Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Pekingre tudok visszaemlékezni, de talán az sem indult ilyen szarul.All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Mindegy, ne legyen igazam.
több mint 1 éve
Akkor az ágyból nézed?Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Sajnos nekem anno amikor lehetett volna nem jutottak állami milliárdok....Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenlesz vívásban két csapat arany, nem kell fosni.
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
igen, mert Kampman Szaud szurkolóAll-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hat csak az eselyteleneink menetelnek.szép a 4. hely isTőle szép. Azért mástól többet vártunk.
senki nem várta
Negritis, a vajda
zinedine5
több mint 1 éve
59-en kívüli idővel nyernek olimpiát, pfff...Lassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssú a medence.
Igor
több mint 1 éve
Kurva nagy csalódást....2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
Draft

több mint 1 éve
csak a szoki2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk az olimpiai negyedik helytől is.Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
All-time legszarabb olimpiák egyike lesz ez érmekbenMèg èn vagyok a károgó 😏
Kampman
több mint 1 éve
jó szar nap volt de legalább holnap hétfő, ááahh
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊ma mindenki engem vesz elő? 😀
ervinator
korábban sixo a kövér-kopasz-szőrössel, most meg te a fotellel és atlétával 😊
amúgy bolognai szósz nem pörköltszaft!!! 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Eurosporton is lehet hallaniMert nem sokan nézik a max streamjeit itt.Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztőitt ő meg se lett említve
zacknorb
Tactful Cactus
iktriad
több mint 1 éve
Peaty ezt elcseszte. a kínairól nem is beszélve
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
Gecc mi volt ez a 100 mell xD Qin a tavalyi év év úszója még dobogón sincs. Az utolsó 2 húzásra meg Peaty elsavasodott. Hülye kommentátor meg már bemondta, hogy Peaty nyert. xD
több mint 1 éve
Dehogynem.Mert nem sokan nézik a max streamjeit itt.Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztőitt ő meg se lett említve
zacknorb
Tactful Cactus
iktriad
több mint 1 éve
végig vezette a bronz csatát és erre 7 mp-cel a vége előtt jött az x tusezt elchokerkedteElső olimpiája, azért ez erős kijelentés
NB2
warr_b
mondjuk ez a kedvezményezettség is nagy faszság
több mint 1 éve
szép a 4. hely isTőle szép. Azért mástól többet vártunk.
senki nem várta
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
59-en kívüli idővel nyernek olimpiát, pfff...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
dehát ezt nem érted, ezt nem lehet mondani, mert az pozitív, olyan meg nem lehet csak győzelemnél vagy marhanagy meglepetésnéljobb ellen 2x eljutni idáig teljesítményszép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Attól rohadt messze vagyok kösz 😉És elképzellek téged, ahogy elhízottan ülsz a fotelben egy pörköltszaft foltos fehér trikóban 😊szép a 4. hely is2 X így kikapni már bénaság
senki nem várta
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
Draft

több mint 1 éve
Mert nem sokan nézik a max streamjeit itt.Nem tudom M4-en hogy lett ez leközölve, de Horváth Mariann olyan szinten méltósággal kommentált, hogy elképesztőitt ő meg se lett említve
zacknorb
Tactful Cactus
több mint 1 éve
100 mellen dráma
több mint 1 éve
2 X így kikapni már bénaságAmúgy mikor ilyen kommenteket ideokádtok, ti mi a faszt éreztek?
ThundersNFL a Paraszt