NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
95
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
A 20 érem nagyon erős, s főleg úgy hogy megannyi 4. hely is bejött.Raadasul Katinka es Bogi nelkul peldaul, akiknel azert sokan papirformanak gondoltak az ermet.
tüsi91
több mint 4 éve
A 20 érem nagyon erős, s főleg úgy hogy megannyi 4. hely is bejött.
több mint 4 éve
A masodik felidoben nem kaptunk golt. Nem szar.
több mint 4 éve
Emberelőny Mi 6/6
Spanyolok 5/15
Nincs több kérdésem
Nagyon kár a görögök elleni baszakodás
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Mind az 5 spanyol gól emberelőnyből jött, de csak 5/15 arányban. Mi mind a 6 emberelőnyünket gólra váltottuk. Defense wins bronze medals 😊
több mint 4 éve
Meglett a 20. érem
több mint 4 éve
kettős emberfór + kapus is kevés volt! 😊
több mint 4 éve
Ez a bronz akkor megvan! 😊Benedek Tibi emlékére is!
több mint 4 éve
Na, hát, nem sok kontrát fújtak a spanyolok ellen, de ez elég kegyetlen volt
több mint 4 éve
Jóazabíró 😊Ki ez a két faszkalap bíró?Naumov már régóta a legidiótább pólóbíró, persze minden második top meccset ő is kapja.
ThundersNFL
Rajna
több mint 4 éve
Ez már megvan

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ki ez a két faszkalap bíró?Naumov már régóta a legidiótább pólóbíró, persze minden második top meccset ő is kapja.
ThundersNFL
több mint 4 éve
Jo, komolytalan ez a meccs igy.
több mint 4 éve
Ki ez a két faszkalap bíró?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Na majd visszanézem valaholAdják valahol a maratont?Rég vége
bcsarli
Rajna
több mint 4 éve
Igen, en is szeretnem, ha nem a mediaban, sportvonalon meloznek, igy azert a durva hajnalozas elegge kimeriti az embert. A sokadik nap utan foleg. 😀Szöul, Peking, Tokyo + SydneyKoszi, de hat sajnos ezt teszi az olimpia, foleg egy azsiai.Részvétem 😊En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
Stez
bcsarli
Stez
Én szerettem hogy felkelek, és már megy a nagyüzem 😊
bcsarli
több mint 4 éve
Vajon a birok megtettek, hogy lesz 30 kiallitas magyar oldalon?Mindkét oldalon eszetlenül fújnak, többnyire labda nélkül gyakran kettős fórt eredményezve. Igazából rendes pólót nem nagyon látni, nem tudom, hogy ezzel jól járunk-e, de ne derül ki egy ilyen meccsből, melyik a jobb csapat.
Stez
több mint 4 éve
Adják valahol a maratont?
több mint 4 éve
Szöul, Peking, Tokyo + SydneyKoszi, de hat sajnos ezt teszi az olimpia, foleg egy azsiai.Részvétem 😊En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
Stez
bcsarli
Stez
Én szerettem hogy felkelek, és már megy a nagyüzem 😊
több mint 4 éve
Vajon a birok megtettek, hogy lesz 30 kiallitas magyar oldalon?
több mint 4 éve
Koszi, de hat sajnos ezt teszi az olimpia, foleg egy azsiai.Részvétem 😊En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
Stez
bcsarli
több mint 4 éve
na, ez szép volt Jansiktól
több mint 4 éve
Részvétem 😊En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
Stez
több mint 4 éve
Sok a kiállítás, remélem nem pontozódik ki a fél csapat