NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 387
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Türk tanács

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Zacknorb minnyá beírja, hogy 193 , aztán jön Thunder h ő 194Nem. En 192 vagyok speciel.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Nem baj, majd kicsit feltolod a burnuszt 😊Én 189 vagyok.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
Kampman

több mint 1 éve
ebben igaza vanhogy Taiwan státusza vitatott több országban (kb ezt mondta)Talán ezért a mondatárt, amit Székely benyögött kisebb lesz a hitel kamata!Mi volt az?
NB2
zacknorb
NB2
több mint 1 éve
Nem. En 192 vagyok speciel.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
A sok ES-es meg lemaradnak az ilyenekről.hogy Taiwan státusza vitatott több országban (kb ezt mondta)Talán ezért a mondatárt, amit Székely benyögött kisebb lesz a hitel kamata!Mi volt az?
NB2
zacknorb
NB2
több mint 1 éve
A divatbemutatón csakazértsem raktak be egyetlen nagyjából normálisan kinéző alakot sem.
több mint 1 éve
Na ez Tonga

több mint 1 éve
Én 190 kiló!Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
hogy Taiwan státusza vitatott több országban (kb ezt mondta)Talán ezért a mondatárt, amit Székely benyögött kisebb lesz a hitel kamata!Mi volt az?
NB2
zacknorb
több mint 1 éve
Wakanda a W-nél jön ugye?Timor-Leste ❤Ezek az igazi országok
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Itt? Mindenki.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
több mint 1 éve
Én 189 vagyok.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
több mint 1 éve
Timor-Leste ❤

több mint 1 éve
Jöhetne a Vatikán is, füstölőkkel meg ilyen bizbaszokkal.Fasznak van ennyi ország a világon.Több is van, csak sokan nem jönnek el. Szerintem még lehetne pár. Pl a brittek szétmehetnének, mint az EB-n. Vagy a spanyolok, külön baszk, katalán.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Aragorn inkább a 83 éve miatt lehetsz.190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad

több mint 1 éve
Amúgy haladhatnának, ezután még be akarom fejezni a Lost első évadotLocke indul Párizsban késdobálásban?
zacknorb
több mint 1 éve
Fasznak van ennyi ország a világon.Több is van, csak sokan nem jönnek el. Szerintem még lehetne pár. Pl a brittek szétmehetnének, mint az EB-n. Vagy a spanyolok, külön baszk, katalán.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Talán ezért a mondatárt, amit Székely benyögött kisebb lesz a hitel kamata!Mi volt az?
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
GigaCHAD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Fasznak van ennyi ország a világon.1932-ben még biztos rövidebb volt egy megnyitó.
nagylaza, főpohárnok