NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Az bizony 😀Jézus, Snoop Doggnak mekkora joint volt a kezében.Ez?
Sixo
Matthew99
több mint 1 éve
Jézus, Snoop Doggnak mekkora joint volt a kezében.Ez?
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Jobban bírtam volna ha te viszed.Vajon Kampman fogja a szaudi zászló vinni?en.wikipedia.org/wiki/Ramzy_Al-Duhami
Sixo
en.wikipedia.org/wiki/Donia_Abu_Talib
Kampman
több mint 1 éve
Miért, pont Tóth Krisztián viszi a mi zászlónkat? Ennyire jó a sportágában?
több mint 1 éve
Vajon Kampman fogja a szaudi zászló vinni?en.wikipedia.org/wiki/Ramzy_Al-Duhami
Sixo
en.wikipedia.org/wiki/Donia_Abu_Talib
több mint 1 éve
Jah, hogy már azért is kéne szidni Milákot mert később megy Párizsba, mint a többi úszó? Lol.
több mint 1 éve
Egyébként szerintetek mi akadályoz meg egy labdarúgás-futsal cserét az olimpia programjában? A focinak igazából nem érdeke. Van egy az olimpiánál nagyobb rendezvényük. Talán a női labdarúgásban jó csapatok nem engedik a lobbierejükkel kivenni?Ezek szerint igen, de már az angolok miatt is eleve hülyeség így az egész, a futsalt nagyon adnám helyette (bár nem én vagyok a célközönség, az olimpiából kb semmit nem látok, mondjuk az hbo max app most tesz ellene)
Mert ha nincs nagypályás férfi torna, akkor nőinek se kellene lennie..
Vagy maga az IOC látja úgy, h nekik van szükségük inkább a nagypályásra a futsal helyett?
dawyd728

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mikor lesz ma a nyitóünnepség?8, de már előtte lesz felvezető műsor.
zacknorb
több mint 1 éve
Mikor lesz ma a nyitóünnepség?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
akkor talán jó lesz majd 😀Íjászatban néztem, ott körönként írták, ami ugye 6 lövés. Fociban gólokat írták rendesen amikor születtek.élő eredményt adnak, vagy csak a végeredményt? (ma nem tudtam tesztelni, mert ahogy látom, csak lövészetes tréning van)van most olyan oldal, ahol központosítva lehet az eredményeket élőben követni? (eddig úgy rémlik, mindig volt, de most nem nagyon látom)A hivatalos oldalon kívül?
slowmotion
Sixo
slowmotion
Sixo
több mint 1 éve
Íjászatban néztem, ott körönként írták, ami ugye 6 lövés. Fociban gólokat írták rendesen amikor születtek.élő eredményt adnak, vagy csak a végeredményt? (ma nem tudtam tesztelni, mert ahogy látom, csak lövészetes tréning van)van most olyan oldal, ahol központosítva lehet az eredményeket élőben követni? (eddig úgy rémlik, mindig volt, de most nem nagyon látom)A hivatalos oldalon kívül?
slowmotion
Sixo
slowmotion
több mint 1 éve
élő eredményt adnak, vagy csak a végeredményt? (ma nem tudtam tesztelni, mert ahogy látom, csak lövészetes tréning van)van most olyan oldal, ahol központosítva lehet az eredményeket élőben követni? (eddig úgy rémlik, mindig volt, de most nem nagyon látom)A hivatalos oldalon kívül?
slowmotion
Sixo
több mint 1 éve
dawyd728
4 034
Egyébként szerintetek mi akadályoz meg egy labdarúgás-futsal cserét az olimpia programjában? A focinak igazából nem érdeke. Van egy az olimpiánál nagyobb rendezvényük. Talán a női labdarúgásban jó csapatok nem engedik a lobbierejükkel kivenni?Mert ha nincs nagypályás férfi torna, akkor nőinek se kellene lennie..
Vagy maga az IOC látja úgy, h nekik van szükségük inkább a nagypályásra a futsal helyett?
több mint 1 éve
van most olyan oldal, ahol központosítva lehet az eredményeket élőben követni? (eddig úgy rémlik, mindig volt, de most nem nagyon látom)A the Score szerintem jó lehet, annak van egy nagyon jó telefonos appja is. Èn azt használom ès már Párizs is benne van.
slowmotion
több mint 1 éve
Bomb alert in Gare Du Nord, Paris, someone is having fun disrupting everything for the Olympic games.Szerintem ez évente azért nem egyszer fordul elő, és Párizsban fel fognak készülni erre.
Zsellér van de Vrij
Lásd a kiszivárgó sztorikat, h mi történt a 98-as vb alatt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Bomb alert in Gare Du Nord, Paris, someone is having fun disrupting everything for the Olympic games.Most akkor ezt az limpiát is elhalasztják?
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Bomb alert in Gare Du Nord, Paris, someone is having fun disrupting everything for the Olympic games.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Pedig már kezdtem elhinni a MOB tippjét miszerint 11 fölött leszünk.csak ha jól tudom, nem olimpiai számokban lettek világbajnokok.Sorolták, hogy ki hányszoros világbajnok ,van aki 3szoros. De kb mindenki nyert.Asszondják sportlövészetben több aranyat is fogunk vinni. Mikor lettünk jók benne?nem tudom, de egy bronz is jó eredmény lenne.
Sixo
deyell
Sixo
deyell
több mint 1 éve
m.hvg.hu/elet/20240726_Olimpia-megnyito-Gojira-metalzenekar-Celine-Dion-Lady-Gaga-duettEgy apró lépés a Meshuggah Super Bowl halftime show felé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csak ha jól tudom, nem olimpiai számokban lettek világbajnokok.Sorolták, hogy ki hányszoros világbajnok ,van aki 3szoros. De kb mindenki nyert.Asszondják sportlövészetben több aranyat is fogunk vinni. Mikor lettünk jók benne?nem tudom, de egy bronz is jó eredmény lenne.
Sixo
deyell
Sixo
buhloone mindstate