NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
mondjuk ott csak az a baj, hogy a családot bebasszák munkatáborba 3 generációra akkorAz észak koreaiakból hányan disszidálnak az olimpia ideje alatt a 16 emberből?hányan nem?
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
Eh. Most mindenképpen át akarod hivatni magad?Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ők nem afrikai ország. Itt az egész családod 3 nemzedékig kivégzik ha elszöksz.Az észak koreaiakból hányan disszidálnak az olimpia ideje alatt a 16 emberből?hányan nem?
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
Még csak 4 liter kanás bornál jár. Mindjárt megy át anyo-hoz új kannát kérni.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Nekem inkább a zongorába beleszarós, "ááá, úgyse értenék" vicc jut eszembe ezekről.engem jól szórakoztat, egy kis polgárpukkasztás 😀Ízléstelen szar volt az utóbbi 3-4 perc.XDDDDDDDDDDDAmint látod itt is sokaknak 😃
na most lilul a feje a sok m1 nézőnek 😀
petey
Hanni
Ehhez nem kell m1 nézőnek lenni.
Kampman
petey
Polgárpukkasztást is lehetne igényesen csinálni.
több mint 1 éve
LUCIA!!!@

több mint 1 éve
Az észak koreaiakból hányan disszidálnak az olimpia ideje alatt a 16 emberből?hányan nem?
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Saint Kitts saját dereglye 🙂

több mint 1 éve
Az észak koreaiakból hányan disszidálnak az olimpia ideje alatt a 16 emberből?
több mint 1 éve
Most itthon vagyok, itt nem lehet.Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Nem azt nézem, hogy az országok maguknak fizetik a hajókat.
több mint 1 éve
Mennyit ittál?Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
A holland zsidó anyjukat. Hát ezek milyen luxus jackton jönnek? A többiek meg napóleoni háborúkból visszamarad csónakokon.Hoztak egy kis cuccot Amszterdamból, csodálkozol, hogy a legjobb hajót kapták?
Sixo
több mint 1 éve
engem jól szórakoztat, egy kis polgárpukkasztás 😀Ízléstelen szar volt az utóbbi 3-4 perc.XDDDDDDDDDDDAmint látod itt is sokaknak 😃
na most lilul a feje a sok m1 nézőnek 😀
petey
Hanni
Ehhez nem kell m1 nézőnek lenni.
Kampman
több mint 1 éve
jobbMer ott jobb?Hiányzik egy paraguayi. Pápuaiak nem tudják h hova lett.Átszökött Uruguayba.
Sixo
iktriad
warr_b
több mint 1 éve
Már nem emlékszem mi volt ez.Nem is pólót, zászlót akartálMióta?Uganda és Üzbegisztán egymás után <3Vettél már azóta Ugandás pólót?
Sixo
Kampman
Sixo
bowl.hu/forum/egyeb-temak/olimpia/2333590
Kampman
több mint 1 éve
Mer ott jobb?Hiányzik egy paraguayi. Pápuaiak nem tudják h hova lett.Átszökött Uruguayba.
Sixo
iktriad

több mint 1 éve
Elnéztem, azt hittem az a tongai zászlóWARRB TONGA !!!Emmnétyet nézed, hogy ennyivel előrébb vagy? Nálam most van Peru 😄
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Nem is pólót, zászlót akartálMióta?Uganda és Üzbegisztán egymás után <3Vettél már azóta Ugandás pólót?
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Hiányzik egy paraguayi. Pápuaiak nem tudják h hova lett.Átszökött Uruguayba.
Sixo
több mint 1 éve
A holland zsidó anyjukat. Hát ezek milyen luxus jackton jönnek? A többiek meg napóleoni háborúkból visszamarad csónakokon.
több mint 1 éve
Rasszista!Pápuákkal nem lennék egy hajón, még megesznekAzt akartam mondani
warr_b
Sixo