NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 399
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Normál családban erre azt válaszolják, hogy mi nem rendelünk sehonnan, itt az asszony főz.Bukó, onnét nem rendelek sosem.Azt mondom a foodorától vagyok és kaját hoztam.Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
SixoKIRIBATI !!! WARRBBBBBBBBBBBBMenj át warrb-hez megnyitót nézni! Ha a családja kérdezi, kamuzd azt, hogy Szivacski jóbarátja vagy. 😀
Sixo
iktriad
warr_b
Sixo
warr_b
3 hónapja
Kampman
28 205
Románokból is kettő van, de jó
3 hónapja
A marshall szigeteki zászlós de menő ruhában volt.A Marshall ország? Nem segély?
Sixo
3 hónapja
Bukó, onnét nem rendelek sosem.Azt mondom a foodorától vagyok és kaját hoztam.Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
SixoKIRIBATI !!! WARRBBBBBBBBBBBBMenj át warrb-hez megnyitót nézni! Ha a családja kérdezi, kamuzd azt, hogy Szivacski jóbarátja vagy. 😀
Sixo
iktriad
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Kampman
28 205
El-Guerrouj örök emlék
3 hónapja
Azt mondom a foodorától vagyok és kaját hoztam.Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
Sixo
iktriad
warr_b
3 hónapja
Én ilyeneket be nem engedek 😀Moraa persze xD Székely többet ne igyál vagy ne beszélj atlétikáról.
Sixo
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Miért nem csebi viszi Málta zászlaját?
3 hónapja
szaba
10 517
Korszellemmi ez a herélt playback?Nem bántani akarok senkit, mert igazából nem zavar meg semmi közöm hozzá, de ezen az ünnepségen eddig 10 francia férfiból 9 buzi volt, vagy annak öltözött, vagy úgy viselkedett.
Sixo
Kampman
3 hónapja
Dzsoki ide nem írt, szóval lehet ő vitte.Azt hittem Texas külön indulhat, de csak Libéria.Akkor Dzsokijuing és Matthew McConaughey vitte volna a zászlót.
Sixo
iktriad
3 hónapja
Azt hittem Texas külön indulhat, de csak Libéria.Akkor Dzsokijuing és Matthew McConaughey vitte volna a zászlót.
Sixo
3 hónapja
Kampman
28 205
Kérlek ne éleszd újra a 2000-es évek mémjeit, elég kellemetlenek voltak már akkor is.MADAGASZKÁR !!!! OTT VAGYUNK !!!Riszálod úgy is, úgy is?
Sixo
iktriad
3 hónapja
iktriad plsMADAGASZKÁR !!!! OTT VAGYUNK !!!Riszálod úgy is, úgy is?
Sixo
iktriad
3 hónapja
ne káronkodjLaoszi Népi Demokratikus Köztársaságott egy mondat volt a nevükLao mi a faszom? xD xDLaos
Sixo
zacknorb
Sixo
zacknorb
3 hónapja
MADAGASZKÁR !!!! OTT VAGYUNK !!!Riszálod úgy is, úgy is?
Sixo
3 hónapja
Laoszi Népi Demokratikus Köztársaságott egy mondat volt a nevükLao mi a faszom? xD xDLaos
Sixo
zacknorb
Sixo
3 hónapja
Új a líbiai zászló?2011 óta
Sixo
csak Kadhafit kellett hozzá elzavarni
3 hónapja
ott egy mondat volt a nevükLao mi a faszom? xD xDLaos
Sixo
zacknorb