Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Az észak koreaiakból hányan disszidálnak az olimpia ideje alatt a 16 emberből?hányan nem?
iktriad
5 hónapja
Saint Kitts saját dereglye 🙂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Az észak koreaiakból hányan disszidálnak az olimpia ideje alatt a 16 emberből?
5 hónapja
Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
A holland zsidó anyjukat. Hát ezek milyen luxus jackton jönnek? A többiek meg napóleoni háborúkból visszamarad csónakokon.Hoztak egy kis cuccot Amszterdamból, csodálkozol, hogy a legjobb hajót kapták?
Sixo
5 hónapja
engem jól szórakoztat, egy kis polgárpukkasztás 😀Ízléstelen szar volt az utóbbi 3-4 perc.XDDDDDDDDDDDAmint látod itt is sokaknak 😃
na most lilul a feje a sok m1 nézőnek 😀
petey
Hanni
Ehhez nem kell m1 nézőnek lenni.
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 814
jobbMer ott jobb?Hiányzik egy paraguayi. Pápuaiak nem tudják h hova lett.Átszökött Uruguayba.
Sixo
iktriad
warr_b
5 hónapja
Már nem emlékszem mi volt ez.Nem is pólót, zászlót akartálMióta?Uganda és Üzbegisztán egymás után <3Vettél már azóta Ugandás pólót?
Sixo
Kampman
Sixo
bowl.hu/forum/egyeb-temak/olimpia/2333590
Kampman
5 hónapja
Mer ott jobb?Hiányzik egy paraguayi. Pápuaiak nem tudják h hova lett.Átszökött Uruguayba.
Sixo
iktriad
5 hónapja
Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
5 hónapja
Kampman
28 814
Nem is pólót, zászlót akartálMióta?Uganda és Üzbegisztán egymás után <3Vettél már azóta Ugandás pólót?
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
Hiányzik egy paraguayi. Pápuaiak nem tudják h hova lett.Átszökött Uruguayba.
Sixo
5 hónapja
A holland zsidó anyjukat. Hát ezek milyen luxus jackton jönnek? A többiek meg napóleoni háborúkból visszamarad csónakokon.
5 hónapja
Rasszista!Pápuákkal nem lennék egy hajón, még megesznekAzt akartam mondani
warr_b
Sixo
5 hónapja
WARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
5 hónapja
Pápuákkal nem lennék egy hajón, még megesznekAzt akartam mondani
warr_b
5 hónapja
Panama - A NER kedvenc állama. Már Oroszország után. 😀
5 hónapja
Pápuákkal nem lennék egy hajón, még megesznek