Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 183 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Amúgy az egyetlen dolog, ami beárnyékolja a vívás sikerét, az a közvetítés. Hihetetlen, hogy Szekerest sikerült kb. downgrade-elni (vagy legalábbis ugyanolyanra cserélni), nulla hozzáadott érték, csak közhelyek és értetlenkedés. Nemcsik hiába ért hozzá, arra használja, hogy amikor mond valamit, nagyon helyesel, mintha maga találta volna ki. Csak azért nem nézem némán, mert Nemcsik mmeg mond közben hasznosakat, ha épp nem tromfolja le.

Erre igazán figyelhetnének, mert most ez a legfontosabb sportágunk (kajak-kenu lehet még hasonló max, de ha az is, ott sokkal kevésbé kell bármihez érteni). Egy olyan embert beültethetnének, aki a) ért egy kicsit hozzá b) hajlandó főleg kérdezni a szakértőtől.
Rajna
ez sajnos már régóta probléma, ráadásul egyre lejjebb megy a színvonal ami nem kis teljesítmény.. Nemcsik nélkül ez az egész egy totális katasztrófa lenne megint, én az előzőknél már némán néztem a közvetítést.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 975
Ki a faszt érdekelnek az olimpiai ezüst bronz. Érmesek,? Kb senkit a családtagokon kívűl.
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
Sorold fel a magyar csapat érmeseit Wikipédia nélkül az elmúlt 30 évből
ozibozi
És? Attól nem lehet örülni neki vagy mi a here?
Én amúgy 2004 től nézem az olimpiát, onnatól bármikor felsorolom szinte az összeset
kapitnono
Mondjál 10-et aki nem nyert aranyat is aki számít.
Jól hangzik csak WTF kategória és duma
Én 1980 óta nézem😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
Jó lett ez a vívó kezdés így azért. A hat érmet hat különböző ország fogja vinni, jó eséllyel 2-2-2 bontásban Európa, Afrika és Ázsia. Nagyon széles a mezőny, egy ilyen, nekünk erős napon is szép dolog az érem. Főleg egy "beugrótól" (reggel valaki még írta is, hogy az éremesélyesünk otthon ül 😊 ).
Rajna
Sportágnak jót tesz az tény, de ez nagyon gyér kezdés volt a fiúktól. Tuti benne van az is, hogy gyökérkedtek a szövetségben
FLZOLI
OK, csak kontextusban kell látni, hogy nagyon nehéz bármit is elérni, ezt próbáltam illusztrálni. Az olaszok, kínaiak, amerikaiak pl. simán érem nélkül is maradhatnak (olasz bronzesély még van). Benne van, hogy a férfi kard most rosszul jött ki, de Áronnak ezzel a formával sehogy sem lett volna meg a négyes döntő Oh ágán, Szatmári és Gémesi is elég kérdéses körülmények között, nagyon szoros asszóban estek ki nagyon is kompetens vívók ellen.

Szerintem olimpia előtt a reális várakozás egy egyéni és két csapatérem volt. Ebből az előbbi már megvan, jól állunk.

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ki a faszt érdekelnek az olimpiai ezüst bronz. Érmesek,? Kb senkit a családtagokon kívűl.
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
Mondjál 10-et
Aranyosat tudsz
ozibozi
Nekem speciel Tokioban Vas Kata Blanka volt a legnagyobb meglepetés és az ő versenyét élveztem leginkább.

több mint 1 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 885 — Apu ökölbeszorított keze
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
Mondjál 10-et
Aranyosat tudsz
ozibozi
Fábián Laci,Szabó Joe, Güttler K(0.01el) Egerszegi

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 164 — WHO DAT!!!!
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
Én amúgy 2004 től nézem az olimpiát, onnatól bármikor felsorolom szinte az összeset
kapitnono
De fiatal vagy 😉 (nekem az már a ötödik volt 😛)
dande2
11 voltam akkor 😁

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 899
28,5 millió Ft jár a bronzért. Azért ez egy ennyire kis sportban nem kis pénz, illetve eredményként elkönyvelendő magunkban, hogy igen megérte az egész és lehet menni tovább legközelebb többért.
És kurva szépen mutat otthon.

Én pont azon gondolkodtam, pár sportban mennyire tudják értékelni az aranyérmet egy EB-n meg le se játsszák a mérkőzést egy nagyobb sportágban.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 371 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó lett ez a vívó kezdés így azért. A hat érmet hat különböző ország fogja vinni, jó eséllyel 2-2-2 bontásban Európa, Afrika és Ázsia. Nagyon széles a mezőny, egy ilyen, nekünk erős napon is szép dolog az érem. Főleg egy "beugrótól" (reggel valaki még írta is, hogy az éremesélyesünk otthon ül 😊 ).
Rajna
Sportágnak jót tesz az tény, de ez nagyon gyér kezdés volt a fiúktól. Tuti benne van az is, hogy gyökérkedtek a szövetségben
FLZOLI
Decsièknèl..... abszolút nekik kellett volna belátónak lenni ès nem csinálni a fesztivált a tesónak vègezni a munkáját... önző farmok...
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
Ja plusz Imre Geza ezustjet sztem halalomig nem felejtem.

