Olimpia
24 feliratkozó
5 hónapja
Palau.A francia abc elég összevissza, nem? 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mióta?Uganda és Üzbegisztán egymás után <3Vettél már azóta Ugandás pólót?
Sixo
Kampman
5 hónapja
Üzbégek esőköpenyben, mehh
5 hónapja
jobban pörögtök, mint egy Texas PO eredménykövetőben 😊Ki vagyunk éhezve, na!
NB2
5 hónapja
Kampman
28 814
Ízléstelen szar volt az utóbbi 3-4 perc.XDDDDDDDDDDDAmint látod itt is sokaknak 😃
na most lilul a feje a sok m1 nézőnek 😀
petey
Hanni
Ehhez nem kell m1 nézőnek lenni.
5 hónapja
Mi az isten, a páva ruhás nőnek rozsomák karmai voltak xDNagyon pörög a Deadpool és Rozsomák PR.
Sixo
5 hónapja
Hát, én sokkal többet főzök... home office meg két műszakozás remek előnye 🙄Normál családban erre azt válaszolják, hogy mi nem rendelünk sehonnan, itt az asszony főz.Bukó, onnét nem rendelek sosem.Azt mondom a foodorától vagyok és kaját hoztam.Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
SixoKIRIBATI !!! WARRBBBBBBBBBBBBMenj át warrb-hez megnyitót nézni! Ha a családja kérdezi, kamuzd azt, hogy Szivacski jóbarátja vagy. 😀
Sixo
iktriad
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
jobban pörögtök, mint egy Texas PO eredménykövetőben 😊ott több csöcs és segg lenne
NB2
5 hónapja
bergerdani
4 935
XDDDDDDDDDDDönállóan nem tudják semmilyen értelmezési síkon elhelyezni. Majd vasárnap a Bayer elmondja, mit kell gondolniuk erről.
petey
Mindig jövőre
5 hónapja
Viktorékban és az m4-en is most realizálódott, hogy az olimpiai megnyitó = Euróviziós dalfesztivál. 4 év múlva nem is indulunk, főleg, ha Kamala Harris lesz az elnök, mikor LA-ben lesz az olimpia. legközelebb. 😀 Ugyanaz, egyik a másik farmcsapata.Ja, végül is a Clemson és a Gamecocks is ugyanazAzt mondtam én is.A szamoain lesz.Mindeközben a tengerentúlon:Ő a fidzsi hajón volt?
Dolphins signing Tua to 4-year, $212.4M extension
thescore.com/nfl/news/3043984
dande2
Sixo
iktriad
Sixo
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
5 hónapja
XDDDDDDDDDDDAmint látod itt is sokaknak 😃
petey
5 hónapja
jobban pörögtök, mint egy Texas PO eredménykövetőben 😊
5 hónapja
Ezek aztán a ruhák. Harisnyás szoknya férfiaknak, testre simuló szett nőknek.
5 hónapja
Na, íme az Origo címlap
5 hónapja
Kampman
28 814
Azt hiszem, hogy elérkeztünk a nyitóünnepségek all-time mélypontjához.Atomot a bestiákra.
5 hónapja
na végre érthetetlen nyelvű külvárosi repper, azt hittem, már kihagyják ezt az igen jelentős kulturális exportterméket.en azt hittem az afroamerikai ferfi balett tancossal mar elottek.
bergerdani
5 hónapja
Ehelyett a kopasz helyett zaddyllusiont is hívhatták volna, ha már francia trap kell
5 hónapja
bergerdani
4 935
na végre érthetetlen nyelvű külvárosi repper, azt hittem, már kihagyják ezt az igen jelentős kulturális exportterméket.
Mindig jövőre