Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Szegény Elefántcsontpartnak jó, hogy nem egy gumicsónakot adtak ami a hajó végére kötöttek.
5 hónapja
Kislányom elkezdtett headbangelni a Gojirára, imádom ezt a megnyitótJelentem elkezdett a legó tűzzel szaladgálni a lakásban (a parkourozás még nincs terítéken)
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Azt hittem ők Dél-Korea, erre most kiderül, hogy Koreai Köztársaság a nevük.
5 hónapja
Kampman
28 814
Japó!azért én váron Gilbert felügyelőt megjelenni, és elordítani magát, hogy ÁLTALÁNOS RIADÓ!!!És ha jönnek a japánok, azt kiabálja? Ninja!
(tudom, az Marseille, de na...)
bergerdani
iktriad
5 hónapja
Kampman
28 814
Origo címlap: mèg az időjárás sem èrtett egyet ezzel a haldokló nyugati fertővel 😏Ugyanott, kicsit lentebb:
dande2
Az instagram-celeb teljesen kitárulkozott, mindenki a melleiről beszél!!!!!
KÉPEK!!!!
5 hónapja
azért én váron Gilbert felügyelőt megjelenni, és elordítani magát, hogy ÁLTALÁNOS RIADÓ!!!És ha jönnek a japánok, azt kiabálja? Ninja!
(tudom, az Marseille, de na...)
bergerdani
5 hónapja
Origo címlap: mèg az időjárás sem èrtett egyet ezzel a haldokló nyugati fertővel 😏
5 hónapja
Kampman
28 814
Ez ki az isten? Nem a Celine az fix.Random tucatnéger énekesnő, aki szerinte erotikus-kihívó, valójában teljesen unalmas és érdektelen performansszal házal.
Sixo
5 hónapja
bergerdani
4 935
azért én váron Gilbert felügyelőt megjelenni, és elordítani magát, hogy ÁLTALÁNOS RIADÓ!!!(tudom, az Marseille, de na...)
Mindig jövőre
5 hónapja
màr ha nèni egyàltalàn.Ez ki az isten? Nem a Celine az fix.Jó erős néni. Asszem.
Sixo
Matthew99
5 hónapja
Super Bowlos mindig elő megy, ez meg nagyon playback vagy sokat késik a hang.
5 hónapja
Kampman
28 814
Eurosporton nézem, de valóban kb. ilyen lehetett nekik kiadva.M4 a kis nerbérenc kutyák hogy birják ezt az lmbtq jelenlétet?ahogy fél füllel hallgatom a kommentálást, a szokott módon: amit nem mondunk be, az nem történt meg.
Hanni
bergerdani
Emlékszem 2016-ban viszont Szujó kb. gratulált valami rögbis csajnak, aki a pályán kérte meg a barátnője kezét, mondta, hogy sok boldogságot, meg ilyenek.
5 hónapja
Ez ki az isten? Nem a Celine az fix.wishes nicky minaj
Sixo
5 hónapja
Ez ki az isten? Nem a Celine az fix.Jó erős néni. Asszem.
Sixo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Nem inkább a 22es Argentína elleni meccsre.10 centire egy férfi smárásra rázoomoltak.Szaúd-Arábiában ezen a ponton szerintem átváltottak az Egyiptom elleni 2018-as VB-meccs legjobb jeleneteire.
Sixo
Egyiptomban nem tudom mire.
Kampman
5 hónapja
bergerdani
4 935
M4 a kis nerbérenc kutyák hogy birják ezt az lmbtq jelenlétet?ahogy fél füllel hallgatom a kommentálást, a szokott módon: amit nem mondunk be, az nem történt meg.
Hanni
Mindig jövőre
5 hónapja
Kampman
28 814
10 centire egy férfi smárásra rázoomoltak.Szaúd-Arábiában ezen a ponton szerintem átváltottak az Egyiptom elleni 2018-as VB-meccs legjobb jeleneteire.
Sixo
Egyiptomban nem tudom mire.
5 hónapja
M4 a kis nerbérenc kutyák hogy birják ezt az lmbtq jelenlétet?
5 hónapja
bergerdani
4 935
10 centire egy férfi smárásra rázoomoltak.visszanézve a ma esti hsz-eidet, elég kényelmetlen két heted lesz.
Sixo
Mindig jövőre