Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha menni fog a mobilnet, akkor nincs probléma, még az esti program is a buszon leszHét órás buszozás jön nekem, mikor lesznek a nyolcaddöntők? 😊Addig nem èrsz oda 😛 (14 körül )de hátha este is èrdekes lesz mèg
r.baggio
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hét órás buszozás jön nekem, mikor lesznek a nyolcaddöntők? 😊14:30
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jè, ilyet ezt jól jegyezzük meg 😉
több mint 1 éve
Hét órás buszozás jön nekem, mikor lesznek a nyolcaddöntők? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Közben Sárkány Zalán PB
több mint 1 éve
csapatban nem lesznek ilyen gondok 😀úgy tűnik ez hiányzott eddig. kaphatna még pirosat minden meccsen, ha utána jön a berserker mode.Két sárga után, mindkettő bemozdulásraarról lemaradtam. mire kapta a pirost?Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekHát a piros után nem is csodálkozom a semmire kb
deyell
kapitnono
deyell
kapitnono
sorsolás nem a legjobb, most Pusztai vs Márton meccs jön, aztán ha minden jól megy, az elődöntőben is két magyar lehet egymás ellen.
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
szedd ki spanyol 😀 Ilyen hozzáállással, lehet jobban járnánk ha Márton menne tovább.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
úgy tűnik ez hiányzott eddig. kaphatna még pirosat minden meccsen, ha utána jön a berserker mode.Két sárga után, mindkettő bemozdulásraarról lemaradtam. mire kapta a pirost?Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekHát a piros után nem is csodálkozom a semmire kb
deyell
kapitnono
deyell
kapitnono
sorsolás nem a legjobb, most Pusztai vs Márton meccs jön, aztán ha minden jól megy, az elődöntőben is két magyar lehet egymás ellen.
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
így kellett volna tegnap is 😕
több mint 1 éve
Két sárga után, mindkettő bemozdulásraarról lemaradtam. mire kapta a pirost?Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekHát a piros után nem is csodálkozom a semmire kb
deyell
kapitnono
deyell

több mint 1 éve
ja, a csávó annyira sokadvonalbeli lett, miközben a brúnó haverját most full felkapta a LölömédiaSpacc, de mar nincs vele egyutt??? Tele van képekkel az egyikkel, valami rapper gyerekEzen ordítások alapján eddig még nem nagyon volt kanja a falubanmit csinálhat ez a nő az ágyban? 😊Ezt kérdezd meg a férfi olimpikonoktól. Azt hírlik sokan tudják.
NB2
Sixo
zacknorb
Sixo
JéBé
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ő mondjuk a rappertől messze van 😀Spacc, de mar nincs vele egyutt??? Tele van képekkel az egyikkel, valami rapper gyerekEzen ordítások alapján eddig még nem nagyon volt kanja a falubanmit csinálhat ez a nő az ágyban? 😊Ezt kérdezd meg a férfi olimpikonoktól. Azt hírlik sokan tudják.
NB2
Sixo
zacknorb
Sixo
JéBé

több mint 1 éve
arról lemaradtam. mire kapta a pirost?Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekHát a piros után nem is csodálkozom a semmire kb
deyell
kapitnono
több mint 1 éve
Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekiszonyat feszült és elbaszott asszó ez
deyell
viszont az eredmény bíztató eddig
több mint 1 éve
Spacc, de mar nincs vele egyutt??? Tele van képekkel az egyikkel, valami rapper gyerekEzen ordítások alapján eddig még nem nagyon volt kanja a falubanmit csinálhat ez a nő az ágyban? 😊Ezt kérdezd meg a férfi olimpikonoktól. Azt hírlik sokan tudják.
NB2
Sixo
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekMocskosul be van feszülve ő is és a spanyol is, innentől fogva mennek előre, azt ángárd.
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekHát a piros után nem is csodálkozom a semmire kb
deyell

több mint 1 éve
Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnek
több mint 1 éve
??? Tele van képekkel az egyikkel, valami rapper gyerekEzen ordítások alapján eddig még nem nagyon volt kanja a falubanmit csinálhat ez a nő az ágyban? 😊Ezt kérdezd meg a férfi olimpikonoktól. Azt hírlik sokan tudják.
NB2
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
magyar javára dönt a bíró, just sayin