NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 405
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Pedig de.Azt ne mond, hogy ő ott a főnök.Székely kirúgja saját magát? Azt hogy?nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-enLesz két kiadó hely a kommentátorok között.
NB2
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Mivel érdemelte ki? Tuti nem a munkája színvonalával.Magas pozícióban van.Azt ne mond, hogy ő ott a főnök.Székely kirúgja saját magát? Azt hogy?nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-enLesz két kiadó hely a kommentátorok között.
NB2
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Zuluk is itt vannak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Szabó Gábort alapból én bírom, de miért szinte csak ő pofázik?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
10 éve kbAzt ne mond, hogy ő ott a főnök.Székely kirúgja saját magát? Azt hogy?nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-enLesz két kiadó hely a kommentátorok között.
NB2
Sixo
iktriad
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Magas pozícióban van.Azt ne mond, hogy ő ott a főnök.Székely kirúgja saját magát? Azt hogy?nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-enLesz két kiadó hely a kommentátorok között.
NB2
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Az nem Stez volt?A divatbemutatón megjelent egy normálisan kinéző csaj.Az egy férfi volt rövid hajjal.
Kampman
Sixo

több mint 1 éve
Nem egy powerhouse se atlétikában, se úszásban.Tuvalu, erről még nem is hallottam.Most vágtad el magad teljesen
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Azt ne mond, hogy ő ott a főnök.Székely kirúgja saját magát? Azt hogy?nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-enLesz két kiadó hely a kommentátorok között.
NB2
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A divatbemutatón megjelent egy normálisan kinéző csaj.Azért a nadrágját ne tolja le. Ki tudja.
Kampman
több mint 1 éve
A divatbemutatón megjelent egy normálisan kinéző csaj.Az egy férfi volt rövid hajjal.
Kampman
több mint 1 éve
Székely kirúgja saját magát? Azt hogy?nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-enLesz két kiadó hely a kommentátorok között.
NB2
Sixo
több mint 1 éve
Jó mondjuk te még fiatal vagy, növésben vagy lehet pár év és annyi leszelNekem bőven elég ez a 170-171Zacknorb minnyá beírja, hogy 193 , aztán jön Thunder h ő 194Nem. En 192 vagyok speciel.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
Zsellér van de Vrij
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Tuvalu, erről még nem is hallottam.Most vágtad el magad teljesen
Sixo

több mint 1 éve
nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-enLátszatdemokrácia, M4en legalább engedik ezt mondani
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-enLesz két kiadó hely a kommentátorok között.
NB2
több mint 1 éve
Új-Hebridák ❤

több mint 1 éve
Nekem bőven elég ez a 170-171Zacknorb minnyá beírja, hogy 193 , aztán jön Thunder h ő 194Nem. En 192 vagyok speciel.Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
Zsellér van de Vrij
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nah végül is az ukrán zászlóra az orosz szó hangzott el először.
több mint 1 éve
nah most van baj, orosz háborút mondtak az m4-en
több mint 1 éve
Tuvalu, yeah

több mint 1 éve
Ott az első 3 japán lenne.Kár, hogy a szumó nem olimpiai sport, lenne egy komoly éremesélyesünk.Én 190 kiló!Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
balintbaba
iktriad
több mint 1 éve
Kár, hogy a szumó nem olimpiai sport, lenne egy komoly éremesélyesünk.Én 190 kiló!Itt mindenki 190 centi?190-en centivel inkább Aragorn vagyok.Ne irigykedj FrodoAzt ugye vágod, hogy 190 centi vagyok?A sámli nem számít. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
warr_b
balintbaba