Olimpia
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
jah mondjuk ha kosárban lehet, akkor itt jó kérdés miért nem vezetik be, gondolom tradíció, ez olyan szó amikor változásról van szó, mint a fast and furiousban a családtúl szubjektív szerintem, óra kénekézilabdába is kéne támadóidőnem arra van a passzív játék?
Kampman
Sixo
Kampman
mellesleg ez a legjobb edzőpáros jelenleg, ezen a meccsen sincs velük semmi gondMegint nem érted amit írtam... nézd vissza a birkózó, judo, etc-etc küzdelemeket.milyen meccset ekézni? a bíró választást ekézi. ha küldhetsz bárkiket akkor miért pont franciát amit ő mondérdekes gondolat:Elég vak lehet... krva sok ilyenre van példa, h másik ágon bíráskodik a spori, akinek honfitársa van az egyik ágon....
Teljesen értetlenül állok a játékvezető-küldés előtt.
— Egri Viktor (@viktor_egri) August 6, 2021
Mi az a logika, amely alapján elfogadható, hogy a francia Bonaventura testvérek fújják a női kézilabda-tornán az 🇷🇺-🇳🇴 elődöntőt, amely arról határoz, hogy ki lesz honfitársaik, 🇫🇷 ellenfele a döntőben?
Sixo
Még ha 2 csapat lenne, ahol az egyik szignifikánsan gyengébb (lásd röpi elődöntő), akkor érteném.. de pont a RUS-NOR meccset ekézni?
Igor
Sixo
Tucatjával lesz ilyenre példa.
Igor
kanadai büntetőnagyon langyi volt a meccs?😊
belőtték, kellett is, mert nagyon langyos volt a meccs
Kampman
túl szubjektív szerintem, óra kénekézilabdába is kéne támadóidőnem arra van a passzív játék?
Kampman
Sixo
kézilabdába is kéne támadóidőnem arra van a passzív játék?
Kampman
Megint nem érted amit írtam... nézd vissza a birkózó, judo, etc-etc küzdelemeket.milyen meccset ekézni? a bíró választást ekézi. ha küldhetsz bárkiket akkor miért pont franciát amit ő mondérdekes gondolat:Elég vak lehet... krva sok ilyenre van példa, h másik ágon bíráskodik a spori, akinek honfitársa van az egyik ágon....
Mi az a logika, amely alapján elfogadható, hogy a francia Bonaventura testvérek fújják a női kézilabda-tornán az 🇷🇺-🇳🇴 elődöntőt, amely arról határoz, hogy ki lesz honfitársaik, 🇫🇷 ellenfele a döntőben?
Sixo
Még ha 2 csapat lenne, ahol az egyik szignifikánsan gyengébb (lásd röpi elődöntő), akkor érteném.. de pont a RUS-NOR meccset ekézni?
Igor
Sixo
Tucatjával lesz ilyenre példa.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Annyiban védeném a helyzetet h a Bonaventura-ikrek tényleg TOP3 bírópáros kéziben, érthető h akartak nekik adni egy elődöntőt/döntőt.milyen meccset ekézni? a bíró választást ekézi. ha küldhetsz bárkiket akkor miért pont franciát amit ő mondérdekes gondolat:Elég vak lehet... krva sok ilyenre van példa, h másik ágon bíráskodik a spori, akinek honfitársa van az egyik ágon....
Sixo
Igor
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
milyen meccset ekézni? a bíró választást ekézi. ha küldhetsz bárkiket akkor miért pont franciát amit ő mondérdekes gondolat:Elég vak lehet... krva sok ilyenre van példa, h másik ágon bíráskodik a spori, akinek honfitársa van az egyik ágon....
Sixo
Igor
Nem csak rosszkor vannak, rossz helyen... tükörsimán kikapnak Braziloktól.Ez a Rossz Korea csücskösen van benne a legjobb tizenöt röplabda válogatottba a világon, nem valók egy olimpiai elődöntőbe.Észak-párti vagy?
Cubehor
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
érdekes gondolat:pont ma volt birkózásban h a győztes Muszukajevvel bírkózik és magyar volt a játékvezető
Sixo
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
érdekes gondolat:Elég vak lehet... krva sok ilyenre van példa, h másik ágon bíráskodik a spori, akinek honfitársa van az egyik ágon....
Sixo
Ez a Rossz Korea csücskösen van benne a legjobb tizenöt röplabda válogatottba a világon, nem valók egy olimpiai elődöntőbe.Van egy rossz hírem a Jó Korea nincs itt az olimpián 😛
Cubehor
Madden hates me.
Ez a Rossz Korea csücskösen van benne a legjobb tizenöt röplabda válogatottba a világon, nem valók egy olimpiai elődöntőbe.Észak-párti vagy?
Cubehor
YOU'VE BEEN.... TANDARA-STRUCK!Melyik brazil lány kokszolt röpiben? Én nem tudok rólaBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
Kampman
Yeah, yeah, yeah...
És ő gondolom részt vett itt és most kapták el ezek szerint...Melyik brazil lány kokszolt röpiben? Én nem tudok rólaBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
Kampman
Hmm, nem tudom mi van ilyenkor...de a csapat játszik
Persze nem bánnám, ha az oroszokat visszahívnák 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Maradonát is csak egyénileg zárták ki a VB-ről 94-ben, az argentinokat nem. Van talán egy ilyen lélektani limit, ami fölött már annyira nem fontos a kollektív büntetés.de ott 4ből egy, röpiben nem tudom hányan vannak, de 20(?)ból egy azért kevesebbet számítA jamaikai váltótól vettek el emiatt aranyatBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo
Kampman
Sixo
simán óvnék a többiek helyébenBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo