Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Pedig a döntőben egy ázsiai lett volna...Kong azért nagyon nagy májer, szerintem ellene 70/30 lett volna oda, még az ázsiai buffal is... majd a Breton is megtapasztalja.
ThundersNFL a Paraszt
| a mai nap eddigi mottója: Roses are red, violets are blue, there's always an Asian better than you! |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Még mindig nem tudod mi az a szarkazmus...A Game of Thrones remek előzmény sorozata. Az is a maxon megy.Bocsánat, hogy tudom fejből a haka szövegét... de hogy miafasz az House of Dragons, azt nem vágom. És kikérem magamnak.Valaki túl sok House of the Dragont nézett.RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
Igor
Sixo
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Akik szidták a magyar kéziválogatott mezét, annak ajánlom a svédét, vmi egészen undorító nejlon vmi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Pedig a döntőben egy ázsiai lett volna...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A Game of Thrones remek előzmény sorozata. Az is a maxon megy.Bocsánat, hogy tudom fejből a haka szövegét... de hogy miafasz az House of Dragons, azt nem vágom. És kikérem magamnak.Valaki túl sok House of the Dragont nézett.RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
Igor
Sixo
Igor
több mint 1 éve
A kettő még okés.. és próbált kivárni, de mindent eltalált/megkontrázott a francia, tökéletes volt a harmadik harmada... van ilyen.Kár érte, harmadikban nagyon szétesett fejben ..Támadnia kellett, az nehéz. Ez azon múlott, hogy két tus hátrányba keveredett másfél perccel a vége előtt
kapitnono
Rajna
több mint 1 éve
a középjátékban dőlt el, várható volt hogy aki ott ki tud építeni egy kis előnyt az nyerni fog a végén.
több mint 1 éve
Igen arra gondoltam amikor 7:6 nál kapott egy sárgát amikor elvették a pontját. Onnan nem ugyanaz volt mint eddig a nap folyamánKár érte, harmadikban nagyon szétesett fejben ..Támadnia kellett, az nehéz. Ez azon múlott, hogy két tus hátrányba keveredett másfél perccel a vége előtt
kapitnono
Rajna

több mint 1 éve
Bocsánat, hogy tudom fejből a haka szövegét... de hogy miafasz az House of Dragons, azt nem vágom. És kikérem magamnak.Valaki túl sok House of the Dragont nézett.RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
Igor
Sixo
több mint 1 éve
Hiihi szopnak a franciák !Egész olimpia alatt ebben reménykedek.
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Kár érte, harmadikban nagyon szétesett fejben ..Támadnia kellett, az nehéz. Ez azon múlott, hogy két tus hátrányba keveredett másfél perccel a vége előtt
kapitnono
több mint 1 éve
Azt kellett volna vívnia mint egész nap...Előre a bronzért
Draft

több mint 1 éve
nagyon csúnyán megverik szegényt 😕Ha fejetlenül rohansz, simán megszúrnak. Szerintem ez pont azt mutatta, hogy fejben ott van, hogy nem rohant egyből bele mindenbe.. .a 40 násodpercet el lehet osztani. Nekem ez tetszett.
amit ő csinált eddig, azt most visszakapja
mondjuk rohadtul nem értem mi a szart kell tökölni 20 mp-ig -4-nél
NB2
Egyszerűen csak nagyon jó/jobb volt a francia.
több mint 1 éve
Remèljük legalább bronz összejön....elèg vèkony nap így 🤷
több mint 1 éve
Valaki túl sok House of the Dragont nézett.RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
Igor
több mint 1 éve
nagyon csúnyán megverik szegényt 😕amit ő csinált eddig, azt most visszakapja
mondjuk rohadtul nem értem mi a szart kell tökölni 20 mp-ig -4-nél
több mint 1 éve
francian azert nagyobb a lelki teher, gyerunk, nyerheto ez boven.Sajnos tele lett a
Kenny
igen, amikor hátrányban van és neki kéne menni akkor azért komoly hiányosságai vannak mégIgen előnyből tud vívni....hátrányból kevésbé 21 éves van benne vagy 3 olimpia még ..
Szesze
Draft

több mint 1 éve
RA-VU-TA-U-MA-DA!Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Hiihi szopnak a franciák !Fiji gyorsan elcsendesítete a népet
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az észtet fogja tudni verni (remélem), ő nem annyira nagy szám szerintem. Bár magyarok vagyunk úgyhogy biztos 4. hellyel kezdünk....Nagyon jól vív a francia, mindent kipontoz 😕
több mint 1 éve
igen, amikor hátrányban van és neki kéne menni akkor azért komoly hiányosságai vannak még
több mint 1 éve
Bronzasszó mikor lesz kb?
Poloska vagyok.