Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Na, kezdődik a mai nap is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jön Márton Anna
több mint 1 éve
Hát az pont elég, meg az egész francia állampolgársági mizériája, a helyiek nem is kímélték, amint hozzá került a labda fújolták is rendesen.én az utolsó suttyó flagrantja miatt szídtamigazából nem kell neki semmit se csinálnia, elég lennie. Gyerekeket lehet vele rémisztgetni.embiid megint bizonyította hogy mekkora egy szar embermost épp mit csinált?
LanceVance
Negritis, a vajda
shagi0206
de azon kívül tolt valamit?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szlovénok mióta tudnak röpizni? 😀pár éve már egész jók a VNL-ben is, jó játékot tolnak, ha a sorsolás úgy alakul, elődöntő is összejöhet nekik
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ahogy elnézem a mai napot 1 bronzunk lesz nap végén isAzt már reméljük, nem veszik el.
Stoki
több mint 1 éve
Ahogy elnézem a mai napot 1 bronzunk lesz nap végén is
több mint 1 éve
Nekem Kovács Zsófia is rémlik, Tokióból.... vagy megint félreértettem a kérdést.Atlantában volt a nőknél is utoljára, egyszerre hárman is: Nyeste Adrienn, Varga Adrienn, Krausz Niki. De akkor 36-os döntő volt, nem 24-es.Azért az szép eredmény, hogy mind női, mind ffi egyéni összetettben lesz tornászunk a döntőbenA férfiaknál Supola Zoltán 96 Atlanta volt utoljára összetett tornász...
Assurbanapli
Nőknél pedig fingom sincs....aki bejutott volna az összetett döntőbe
ThundersNFL a Paraszt
Assurbanapli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Atlantában volt a nőknél is utoljára, egyszerre hárman is: Nyeste Adrienn, Varga Adrienn, Krausz Niki. De akkor 36-os döntő volt, nem 24-es.Azért az szép eredmény, hogy mind női, mind ffi egyéni összetettben lesz tornászunk a döntőbenA férfiaknál Supola Zoltán 96 Atlanta volt utoljára összetett tornász...
Assurbanapli
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Azért basszameg:De igen. Régen.
www.atv.hu/kulfold/20240728/izrael-volt-magyarorszagi-nagykovet-helyettesenek-5-csaladtagjat-megolte-a-focizo-gyerekekre-hullo-hezbollah-raketa
Nem úgy volt, hogy olimpia idején pihennek a fegyverek? És ez minden gyilkolászós vadbaromra vonatkozik, országtól, etnikai és vallási hovatartozástól függetlenül.
nagylaza, főpohárnok
És ha a '22-es téli olimpia nem Pekingben lett volna, akkor Putyin sem vár a támadással addig, ameddig.
több mint 1 éve
Azért basszameg:www.atv.hu/kulfold/20240728/izrael-volt-magyarorszagi-nagykovet-helyettesenek-5-csaladtagjat-megolte-a-focizo-gyerekekre-hullo-hezbollah-raketa
Nem úgy volt, hogy olimpia idején pihennek a fegyverek? És ez minden gyilkolászós vadbaromra vonatkozik, országtól, etnikai és vallási hovatartozástól függetlenül.
több mint 1 éve
Azért az szép eredmény, hogy mind női, mind ffi egyéni összetettben lesz tornászunk a döntőbenA férfiaknál Supola Zoltán 96 Atlanta volt utoljára összetett tornász...
Assurbanapli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
amúgy a légpuskások miért vannak beöltözve ilyen full bőrcuccokba?Szado-mazo?😁😁😁
petey
Draft

több mint 1 éve
amúgy a légpuskások miért vannak beöltözve ilyen full bőrcuccokba?Ezek ilyen spéci keményített és merevített rucik. Olyan mintha fűző lenne rajtuk. Nem kell annyira tarzaniuk a testet és segít mozdulatlan maradni. Majd figyeld amikor az event végén mászkálnak, olyan mintha valami bajuk lenne, mert olyan merev pl, hogy nem hajlik a térde a nadrágnak rendesen 😀
petey
több mint 1 éve
Én nem tudom 😀10 perce itt evezgetnek ide-oda ketten, vàrják a hullámot, ez már az? 😂elég gyász, hogy gyak 11kor vége minden érdemi programnakMindjárt kezdődik a tahiti program.
peach
Kampman
warr_b
Nem tudom mi zajlik, mi alapján kapnak pontot és hogy ezért miért kell olimpiai érmeket adni, de az biztos, hogy a vívás/cselgáncs/birkózás hármashoz képest jóval kevésbé bicskanyitogató a bíráskodás 😊
több mint 1 éve
Azért az szép eredmény, hogy mind női, mind ffi egyéni összetettben lesz tornászunk a döntőben
több mint 1 éve
10 perce itt evezgetnek ide-oda ketten, vàrják a hullámot, ez már az? 😂elég gyász, hogy gyak 11kor vége minden érdemi programnakMindjárt kezdődik a tahiti program.
peach
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
elég gyász, hogy gyak 11kor vége minden érdemi programnakMindjárt kezdődik a tahiti program.
peach
több mint 1 éve
amúgy a légpuskások miért vannak beöltözve ilyen full bőrcuccokba?
több mint 1 éve
Kiemelt kommentbe is mehet 😀MUSAS DAS OLIMPÍADAS DE PARIS 🇫🇷 - A THREAD#JogosOlímpicos #Paris2024 #ceremoniedouverture
— águia 🦅 Modo Olímpico 🥇 (@aguilarvctr) July 26, 2024
Luana Alonso 🇵🇾
20 anos
Natação pic.twitter.com/An49SSEd09
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
elég gyász, hogy gyak 11kor vége minden érdemi programnak
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Huh Kanada gol a 102.percben. Mar 0 ponttal allnak. Van esely tovabb menni.

több mint 1 éve
Nem ott élek (még)Mi kis Karmelitánkban 😁😁😁Szűcs Luca az a kaliber, akire minimum 2 kotont használnak el a faluban naponta. Verseny után 3at, ha arany, lehet 4-5-öt is.Milyen faluban élsz te, ahol aranyból van a koton is?
zacknorb
szaba
ThundersNFL a Paraszt
De jó lenne
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
16 lesz az, de gimnasztikában. bezzeg gördeszkát nyerhetnek 12 évesek is.viszont amióta 14 éves kor alatt nem lehet olimpiára nevezni, azóta kisebb a büntetési tétel, ha valaki tornászlányokra utazikVegyesebb ennél ott a korosztály 😛Huszonéves lányokra mondom, hogy csinosak aztán vadászik a rendőrség, neked is nehéz napod lehetettA tornász lányok megmentik a napom...esztétikailag, juuujIlyen hsz-ekre vadászik a rendőrség egy bizonyos osztálya
Stoki
Rajna
Stoki
Rajna
slowmotion
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
Kanada ellen elbalfaszkodták , Japant vertük és a spanyolok nem akartak nyerni de Székely edző bá tett róla,hogy szopóka legyenSzerbia - Puerto Rico női kosárlabdaErre a tornára nem jutottunk ki ugye, mert másfél negyed alatt eladtunk 20 pont előnyt egy győzni nem akaró ellenfél ellen. Teljesen reális
24 másodperc van hátra, Szerbia 2 ponttal vezet, az egész 4. negyedben 2 pontot szereztek 😀
Kampman
Rajna
Draft