NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Britek Párizsban egy ekkora hajóval? Baj lesz ebből, gyerekek.
Mindig jövőre
több mint 1 éve
Gabon meg Gambiát összekeverni xD Székely bammeg. Remélem az ukránok helyet majd oroszt mond.
több mint 1 éve
Én az Euron nézem Szabó Gáborral, de el se tudom képzelni, mekkora fájdalom lehet ez az M4-en
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kicsit akad a közvetítés.Ekkora viharban csodálkozol?
Matthew99
több mint 1 éve
Kicsit akad a közvetítés.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Hopp mit találtam a vívó menetrend:hunfencing.hu/hirek/agak-tablak-menetrend/
Nem lehet ezeket meg amit korábban betettem menetrend esetleg kipinenlni? Csak a linket.
több mint 1 éve
Hallod, azt Tatán élőben néztem, az országos bajnokság egyik fordulója volt.Figyeld meg, hogy a női strandröplabda alatt is el fog tűnni.Hol van ilyenkor Warrb amikor a kedvenc országai jönnek sorban.Fentezi olimpiás drafton, ahová basztál jönni, kérlek alássan.
Sixo
warr_b
Kampman
több mint 1 éve
Hú, basszus, nem kicsit morbid, de eszembe jutottak szegény dél-koreai turisztok a Dunán...koreai köztársasági*
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Texan playoff wildcard meccs idején azért az csücskös lenne.Spanyoloknak egy 100 méteres hajó alig elég.Haggyadmár, még az észtek is ráférnek
Sixo
Szerintem még az egész forumnak lenne hely
zacknorb
több mint 1 éve
Azt sem gondoltam volna, hogy kettőtök közül egy Jags szurkoló lesz a értelmesebb.Ő inkább az olimpiai megnyitót nézi.Hol van ilyenkor Warrb amikor a kedvenc országai jönnek sorban.Fentezi olimpiás drafton, ahová basztál jönni, kérlek alássan.
Sixo
warr_b
iktriad
több mint 1 éve
Figyeld meg, hogy a női strandröplabda alatt is el fog tűnni.Hol van ilyenkor Warrb amikor a kedvenc országai jönnek sorban.Fentezi olimpiás drafton, ahová basztál jönni, kérlek alássan.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Spanyoloknak egy 100 méteres hajó alig elég.Haggyadmár, még az észtek is ráférnek
Sixo
Szerintem még az egész forumnak lenne hely
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hú, basszus, nem kicsit morbid, de eszembe jutottak szegény dél-koreai turisztok a Dunán...
több mint 1 éve
Ő inkább az olimpiai megnyitót nézi.Hol van ilyenkor Warrb amikor a kedvenc országai jönnek sorban.Fentezi olimpiás drafton, ahová basztál jönni, kérlek alássan.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Hol van ilyenkor Warrb amikor a kedvenc országai jönnek sorban.Fentezi olimpiás drafton, ahová basztál jönni, kérlek alássan.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
USA és Oroszország mivel jön? USS Enterprise és Vörös Október?A Vörös Október is az amcsik kezén van.
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Abban egyetértünk, hogy a londoni is jó volt, nálam második.Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Nekem egyedüliként pont az nem tetszett.
nagylaza, főpohárnok
Eddig nálam a londoni a legjobb, néhány történelemhamisító jelenettől eltekintve.
Kampman
több mint 1 éve
USA és Oroszország mivel jön? USS Enterprise és Vörös Október?Nem mondták, hogy egy ország csak 1 hajón jöhet.
Gergőbácsi