NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 448
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Moi Lolita
iktriad
Alice Deejay legyen inkább 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
NEM VAGYOK IDEGESNe idegeskedj 😊Nem én mondtam te fasz ...Ne zavard össze kis szigetorszàgokkal, a földrajz nem az erőssége.Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
zacknorb
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Ez melyik zene?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Draft Punk kéne, de pár éve feloszlottak.
iktriad
több mint 1 éve
La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?Necc party van! Csak fiúk vették fel!
iktriad
több mint 1 éve
Ne idegeskedj 😊Nem én mondtam te fasz ...Ne zavard össze kis szigetorszàgokkal, a földrajz nem az erőssége.Haiti-Párizs közös rendezésű olimpia.Tahiti az a Haiti
Sixo
zacknorb
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Oda kapcsoltam a 9 éves lányommal, de nem figyelek. Egyszer felkiált, apa ez egy férfi női ruhában.. bazzeg mi ez, hányok
több mint 1 éve
La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?DJ Oti nyomja a zenét
iktriad
több mint 1 éve
La Bouche! Mondom, hogy best of 90s party van. Mindjárt lesz Alizéé is?
több mint 1 éve
Mutattak már férfit aki nem szoknyában volt vagy harisnyában volt?
több mint 1 éve
Miért zoomolnak rá ...Ez az egész LMBTQ hídfőállás volt a leginkább cringe része az egész műsornak.
Sixo
Annyira túltolják, pedig az elfogadás meg a többi marhaság szempontjából a kevesebb több lenne, higgyenek akármit is a szervezők.
több mint 1 éve
Csak szerintem van szarul bevilágítva az egész? Egy halftime show-n sokkal jobbak a fények, ez tök sötét.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Ki lesz a maszkos?Simon Nogueira
Mert elsőre Mbappéra gondoltam volna, de ilyen bunkfenceket csak nem engednének neki csinálni
Kampman

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Most elélveztek páran az m4-en a szenét hallgatva. de itt van már Da Hool is. Mi ez Best of 90s party? 😀Már Gala-znak....
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Most elélveztek páran az m4-en a szenét hallgatva. de itt van már Da Hool is. Mi ez Best of 90s party? 😀
több mint 1 éve
Na, Orbán fején dagadhatnak az erek. M4-en mit mondtak, brüsszeli zászló?
több mint 1 éve
Vincent Cassel az az Ocean's Twelveből. 😀Ki lesz a maszkos?Szerintem nem a bukfences lesz a végén aki leveszi, kicserélik. Szerintem Teddy Renir vagy ki, de a legtöbben Marie Perecet tippelték.
Mert elsőre Mbappéra gondoltam volna, de ilyen bunkfenceket csak nem engednének neki csinálni
Kampman
Sixo