NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
109
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
több mint 4 éve
Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
több mint 4 éve
Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
több mint 4 éve
Bronzmeccsünk van, sehol senki???
több mint 4 éve
Kenny azért nagyon nagyot ment a keirin döntőben, egyedül így nyerhetett és bejött a rizikó
több mint 4 éve
Nagyon erőtlennek tűnt Hinze, de örülök Lee-nek, szép befejezése(?) olimpiai karrierjének egy bronz.
több mint 4 éve
Mintha észak koreai városnézés lett volna.
több mint 4 éve
Na, megkezdődött az olimpia utolsó száma.A ferfi röpi volt a classic utolso
Tudom, h van más még... de számomra igenis a férfi maratonnal zárul / csak a meleg miatt hozták ennyire előre és nem ez lesz az utolsó.
Igor
több mint 4 éve
M4en aki interjút csinált De Grasseval még angolul se tud rendesen 😀Alap a köztv-ben.
Heisman
több mint 4 éve
M4en aki interjút csinált De Grasseval még angolul se tud rendesen 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Na, megkezdődött az olimpia utolsó száma.Tudom, h van más még... de számomra igenis a férfi maratonnal zárul / csak a meleg miatt hozták ennyire előre és nem ez lesz az utolsó.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Hát ez elég vicces/szánalmas összességében, tehát ha a gyengébb versenyző véletlenül direkt kicsit jobban belenéz egy rúgásba, akkor ő nyer?"küzdősport". szerencsére a karaténak ennyi volt az olimpián egy jó ideig
telex.hu/sport/2021/08/07/tokioi-olimpia-karate-tareg-hamedi-kiutes
Ez mi f*szság..
somoskovig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 406
most tudatosult bennem, hogy a break parizsban fog debutalni. ugyebar franciaorszag nagy europai hip hop fellegvar, bar mar a negy elem kezd nagyon szetvalni ( rap, dj, graffity, break)aki fanyalog sztem majd nezzen bele, mert elkepeszto miket tudnak es a zene is uptempo lesz, szoval buli hangulat garantalt es nehol tan egy-egy klasszikus breakes himnusz is fel fog csnedulni pl james brown
a 90-es evekben meg vilagbajnokok is voltunk breakben.
egy rsg-nel talan elvezetesebb.
ez egy random oszzeallitas, nem tudom 1v1 vagy team vteam lesz majd parizsban
www.youtube.com/watch?v=I4kguWGwnQI
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Hát ez elég vicces/szánalmas összességében, tehát ha a gyengébb versenyző véletlenül direkt kicsit jobban belenéz egy rúgásba, akkor ő nyer?Hasonló volt tegnap, ott is kicsit padlót fogott az egyiptomi, de pár perc múlva vissza tudott menni, én meg nem értettem a japán miért kapott intést és pontot miért nem 😊
telex.hu/sport/2021/08/07/tokioi-olimpia-karate-tareg-hamedi-kiutes
Ez mi f*szság..
somoskovig
Szerkesztette: Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Hát ez elég vicces/szánalmas összességében, tehát ha a gyengébb versenyző véletlenül direkt kicsit jobban belenéz egy rúgásba, akkor ő nyer?telex.hu/sport/2021/08/07/tokioi-olimpia-karate-tareg-hamedi-kiutes
Ez mi f*szság..
több mint 4 éve
Hát én a holnapi napért már fel nem kelek....kár ezért a rohadt időeltolódásért...talán a női kézi döntőre sikerül 😊
valahogy nem így akarná lezárni az ember😕
több mint 4 éve
Instant banNem tudom ki azA brazil Baggiobrazil aki szereti a louisvillet?
Chargers LT
Sixo
Chargers LT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hú, ez nagyon nagy meccs lett így a végére...Jaja ez a párosítás után mind2 csapatnak jár a pezsgő kaviár.
Igor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hú, ez nagyon nagy meccs lett így a végére...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ha most az elejét nem fogják meg lendületből mennek tovább.
több mint 4 éve
Döntőszett jön.

Madden hates me.
több mint 4 éve
No szépítettek 2-1-re az oroszok, ez nagyon izgi lesz.Az bizony.
empty taxi
Kerdes meddig tudjak a franciak a center tamadast eroltetni
több mint 4 éve
brazilok csak címet védenek ?😕
több mint 4 éve
No szépítettek 2-1-re az oroszok, ez nagyon izgi lesz.

Madden hates me.