NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Jézus, Snoop Doggnak mekkora joint volt a kezében.
Sixo
Ez?

Matthew99
Az bizony 😀

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Sixo
Ez?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
"A georgiaval és a grúzzal vagy egy ágon" xD xD xD

több mint 1 éve
Vajon Kampman fogja a szaudi zászló vinni?
Sixo
 en.wikipedia.org/wiki/Ramzy_Al-Duhami
 en.wikipedia.org/wiki/Donia_Abu_Talib
Kampman
Jobban bírtam volna ha te viszed.

több mint 1 éve
Miért, pont Tóth Krisztián viszi a mi zászlónkat? Ennyire jó a sportágában?

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Sixo
 en.wikipedia.org/wiki/Ramzy_Al-Duhami
 en.wikipedia.org/wiki/Donia_Abu_Talib

több mint 1 éve
pls ne Celine legyen az, akkor inkább már Lady Gaga

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Jah, hogy már azért is kéne szidni Milákot mert később megy Párizsba, mint a többi úszó? Lol.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
Egyébként szerintetek mi akadályoz meg egy labdarúgás-futsal cserét az olimpia programjában? A focinak igazából nem érdeke. Van egy az olimpiánál nagyobb rendezvényük. Talán a női labdarúgásban jó csapatok nem engedik a lobbierejükkel kivenni?
Mert ha nincs nagypályás férfi torna, akkor nőinek se kellene lennie..
Vagy maga az IOC látja úgy, h nekik van szükségük inkább a nagypályásra a futsal helyett?
dawyd728
Ezek szerint igen, de már az angolok miatt is eleve hülyeség így az egész, a futsalt nagyon adnám helyette (bár nem én vagyok a célközönség, az olimpiából kb semmit nem látok, mondjuk az hbo max app most tesz ellene)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mikor lesz ma a nyitóünnepség?
zacknorb
8, de már előtte lesz felvezető műsor.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Mikor lesz ma a nyitóünnepség?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
A hivatalos appot nézegette már valaki? Van értelme leszedni?

Szerkesztette: Hanni
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
van most olyan oldal, ahol központosítva lehet az eredményeket élőben követni? (eddig úgy rémlik, mindig volt, de most nem nagyon látom)
slowmotion
A hivatalos oldalon kívül?
Sixo
élő eredményt adnak, vagy csak a végeredményt? (ma nem tudtam tesztelni, mert ahogy látom, csak lövészetes tréning van)
slowmotion
Íjászatban néztem, ott körönként írták, ami ugye 6 lövés. Fociban gólokat írták rendesen amikor születtek.
Sixo
akkor talán jó lesz majd 😀
több mint 1 éve
van most olyan oldal, ahol központosítva lehet az eredményeket élőben követni? (eddig úgy rémlik, mindig volt, de most nem nagyon látom)
slowmotion
Sixo
élő eredményt adnak, vagy csak a végeredményt? (ma nem tudtam tesztelni, mert ahogy látom, csak lövészetes tréning van)
slowmotion
Íjászatban néztem, ott körönként írták, ami ugye 6 lövés. Fociban gólokat írták rendesen amikor születtek.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
slowmotion
Sixo
több mint 1 éve
dawyd728 4 034
Egyébként szerintetek mi akadályoz meg egy labdarúgás-futsal cserét az olimpia programjában? A focinak igazából nem érdeke. Van egy az olimpiánál nagyobb rendezvényük. Talán a női labdarúgásban jó csapatok nem engedik a lobbierejükkel kivenni?
Mert ha nincs nagypályás férfi torna, akkor nőinek se kellene lennie..
Vagy maga az IOC látja úgy, h nekik van szükségük inkább a nagypályásra a futsal helyett?
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
slowmotion
A the Score szerintem jó lehet, annak van egy nagyon jó telefonos appja is. Èn azt használom ès már Párizs is benne van.
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Bomb alert in Gare Du Nord, Paris, someone is having fun disrupting everything for the Olympic games.
Zsellér van de Vrij
Szerintem ez évente azért nem egyszer fordul elő, és Párizsban fel fognak készülni erre.

Lásd a kiszivárgó sztorikat, h mi történt a 98-as vb alatt...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Bomb alert in Gare Du Nord, Paris, someone is having fun disrupting everything for the Olympic games.
Zsellér van de Vrij
Most akkor ezt az limpiát is elhalasztják?

több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Asszondják sportlövészetben több aranyat is fogunk vinni. Mikor lettünk jók benne?
Sixo
nem tudom, de egy bronz is jó eredmény lenne.
deyell
Sorolták, hogy ki hányszoros világbajnok ,van aki 3szoros. De kb mindenki nyert.
Sixo
csak ha jól tudom, nem olimpiai számokban lettek világbajnokok.
deyell
Pedig már kezdtem elhinni a MOB tippjét miszerint 11 fölött leszünk.

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
 m.hvg.hu/elet/20240726_Olimpia-megnyito-Gojira-metalzenekar-Celine-Dion-Lady-Gaga-duett

Egy apró lépés a Meshuggah Super Bowl halftime show felé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Asszondják sportlövészetben több aranyat is fogunk vinni. Mikor lettünk jók benne?
Sixo
nem tudom, de egy bronz is jó eredmény lenne.
deyell
Sorolták, hogy ki hányszoros világbajnok ,van aki 3szoros. De kb mindenki nyert.
Sixo
csak ha jól tudom, nem olimpiai számokban lettek világbajnokok.

buhloone mindstate