Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Komoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnálPedig megnézném ahogy a teslak parbajtoroznek …
mustaine
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Faterja.Megy Andrásfi bronzmeccseA faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ez az Egyip Tomi legalább olyan kemény diónak tűnik, mint a japán volt az elődöntőben.
több mint 1 éve
Felajzott tini fiúktól nem hallottam annyit azt, hogy szúrni, mint most Horváth Marianntól
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Cybertruckok a judobanKomoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnálPedig megnézném ahogy a teslak parbajtoroznek …
mustaine
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Komoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnálPedig megnézném ahogy a teslak parbajtoroznek …
mustaine
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Te meg Ano a Beermile váltóban indultok? 😀
Sixo
több mint 1 éve
Komoly, hogy az AI meg az önvezető autók korában az olimpián vezetékekkel szarakodnak a vívásnál
több mint 1 éve
Csapatsport az nem jó, a többiek elbasszák. Egyéni kell.Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Nagyobbik falmászás, kisebbik foci vagy kézilabda. Bàr alkatra kiváló balkezes vizilabdás lehetne leginkább, de pont annyira vizitündér, mint én.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Nagyobbik falmászás, kisebbik foci vagy kézilabda. Bàr alkatra kiváló balkezes vizilabdás lehetne leginkább, de pont annyira vizitündér, mint én.
Sixo

több mint 1 éve
Én alapvetően toleráns vagyok, de ami Los Angelesben történik, az maradjon is ott.Kövezd halálra, ahogy nálatok szokásDe ez az, hogy mindenkit be akar vonni 😮Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Megy Andrásfi bronzmeccseA faterja/edzője jó eséllyel indulhatna egy Thuróczy Szabolcs hasonmásversenyen. 😀
warr_b
több mint 1 éve
ElsayedFurynak vagy Elsayednek?Csavonak én már adtam vízumot …hééé!Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
csebi
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?Rsg
Sixo
több mint 1 éve
Furynak vagy Elsayednek?Csavonak én már adtam vízumot …hééé!Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
akkor még egyszer nem gratulálok nekiZóra talán, de a fia csak Zeman, ékezet nélkülazt tudom. de az előbb a Beri Krisztiános utánpótlásos spotban volt egy öttusázó lány, Zéman Zoé (meg még valami Z betűs neve volt)hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?A fia vizilabdázik
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 1 éve
Csavonak én már adtam vízumot …hééé!Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
és cigány és királyElsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kövezd halálra, ahogy nálatok szokásDe ez az, hogy mindenkit be akar vonni 😮Ha Ruta nem döntőzik, akkor minden buzi a fórumon !Fura módjàt válaszottad a coming outnak, de respekt.
Sixo
warr_b
Kampman

több mint 1 éve
Warrb arról még nem beszéltünk, hogy a fiaid milyen számban fognak Budapesten olimpiát nyerni. Súlyemelés, íjászat vagy lövészet?
több mint 1 éve
hééé!Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Zóra talán, de a fia csak Zeman, ékezet nélkülazt tudom. de az előbb a Beri Krisztiános utánpótlásos spotban volt egy öttusázó lány, Zéman Zoé (meg még valami Z betűs neve volt)hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?A fia vizilabdázik
slowmotion
warr_b
slowmotion

több mint 1 éve
Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson FuryDagadt, szőrös és kopasz?
zacknorb
több mint 1 éve
Elsayed nekem annyira unortodox eddig, mint Tyson Fury
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
azt tudom. de az előbb a Beri Krisztiános utánpótlásos spotban volt egy öttusázó lány, Zéman Zoé (meg még valami Z betűs neve volt)hülye kérdés, zemanlának nincs öttusázó lánya?A fia vizilabdázik
slowmotion
warr_b