Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
oroszok elmentek 4-gyel megint
több mint 3 éve
A török is de jót dobott, 4 centivel maradt le a bronzról...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Hmm, a litván gerelyes csaj se rossz, Liveta JaSUNAjtye 😀 😛Őt lehet suna-zni XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
hassan ráment a biztos éremreszerintem azt ő pont leszarta, úgy érezte egyetlen esélye van az aranya, ha leszakítja kipyegon, hajrában nem fogja elkapni, de nem tudta leszakítani
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
hülye kienged, majdnem nem lett meg az ORazért így is majd egy mp-re volt tőle, az rengeteg
NB2
több mint 3 éve
Muir örülhet ennek a legjobban 😊
több mint 3 éve
Muir >>>>>> Hassan meg a boldogság csúcsa, nagyon szép verseny volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
1988-as volt az OR eddig... 33 év után dőlt meg niő 1500on most 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
hülye kienged, majdnem nem lett meg az OR
több mint 3 éve
Aztakurva, ahogy kanyarban kívülről otthagyta... Muir ezüst
több mint 3 éve
Még hogy kiszámíthatatlan az 1500... hát a nőknél nem. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
hassan ráment a biztos éremre
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hassan rendesen eltaktikázta
több mint 3 éve
Kipyegon bazz
több mint 3 éve
húha, ez lehet WR lesz
több mint 3 éve
jó hát ezeket nem kedvelemIguider, El Bakkali?nem rossz választás, de el gerúzs óta nem tudok egyet sem mondaniCsak felhívtam a figyelmet, Afrikában én mindig Marokkó-párti voltamnem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Bekezdtek...
több mint 3 éve
Iguider, El Bakkali?nem rossz választás, de el gerúzs óta nem tudok egyet sem mondaniCsak felhívtam a figyelmet, Afrikában én mindig Marokkó-párti voltamnem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Mai kívánság: Jessica Hull az ölembe hull.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Chemutai ugandából ?Ki nyerte a 3000 akadályt idén...nem rossz választás, de el gerúzs óta nem tudok egyet sem mondaniCsak felhívtam a figyelmet, Afrikában én mindig Marokkó-párti voltamnem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Igor
több mint 3 éve
Ki nyerte a 3000 akadályt idén...nem rossz választás, de el gerúzs óta nem tudok egyet sem mondaniCsak felhívtam a figyelmet, Afrikában én mindig Marokkó-párti voltamnem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 815
Nekem is ő maradt meg.nem rossz választás, de el gerúzs óta nem tudok egyet sem mondaniCsak felhívtam a figyelmet, Afrikában én mindig Marokkó-párti voltamnem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
idén mår nyert el bakkali vagy ki egy aranyatnem rossz választás, de el gerúzs óta nem tudok egyet sem mondaniCsak felhívtam a figyelmet, Afrikában én mindig Marokkó-párti voltamnem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sült lizs!cike ?Szok: óccó.Ezeröccá.occó?
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
nem rossz választás, de el gerúzs óta nem tudok egyet sem mondaniCsak felhívtam a figyelmet, Afrikában én mindig Marokkó-párti voltamnem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
Sixo
Kampman