Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Az egyetlen épkézláb tornászt akkor is kiviszed, ha nem 100%os. A többiek futottak még kategória sajnos... Megértem a döntést.Csóri Kovács Zsófi, tavaly a VB előtt 2 nappal, most az olimpia előtt 2 nappal sérül meg...Ki se kellett volna vinni mert nem 100%-os a térde!!!!
gabokocka
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
#Paris2024 #Olympics pic.twitter.com/2r4epOuJly
— Rémi Gaillard (@nqtv) July 25, 2024
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Csóri Kovács Zsófi, tavaly a VB előtt 2 nappal, most az olimpia előtt 2 nappal sérül meg...Ki se kellett volna vinni mert nem 100%-os a térde!!!!
gabokocka
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Csóri Kovács Zsófi, tavaly a VB előtt 2 nappal, most az olimpia előtt 2 nappal sérül meg...
5 hónapja
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/parizs-2024-megserult-a-tornasz-kovacs-zsofia-mutott-terdeCsere lesz
Szerintem készüljön Zója....
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Plusz úgy veretlen Olimpián 2012-óta, hogy bármikor jöhet egy kellemetlen ellenfél, egy rossz kör, nem lehet kikapni. 15 pontot még egy rosszabb embertől is simán meg lehet kapni ha minden ellened van, elnézi a kilépést a bíró, etc. Lehetetlen széria, mert van egy csomó tehetséges rivális. Emellett a lábmunka gyönyörű, nézzétek vissza Decsihez képest.Hajrá hajrá:Ezt a csávót nem lehet nem kedvelni
telex.hu/sport/2024/07/26/szilagyi-aron-interju-olimpia-negyedik-egyeni-csapatarany
dande2
Stoki
Btw legjobb 16 között már jöhet Szatmári szembe, az kemény lesz.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Én úgy tudom az egész országban igen nagy, több szektort érintő sztrájkhullám van egész nyáron, valószínűleg ez is annak a részetelex.hu/kulfold/2024/07/26/szabotazs-par-oraval-az-olimpia-megnyitoja-elott-a-gyorsvasut-halozatat-rongaltak-mega kérdés adott: cui prodest?
Zsellér van de Vrij
slowmotion
Szerkesztette: dancogo
5 hónapja
Hajrá hajrá:Ezt a csávót nem lehet nem kedvelni
telex.hu/sport/2024/07/26/szilagyi-aron-interju-olimpia-negyedik-egyeni-csapatarany
dande2
5 hónapja
telex.hu/kulfold/2024/07/26/szabotazs-par-oraval-az-olimpia-megnyitoja-elott-a-gyorsvasut-halozatat-rongaltak-mega kérdés adott: cui prodest?
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
telex.hu/kulfold/2024/07/26/szabotazs-par-oraval-az-olimpia-megnyitoja-elott-a-gyorsvasut-halozatat-rongaltak-meg
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Hajrá hajrá:telex.hu/sport/2024/07/26/szilagyi-aron-interju-olimpia-negyedik-egyeni-csapatarany
5 hónapja
Assurbanapli
1 509
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/parizs-2024-megserult-a-tornasz-kovacs-zsofia-mutott-terdeKészül. Tartalék.
Szerintem készüljön Zója....
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/parizs-2024-megserult-a-tornasz-kovacs-zsofia-mutott-terdeSzerintem készüljön Zója....
Draft
5 hónapja
nekem ismerősöm mondta hogy milyen fun a flag fociNagyon élem ezt a rugbyt. Felét nem tudom a szabályoknak, de fantasztikus példája, hogy lehet nézőbaráttá és pörgőssé tenni egy nagyon hagyományos sportot. Gurulós bohócok példát vehetnének.azért majd kérdezz meg egy igazi rögbi rajongót, lehet nem osztja a véleményed 😊
Hanni
ahogy valszeg az igazi krikett fanok sem nézik nagy élvezettel a 20-20 meccseket...
NB2
háát furán néztem ráé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nagyon élem ezt a rugbyt. Felét nem tudom a szabályoknak, de fantasztikus példája, hogy lehet nézőbaráttá és pörgőssé tenni egy nagyon hagyományos sportot. Gurulós bohócok példát vehetnének.azért majd kérdezz meg egy igazi rögbi rajongót, lehet nem osztja a véleményed 😊
Hanni
ahogy valszeg az igazi krikett fanok sem nézik nagy élvezettel a 20-20 meccseket...
5 hónapja
Nagyon élem ezt a rugbyt. Felét nem tudom a szabályoknak, de fantasztikus példája, hogy lehet nézőbaráttá és pörgőssé tenni egy nagyon hagyományos sportot. Gurulós bohócok példát vehetnének.
5 hónapja
Hoppácska van. Női kéziben a svédek legyőzték a norvégokat.
5 hónapja
Fiji kemeny 😀
5 hónapja
Ha leviszik a földre a játékost, akkor miért sietnek ennyi hátra adni a labdát? Ebből van minden hiba.Mert elvileg "azonnal" (értsd nagyon rövid időn belül), el kell engednie, szabaddá kell tennie a labdát, miután megtörtént a tackle.
Jughead
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Jughead
5 306
Ha leviszik a földre a játékost, akkor miért sietnek ennyi hátra adni a labdát? Ebből van minden hiba.
5 hónapja
Teljesen tét nélküli meccs volt, a másik 4 fog dönteni mindenről, de az bíztató, hogy nem mosták fel velünk a padlót, bár a nagy tornák elején a csigazabálók nem szoktak sziporkázni, szóval nem jelent semmit.
Szerkesztette: gabokocka
5 hónapja
háfrával amúgy mi van, neki lefőtt teljesenen?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Csak 3 gól...de osztálykülönbség van a 2 válogatott között
Draft