Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
A Seychelles megint jön majd a román-magyar mixzászlóval.Apropó, Csád már volt? 😀
Kampman
5 hónapja
1el ez előtt írtam , hogy most otthon vagyok ... nem kell követned semmit, írtam ... pár nap megyek fel pestre oszt meggallyazlak.Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Közben szerbek, torpedót nekik
warr_b
5 hónapja
Kampman
28 814
Szerbek többen vannak, mint a brittek.Hajón lehet, összlétszámban azért messze vannak.
Sixo
Miénk a 13. legnagyobb csapat, ha jól láttam.
5 hónapja
Vagy egy random Waititi filmbenSzamoa 😊
warr_bSzamoa!!!Hát, a WWE-ben többen vannak, mint itt 2 ország zászlajai alatt
iktriad
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
OFF!Micsoda belemenések lehetnek az otthoni edzéseken.
Most mondta haver, hogy Fodor Csenge és DePaula egy pár (győzi kézisek)
NB2
5 hónapja
Szamoa 😊
warr_b
Szamoa!!!Hát, a WWE-ben többen vannak, mint itt 2 ország zászlajai alatt
iktriad
5 hónapja
Bakker, követem én, hol csövezel?Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Közben szerbek, torpedót nekik
5 hónapja
OFF!láttam én is instan, Vida Máté jegyesétől erős váltás
Most mondta haver, hogy Fodor Csenge és DePaula egy pár (győzi kézisek)
NB2
5 hónapja
Hát na, ugye.Saint Kitts saját dereglye 🙂Kinek mit intézett a Kim Collins-a?
warr_b
iktriad
5 hónapja
OFF!Most mondta haver, hogy Fodor Csenge és DePaula egy pár (győzi kézisek)
5 hónapja
Oszt még én ittam. Mondom itthon vagyok borsodban.Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
Szamoa 😊
5 hónapja
Szamoa!!!
5 hónapja
Saint Kitts saját dereglye 🙂Kinek mit intézett a Kim Collins-a?
warr_b
5 hónapja
mondjuk ott csak az a baj, hogy a családot bebasszák munkatáborba 3 generációra akkorAz észak koreaiakból hányan disszidálnak az olimpia ideje alatt a 16 emberből?hányan nem?
iktriad
zacknorb
5 hónapja
Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
Ők nem afrikai ország. Itt az egész családod 3 nemzedékig kivégzik ha elszöksz.Az észak koreaiakból hányan disszidálnak az olimpia ideje alatt a 16 emberből?hányan nem?
iktriad
zacknorb
5 hónapja
Még csak 4 liter kanás bornál jár. Mindjárt megy át anyo-hoz új kannát kérni.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
Kampman
28 814
Nekem inkább a zongorába beleszarós, "ááá, úgyse értenék" vicc jut eszembe ezekről.engem jól szórakoztat, egy kis polgárpukkasztás 😀Ízléstelen szar volt az utóbbi 3-4 perc.XDDDDDDDDDDDAmint látod itt is sokaknak 😃
na most lilul a feje a sok m1 nézőnek 😀
petey
Hanni
Ehhez nem kell m1 nézőnek lenni.
Kampman
petey
Polgárpukkasztást is lehetne igényesen csinálni.
5 hónapja
LUCIA!!!@