Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Rácz kiüt, mint a Gamecocks-t bármelyik SEC powerhouse szokta.Jöjjenek, kettéfejelem az összest.Normál családban erre azt válaszolják, hogy mi nem rendelünk sehonnan, itt az asszony főz.Rácz Jenő, Fördős Zé vagy Sárközy Ákos már élezik rád a wok kést.
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Kampman
28 814
Ez a nigeri tisztelség borzalmasan nyomasztó voltRendben volt szerintem, ha ők ezt akarták, csinálják
Hanni
5 hónapja
Sok a honosított!Namíbiát ahogy néztem több fehér képviseli, mint fekete.Azt néztem, hogy kb mindenki fehér, lol wtf
Kampman
zacknorb
5 hónapja
Jöjjenek, kettéfejelem az összest.Normál családban erre azt válaszolják, hogy mi nem rendelünk sehonnan, itt az asszony főz.Rácz Jenő, Fördős Zé vagy Sárközy Ákos már élezik rád a wok kést.
Sixo
iktriad
5 hónapja
Máskor meg az a baj, hogy európai országban sok a színes. Nektek semmi nem jó.Namíbiát ahogy néztem több fehér képviseli, mint fekete.Azt néztem, hogy kb mindenki fehér, lol wtf
Kampman
zacknorb
5 hónapja
Ez a nigeri tisztelség borzalmasan nyomasztó volt
5 hónapja
Igen mint az Atletico és a Real Madrid.Ja, végül is a Clemson és a Gamecocks is ugyanazAzt mondtam én is.A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
Dolphins signing Tua to 4-year, $212.4M extension
thescore.com/nfl/news/3043984
dande2
Sixo
iktriad
Sixo
zacknorb
5 hónapja
Rendben van ez a megnyitó, de az igazi esemény majd vasárnap este hétkor lesz. | (Vasas-Kisvárda) |
5 hónapja
Namíbiát ahogy néztem több fehér képviseli, mint fekete.Azt néztem, hogy kb mindenki fehér, lol wtf
Kampman
5 hónapja
Ja, végül is a Clemson és a Gamecocks is ugyanazAzt mondtam én is.A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
dande2
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Szeretnéd?Be lesz olajozva vajon?A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
dande2
Sixo
iktriad
Hanni
5 hónapja
Azt mondtam én is.A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
dande2
Sixo
iktriad
5 hónapja
Be lesz olajozva vajon?A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
dande2
Sixo
iktriad
5 hónapja
A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
dande2
Sixo
5 hónapja
Mindeközben a tengerentúlon:Pénteken, amikor senki sem figyel erre oda. Okos.
dande2
5 hónapja
Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
dande2
5 hónapja
Én azt hittem egyetem.Nem kereszt?A marshall szigeteki zászlós de menő ruhában volt.A Marshall ország? Nem segély?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
5 hónapja
Mindeközben a tengerentúlon:Dolphins signing Tua to 4-year, $212.4M extension