Szabó Gáborral, de el se tudom képzelni, mekkora fájdalom lehet ez az M4-enátraktam, mert ezt nem bírom tovább elviselni.
zacknorb
bergerdani
több mint 1 éve
Én az Euron nézem Szabó Gáborral, de el se tudom képzelni, mekkora fájdalom lehet ez az M4-enátraktam, mert ezt nem bírom tovább elviselni.
zacknorb
Mindig jövőre