Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Ez lesz Céline
5 hónapja
A budapesti olimpián én fogom vinni a madagaszkári zászlót.Mi meg elszavaljuk a tiszteletedre akkor Petőfitől a Vén zászlótartót. Ja remélem majmos, seggriszálós stílusban viszed majd azt a zászlót!
Sixo
5 hónapja
Kövi téli olimpia mikor és hol lesz?Logikusan 2026
Sixo
És ha jól rémlik Milano
5 hónapja
Gyerekek, ezek a ma elhangzott 90-es évekbeli bulszámokat még ma sem tudom feldolgozni. Ezek rontották el a fiatal felnőttkoromat.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 hónapja
Kicsit érzékenyítik kb a világ 2/3-át...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
Gecire unhatja a maszkos ember már
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
36bezzeg a 38'as megnyitójaKicsit sok az indoktrináció. Nagyon elő akarják adni a libsi woke üzeneteket.Mutattak már férfit aki nem szoknyában volt vagy harisnyában volt?A queer-t, a travit, a mindenféle kisebbséget mint önkifejező kisebbséget értem. Főleg a franciáknál. De a kövér? Az csak kövér. Igénytelen, egészségtelen, képtelen az önfegyelemre (kivéve a 0,1% akiknél ez valóban valamilyen genetikai probléma) ennyit árul el magáról, ez ne legyen már odarakva mint szegény elnyomott réteg. Erre odaraknak a totálkép közepére valami elhízott, gusztustalan nőt.
Sixo
MC12
A pekingi megnyitó is azért nem tetszett, mert az egészből sütött Kína rúgkapálása, hogy NAGYHATALOM VAGYUNK, TESSÉK MOST MÁR ÚGY TEKINTENI RÁNK, AZOK VAGYUNK, AZOK VAGYUNK!!!
Kampman
csak fehér férfiak voltak
Negritis, a vajda
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 hónapja
Kampman
28 815
A budapesti olimpián én fogom vinni a madagaszkári zászlót.Addig azért ne állj féllábon.
Sixo
5 hónapja
Sokáig lovagol még?
5 hónapja
Vagy ez, ha nem troll irányba megyünk, bár itt akár még Tate is megjelenhetne, mint a titkos maszkos😀😀😀D Nagyon nevetek.
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Mi ez a viziló, faszom? 😂Udvardi Gyula álruhában!
warr_b
5 hónapja
Nálunk bezzeg lovasok lennének ostort pattogtatva, pálinkát vedelve, asszonyt verve, közben üvöltene a Zàmbódzsimivárjávárjá, ez már smafu?
warr_b
5 hónapja
Kampman
28 815
Vagy ez, ha nem troll irányba megyünk, bár itt akár még Tate is megjelenhetne, mint a titkos maszkos5 hónapja
MC12
6 505
Akkor ezt tessék elmondani, ne nekem meg neked kelljen találgatózni, hogy vajon a “kövér is szép, a kövér is normális” (nem) ideológia mentén van ott a nő, vagy valami egyéb üzenete van. Amíg ez nem derül ki, addig hajlok Occam borotvájàra a kérdésben.Lehet valaki mentális problémák miatt is dagadt, az miért különbözik a szervi betegségtől?Mutattak már férfit aki nem szoknyában volt vagy harisnyában volt?A queer-t, a travit, a mindenféle kisebbséget mint önkifejező kisebbséget értem. Főleg a franciáknál. De a kövér? Az csak kövér. Igénytelen, egészségtelen, képtelen az önfegyelemre (kivéve a 0,1% akiknél ez valóban valamilyen genetikai probléma) ennyit árul el magáról, ez ne legyen már odarakva mint szegény elnyomott réteg. Erre odaraknak a totálkép közepére valami elhízott, gusztustalan nőt.
Sixo
MC12
Engem inkább az zavar, hogy az Olimpia mindig viszonylag értéksemleges volt, erre meg telekúrják ezzel a woke faszsággal.
balintbaba
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Mi ez a viziló, faszom? 😂
5 hónapja
Nálunk bezzeg lovasok lennének ostort pattogtatva, pálinkát vedelve, asszonyt verve, közben üvöltene a Zàmbódzsimimedia.tenor.com/lF6vi8WP5ncAAAAM/orb%C3%A1n-viktor-ostor.gif
warr_b
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Mindig viszonylag értéksemleges olimpia?Lehet valaki mentális problémák miatt is dagadt, az miért különbözik a szervi betegségtől?Mutattak már férfit aki nem szoknyában volt vagy harisnyában volt?A queer-t, a travit, a mindenféle kisebbséget mint önkifejező kisebbséget értem. Főleg a franciáknál. De a kövér? Az csak kövér. Igénytelen, egészségtelen, képtelen az önfegyelemre (kivéve a 0,1% akiknél ez valóban valamilyen genetikai probléma) ennyit árul el magáról, ez ne legyen már odarakva mint szegény elnyomott réteg. Erre odaraknak a totálkép közepére valami elhízott, gusztustalan nőt.
Sixo
MC12
Engem inkább az zavar, hogy az Olimpia mindig viszonylag értéksemleges volt, erre meg telekúrják ezzel a woke faszsággal.
balintbaba
Olyan szintű politikai faszméregetés volt minimum 36 óta, hogy iszonyat.
5 hónapja
Én Yoko Ono sikítós hangján akarom hallani.ó a faszom Imagine. pedig úúúgy reméltem, hogy most el tudjuk engedni.Vagy akkor hívták volna meg McCartney-t, a londoni megnyitón ő is énekelt.
bergerdani
Kampman
5 hónapja
bezzeg a 38'as megnyitójaKicsit sok az indoktrináció. Nagyon elő akarják adni a libsi woke üzeneteket.Mutattak már férfit aki nem szoknyában volt vagy harisnyában volt?A queer-t, a travit, a mindenféle kisebbséget mint önkifejező kisebbséget értem. Főleg a franciáknál. De a kövér? Az csak kövér. Igénytelen, egészségtelen, képtelen az önfegyelemre (kivéve a 0,1% akiknél ez valóban valamilyen genetikai probléma) ennyit árul el magáról, ez ne legyen már odarakva mint szegény elnyomott réteg. Erre odaraknak a totálkép közepére valami elhízott, gusztustalan nőt.
Sixo
MC12
A pekingi megnyitó is azért nem tetszett, mert az egészből sütött Kína rúgkapálása, hogy NAGYHATALOM VAGYUNK, TESSÉK MOST MÁR ÚGY TEKINTENI RÁNK, AZOK VAGYUNK, AZOK VAGYUNK!!!
Kampman
csak fehér férfiak voltak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nálunk bezzeg lovasok lennének ostort pattogtatva, pálinkát vedelve, asszonyt verve, közben üvöltene a Zàmbódzsimi