Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Nah végre nők. segg csöcs jöhet minden.Nem hiszem, hogy Emanuelle és Lolita jönne.
Sixo
5 hónapja
Izzadnak az M4-en az abortuszpárolók miatt?
5 hónapja
Warrbnek azt fogom mesélni, hogy az igazi Mona Lisát a folyóba dobták a megnyitó kedvéért.
5 hónapja
vazze bedobták a Mona Lisát a Szajnába!!!
5 hónapja
ja, asszemMINYONOK!!!!!!!!!4Mindig volt belőlük egy meg két szemű?
zacknorb
Sixo
ehhez már én is túl öreg vagyok, nálunk még a Verdák volt a menő
5 hónapja
Repülős blokknál kifelejteni a léghajós figura közben a Montgolfier tesókat elég vicci.
5 hónapja
BANANAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
5 hónapja
Szóval a franciák szembelőtték a holdat és kivitték a Szabadság-Szobrot a Marsra?Sajtból van a hold?
Sixo
5 hónapja
Oké, ízlések és pofonok. Amennyire utáltam, hogy Kína olimpiát kapott, annyira lenyűgözött a megnyitó. Összességében az egész rossz emlék.Sajnos nekem kifejezetten nem teszett a peikigi megnyitó. A londoni viszont minden idők legjobbja nekem. Nem hittem volna, hogy Sex Pistolsot fogok valaha hallani olimpiai megnyitónAbban egyetértünk, hogy a londoni is jó volt, nálam második.Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Nekem egyedüliként pont az nem tetszett.
nagylaza, főpohárnok
Eddig nálam a londoni a legjobb, néhány történelemhamisító jelenettől eltekintve.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
csi77
5 hónapja
MINYONOK!!!!!!!!!4Mindig volt belőlük egy meg két szemű?
zacknorb
5 hónapja
Szóval a franciák szembelőtték a holdat és kivitték a Szabadság-Szobrot a Marsra?
5 hónapja
MINYONOK!!!!!!!!!4
5 hónapja
Nincs túl korán még ahhoz?Szepesi Nikinek van ötlete, hogy hol lehetnek.Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.A 2/3-ad szokás szerint máshol van, remélem azért nem Tusványoson. 😀
Hanni
iktriad
Sixo
5 hónapja
Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...Ezért jó a T-home-on nézni, mi többször visszatekertük, nálunk most Bissau Guinea van éppen most 😊
nagylaza, főpohárnok
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 hónapja
Nem keresztbe 120 centi, magasságban.Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...ő volt?
nagylaza, főpohárnok
Kampman
5 hónapja
Szepesi Nikinek van ötlete, hogy hol lehetnek.Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.A 2/3-ad szokás szerint máshol van, remélem azért nem Tusványoson. 😀
Hanni
iktriad
5 hónapja
Kampman
28 814
Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...ő volt?
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.A 2/3-ad szokás szerint máshol van, remélem azért nem Tusványoson. 😀
Hanni
5 hónapja
Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...Miért nem vágtad pofán...
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Ez kibaszott jó. Pont akkor, amikor a magyarok jöttek, becsöngetett egy 120 centis ázsiai ételfutár, pedig nem rendeltünk semmit. Mutogatta a mobilját, hogy hova hozta a kaját, én pedig lemaradtam...
5 hónapja
Sajnos nekem kifejezetten nem teszett a peikigi megnyitó. A londoni viszont minden idők legjobbja nekem. Nem hittem volna, hogy Sex Pistolsot fogok valaha hallani olimpiai megnyitónAbban egyetértünk, hogy a londoni is jó volt, nálam második.Egyébként a pekingi megnyitón nem lehet túltenni. Szerintem.Nekem egyedüliként pont az nem tetszett.
nagylaza, főpohárnok
Eddig nálam a londoni a legjobb, néhány történelemhamisító jelenettől eltekintve.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 hónapja
Amúgy persze megértem, de kicsit szomorú, hogy a 180+ emberből alig van 60 ott a megnyitón.Infláció.
Hanni