Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Amúgy haladhatnának, ezután még be akarom fejezni a Lost első évadot
5 hónapja
Ja, platformcipőt hord? 😜A sámli nem számít. 😀Azt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?Nem félek tőled.1el ez előtt írtam , hogy most otthon vagyok ... nem kell követned semmit, írtam ... pár nap megyek fel pestre oszt meggallyazlak.Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Közben szerbek, torpedót nekik
warr_b
Sixo
Gyere, kapsz valami tisztességes piát.
Közben csebi kedvence, Szudán
warr_b
Sixo
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Jó mert én nem.Nagy kunszt, én is.Azt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?Nem félek tőled.1el ez előtt írtam , hogy most otthon vagyok ... nem kell követned semmit, írtam ... pár nap megyek fel pestre oszt meggallyazlak.Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
Kevered őket a szomáliaiakkal.Szudániak otthonról ezzel a hajóval jöttek vajon?Azt nem tudom ,de ezzel mennek haza.
zacknorb
Sixo
5 hónapja
Ne irigykedj FrodoA sámli nem számít. 😀Azt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?Nem félek tőled.1el ez előtt írtam , hogy most otthon vagyok ... nem kell követned semmit, írtam ... pár nap megyek fel pestre oszt meggallyazlak.Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
5 hónapja
csipkelli
4 010
OFF!Nem nagyon titkolják. Mehet szakérteni az emnétyre a magyar-brazilra.
Most mondta haver, hogy Fodor Csenge és DePaula egy pár (győzi kézisek)
NB2
5 hónapja
ez ott megbukik, hogy nem mennek hazaSzudániak otthonról ezzel a hajóval jöttek vajon?Azt nem tudom ,de ezzel mennek haza.
zacknorb
Sixo
5 hónapja
Nagy kunszt, én is.Azt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?Nem félek tőled.1el ez előtt írtam , hogy most otthon vagyok ... nem kell követned semmit, írtam ... pár nap megyek fel pestre oszt meggallyazlak.Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
A sámli nem számít. 😀Azt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?Nem félek tőled.1el ez előtt írtam , hogy most otthon vagyok ... nem kell követned semmit, írtam ... pár nap megyek fel pestre oszt meggallyazlak.Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
A két Szudánt miért nem egy hajóra rakták? 😄A startnál elsüllyedt volna.
warr_b
5 hónapja
ISTEN. HAZA. CSÁD!A Seychelles megint jön majd a román-magyar mixzászlóval.Apropó, Csád már volt? 😀
Kampman
iktriad
petey
5 hónapja
Szudániak otthonról ezzel a hajóval jöttek vajon?Azt nem tudom ,de ezzel mennek haza.
zacknorb
5 hónapja
Csalódott leszek, ha nem ő viszi a zászlót. Mondjuk (sport)lövőként.Kíváncsi vagy, hogy Gáspár ott van-e, mi?A Seychelles megint jön majd a román-magyar mixzászlóval.Apropó, Csád már volt? 😀
Kampman
iktriad
Kampman
5 hónapja
Majd T betűnél mindjártA Seychelles megint jön majd a román-magyar mixzászlóval.Apropó, Csád már volt? 😀
Kampman
iktriad
5 hónapja
A két Szudánt miért nem egy hajóra rakták? 😄
5 hónapja
Azt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?Nem félek tőled.1el ez előtt írtam , hogy most otthon vagyok ... nem kell követned semmit, írtam ... pár nap megyek fel pestre oszt meggallyazlak.Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
A Seychelles megint jön majd a román-magyar mixzászlóval.Apropó, Csád már volt? 😀
Kampman
iktriad
5 hónapja
Szudániak otthonról ezzel a hajóval jöttek vajon?
5 hónapja
Vagy bármelyik NCAA focicsapat rosterén.Vagy egy random Waititi filmbenSzamoa 😊
warr_bSzamoa!!!Hát, a WWE-ben többen vannak, mint itt 2 ország zászlajai alatt
iktriad
zacknorb
warr_b
5 hónapja
Nem félek tőled.1el ez előtt írtam , hogy most otthon vagyok ... nem kell követned semmit, írtam ... pár nap megyek fel pestre oszt meggallyazlak.Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
Székely mekkora vád. Pogacar azért lépett vissza mert a nőjét nem nevezte a szlovén szövetség.
5 hónapja
Kampman
28 814
Kíváncsi vagy, hogy Gáspár ott van-e, mi?A Seychelles megint jön majd a román-magyar mixzászlóval.Apropó, Csád már volt? 😀
Kampman
iktriad