Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Nóta törp
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Niggas in Paris kéne ide! Vagy az az utsó, záró szám lesz?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Végre francia nóták
5 hónapja
Az Daft Punk. A draft punk az Gene Smith. 😀La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Draft Punk kéne, de pár éve feloszlottak.
iktriad
Sixo
5 hónapja
Mondjuk ez az italodisco picit fura nekem, amikor sokkal minőségibb francia számok/énekesek vannak... de azokat hátha az elegánsabb záróra tartogatják.Igen egész nap az volt 2 hajók között, köszönjük elég lesz a szoknyás táncoló festett feka férfiakból.
Igor
5 hónapja
Kampman
28 815
Ez kéne még, ha már francia zene, de kicsit out of place lenne a többnyire azért mégis igénytelen felhozatalhoz képest.5 hónapja
DAFT PUNK ''''Már nem csapolnak sört? Vagy pickelnek a punkok?La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Draft Punk kéne, de pár éve feloszlottak.
iktriad
Sixo
Toca
5 hónapja
mém miatt a sandstormra 😀😀Ez melyik zene?volt a román dj-s vagy nem tudom melyikre gondoltál 😊
balintbaba
NB2
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Ő jobb egyedül, mint izé, Alizée nélkül.La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Moi Lolita
iktriad
Alice Deejay legyen inkább 😊
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Ez melyik zene?volt a román dj-s vagy nem tudom melyikre gondoltál 😊
balintbaba
5 hónapja
Oda kapcsoltam a 9 éves lányommal, de nem figyelek. Egyszer felkiált, apa ez egy férfi női ruhában.. bazzeg mi ez, hányokMiért nem mondtad, hogy ez egy új olimpiai sport - cross dressing. 😀
- JC6
5 hónapja
Már nem csapolnak sört? Vagy pickelnek a punkok?La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Draft Punk kéne, de pár éve feloszlottak.
iktriad
Sixo
5 hónapja
Kicsit olyan "fullba nyomjuk a kretént" ..🫣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Mondjuk ez az italodisco picit fura nekem, amikor sokkal minőségibb francia számok/énekesek vannak... de azokat hátha az elegánsabb záróra tartogatják.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Oda kapcsoltam a 9 éves lányommal, de nem figyelek. Egyszer felkiált, apa ez egy férfi női ruhában.. bazzeg mi ez, hányokÁhhhh basszameg nem tudtam eddig ki hiányzik a teljes szórakozásomhoz. 😃
- JC6
5 hónapja
darude sandstorm is befigyel
5 hónapja
La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Moi Lolita
iktriad
Alice Deejay legyen inkább 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
NEM VAGYOK IDEGESNe idegeskedj 😊Nem én mondtam te fasz ...Ne zavard össze kis szigetorszàgokkal, a földrajz nem az erőssége.Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
zacknorb
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
Ez melyik zene?
5 hónapja
La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Draft Punk kéne, de pár éve feloszlottak.
iktriad
5 hónapja
La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Necc party van! Csak fiúk vették fel!
iktriad
5 hónapja
Ne idegeskedj 😊Nem én mondtam te fasz ...Ne zavard össze kis szigetorszàgokkal, a földrajz nem az erőssége.Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
zacknorb
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta