Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Na akkor lesz Céline is ezek szerint.
5 hónapja
Nekem nagyon tetszik ez a megoldás, nagyon nézeti magát ez megnyitó, bár ladygagát feltettem volna inkább a bahreini hajóra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Nekem ez eddig tetszik.Zizunak azért talán nem kellett volna szétrúgnia egy kávézó teljes kerthelyiségét. Meg az áramszünet miatt megálló metró sem tűnt túl jó ötletnek. Egyébként nem rossz, valóban.
Kampman
5 hónapja
Nekik nyílt vizi úszás lenne.ANe fèlj nálunk mindegyik nemzet maga hajtotta autentikus kenuban jönne le a Dunán hogy èrezze az èrzèst 😛Egy kisebb hajó elég lenne. Mondjuk amekkora gazdasági válság van a franciáknál megértem miért szorítják meg a nadrágot.Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.Hát most San Marinónak meg Kiribatinak kár lenne berakni egy gumicsónakot.
Sixo
Kampman
Sixo
dande2menekültekmigránsok hajótörést szenvednének.
Kampman
5 hónapja
Akkor úgy 😊AllemagneÄlemenia ha jól tudom a franciáknálÉs ott A betűs Németország?francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Kampman
Sixo
dande2
Hanni
5 hónapja
AllemagneÄlemenia ha jól tudom a franciáknálÉs ott A betűs Németország?francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Kampman
Sixo
dande2
5 hónapja
Kampman
28 814
ANe fèlj nálunk mindegyik nemzet maga hajtotta autentikus kenuban jönne le a Dunán hogy èrezze az èrzèst 😛Egy kisebb hajó elég lenne. Mondjuk amekkora gazdasági válság van a franciáknál megértem miért szorítják meg a nadrágot.Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.Hát most San Marinónak meg Kiribatinak kár lenne berakni egy gumicsónakot.
Sixo
Kampman
Sixo
dande2
5 hónapja
Älemenia ha jól tudom a franciáknálÉs ott A betűs Németország?francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
Ne fèlj nálunk mindegyik nemzet maga hajtotta autentikus kenuban jönne le a Dunán hogy èrezze az èrzèst 😛Egy kisebb hajó elég lenne. Mondjuk amekkora gazdasági válság van a franciáknál megértem miért szorítják meg a nadrágot.Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.Hát most San Marinónak meg Kiribatinak kár lenne berakni egy gumicsónakot.
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
És ott A betűs Németország?francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 814
francia ábécé szerint mennek mindig, úgy tudomHa minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
5 hónapja
Ha minden így névsorban van, mit kerestek az A betűs hajón a németek?Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
Hanni
5 hónapja
Mi ez már, hogy nők is indulhatnak a szaudiaktól, hova lettek a tradíciók.
5 hónapja
Nálunk is mondták, hogy együtt leszünk Hondurassal és Hong KonggalMit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo
Kampman
5 hónapja
Antigua és Barbuda vagy mi, Warrb ha itt lenne tuti szurkolna nekik.
5 hónapja
Egy kisebb hajó elég lenne. Mondjuk amekkora gazdasági válság van a franciáknál megértem miért szorítják meg a nadrágot.Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.Hát most San Marinónak meg Kiribatinak kár lenne berakni egy gumicsónakot.
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 814
Jah, hogy 8 ország egy hajón, azt hittem mindnek lesz külön hajója.Hát most San Marinónak meg Kiribatinak kár lenne berakni egy gumicsónakot.
Sixo
5 hónapja
Kampman
28 814
Mit keres egy dél-afrikai zászló az afgán hajón?Úgy látom lesz elég sok közös hajó.
Sixo