Plusz Nemcsik Zsoltet, mikor az a rohadas olasz ott ugralt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 975
ozibozi
jól vagy bazdmeg?
petey
Az összes vendéglátó üres, ha az olimpia megy, mert senkit sem érdekel
Mellesleg én ismerem a
Lúzerek/nyilvánnem/ ezek akik csak dobogósok lettek. A szeretett országod nem ismeri őket .

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Amúgy az egyetlen dolog, ami beárnyékolja a vívás sikerét, az a közvetítés. Hihetetlen, hogy Szekerest sikerült kb. downgrade-elni (vagy legalábbis ugyanolyanra cserélni), nulla hozzáadott érték, csak közhelyek és értetlenkedés. Nemcsik hiába ért hozzá, arra használja, hogy amikor mond valamit, nagyon helyesel, mintha maga találta volna ki. Csak azért nem nézem némán, mert Nemcsik mmeg mond közben hasznosakat, ha épp nem tromfolja le.

Erre igazán figyelhetnének, mert most ez a legfontosabb sportágunk (kajak-kenu lehet még hasonló max, de ha az is, ott sokkal kevésbé kell bármihez érteni). Egy olyan embert beültethetnének, aki a) ért egy kicsit hozzá b) hajlandó főleg kérdezni a szakértőtől.

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Rajna

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
ozibozi
jól vagy bazdmeg?
petey
Nálunk már csak így működik... egyébként tudsz mondani mondjuk Londonból bronzérmeseket?
gyurczi
Csernobiczky Éva
zacknorb
+ Cseh Laci tuti, kajak negyes, kovacs katalin asszem janiccsal, marosi adam.

De pl Tokiobol nekem az olimpia teljesitmenye Siklósi Gergelyé volt. O ugrik be eloszor az olimpiarol Milak mellett.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 371 — Így remélem megfelelek nektek.....
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
kapitnono
De fiatal vagy 😉 (nekem az már a ötödik volt 😛)
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
ozibozi
Kit érdekel a nyári olimpia? A sport? A szabadidő? Bárkinek is az élete a kozmikus perspektívából?

Irány az nso, ebből többet itt nem kérünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 870 — Kinek mit intézett a kormánya
ozibozi
jól vagy bazdmeg?
petey
Nálunk már csak így működik... egyébként tudsz mondani mondjuk Londonból bronzérmeseket?
gyurczi
Csernobiczky Éva
zacknorb
Csernoviczki*
Sixo
Ezen lamentáltam, mielőtt leírtam, hogy b vagy v

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 692
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
Kicsit sok volt, ezt te is tudod.

Mondjak fejből 10 nem aranyérmest, istenbizony fejből?

2000 női kézicsapat ezüst
2004 női kajak négyes ezüst
2000 női kajak négyes ezüst
2008 Cseh Laci ezüstök
2004 Gyurta Dani ezüst
2004 Cseh Laci bronz
2012 Cseh Laci bronz
2004 férfi párbajtőr csapat ezüst
2000 Balogh Gábor ezüst
2020-21 vízilabdás bronzok

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 101 — LIGHTS OUT!
ozibozi
jól vagy bazdmeg?
petey
gyurczi
Csernobiczky Éva
zacknorb
Csernoviczki*

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
ozibozi
jól vagy bazdmeg?
petey
gyurczi
Cseh Laci mondjuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 164 — WHO DAT!!!!
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 870 — Kinek mit intézett a kormánya
ozibozi
jól vagy bazdmeg?
petey
gyurczi
Csernobiczky Éva

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 183 — nabege2@yahoo.com
legjobbkor sikerült vezetni végül 😊
Szesze
jah pont írni akartam, hogy 6-5 óta mindig az észt vezetett!, egyszer nem
megjegyzem HM az ES-en elmondta, hogy az észt az összes meccsét eggyel nyerte
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
ozibozi
Wtf?
ThundersNFL a Paraszt
Van sajnos egy ilyen hozzáállás, szerintem még nem is csak itthon.
Kampman
persze hogy van, azzal nincs is bajom ha valakit nem érdekel
de sokakat meg igen, sőt

karanténkasztban is említették hogy annyi amerikai induló van hogy az átlag nem tudja követni
ami tény, csak amekkora batár ország az a szubkultúra aki meg követi az viszont simán lehet hogy nagyobb mint itthon az aranyat követőké

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
ozibozi
jól vagy bazdmeg?
petey

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!