Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Kampman
28 814
A divatbemutatón csakazértsem raktak be egyetlen nagyjából normálisan kinéző alakot sem.
5 hónapja
Na ez Tonga
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Én 190 kiló!Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
hogy Taiwan státusza vitatott több országban (kb ezt mondta)Talán ezért a mondatárt, amit Székely benyögött kisebb lesz a hitel kamata!Mi volt az?
NB2
zacknorb
5 hónapja
Wakanda a W-nél jön ugye?Timor-Leste ❤Ezek az igazi országok
warr_b
Sixo
5 hónapja
Itt? Mindenki.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
5 hónapja
Kampman
28 814
Én 189 vagyok.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
5 hónapja
Timor-Leste ❤
5 hónapja
Kampman
28 814
Jöhetne a Vatikán is, füstölőkkel meg ilyen bizbaszokkal.Fasznak van ennyi ország a világon.Több is van, csak sokan nem jönnek el. Szerintem még lehetne pár. Pl a brittek szétmehetnének, mint az EB-n. Vagy a spanyolok, külön baszk, katalán.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
5 hónapja
Aragorn inkább a 83 éve miatt lehetsz.190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
5 hónapja
Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
5 hónapja
Amúgy haladhatnának, ezután még be akarom fejezni a Lost első évadotLocke indul Párizsban késdobálásban?
zacknorb
5 hónapja
Fasznak van ennyi ország a világon.Több is van, csak sokan nem jönnek el. Szerintem még lehetne pár. Pl a brittek szétmehetnének, mint az EB-n. Vagy a spanyolok, külön baszk, katalán.
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Talán ezért a mondatárt, amit Székely benyögött kisebb lesz a hitel kamata!Mi volt az?
NB2
5 hónapja
GigaCHAD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Kampman
28 814
Fasznak van ennyi ország a világon.1932-ben még biztos rövidebb volt egy megnyitó.
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
CSÁD
5 hónapja
CSÁD!
5 hónapja
Talán ezért a mondatárt, amit Székely benyögött kisebb lesz a hitel kamata!
5 hónapja
United Republic of Tanzania, ma is tanultam valamit
5 hónapja
190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Fasznak van ennyi ország a világon.