Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Női 400 döntő
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 814
mekkora válla van a lengyel csajnak, beszólnék neki úgy arcon vágna, hogy ott helyben meghalnékAztán bedobna egy sört és elhajtana a pickupjával.
Sixo
több mint 3 éve
Klassz, kösz, akkor még lmbtq-fronton is jók 😆Nem nagyon szoktam éremátadásokat nézni, ha orosz versenyző nyer, mit játszanak le neki, az orosz himnuszt?Csajkovszkij 1. zongoraverseny
És ha mondjuk a menekült csapatból nyerne valaki, neki mit játszanának? 😁
Az olimpiai himnuszt?
warr_b
Igor
több mint 3 éve
Nem nagyon szoktam éremátadásokat nézni, ha orosz versenyző nyer, mit játszanak le neki, az orosz himnuszt?Csajkovszkij 1. zongoraverseny
Az olimpiai himnuszt?
warr_b
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
azta milyen pontot nyert Boll
több mint 3 éve
mekkora válla van a lengyel csajnak, beszólnék neki úgy arcon vágna, hogy ott helyben meghalnék
több mint 3 éve
Második helyen a lengyel gerelyhajító csaj
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Nem nagyon szoktam éremátadásokat nézni, ha orosz versenyző nyer, mit játszanak le neki, az orosz himnuszt?Az oroszoknak Csajkovszkijt, a menekülteknek szerintem az olimpiait.
Az olimpiai himnuszt?
warr_b
több mint 3 éve
Nem nagyon szoktam éremátadásokat nézni, ha orosz versenyző nyer, mit játszanak le neki, az orosz himnuszt? És ha mondjuk a menekült csapatból nyerne valaki, neki mit játszanának? 😁
Az olimpiai himnuszt?
több mint 3 éve
úgy látom iktriad végzett az előző padawanjával, ki is volt az igor ?Ettől falramászol, mi?Nekem se jön be... és minden idegesítő csapatsportot adni kell, de falmászást bezzeg sehol...nektek működik a streames oldal? m4-et behozza simán, de a mászást ott egyik csatornán sem adjáknálam megy
dancogo
Szesze
Igor
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Ettől falramászol, mi?Nekem se jön be... és minden idegesítő csapatsportot adni kell, de falmászást bezzeg sehol...nektek működik a streames oldal? m4-et behozza simán, de a mászást ott egyik csatornán sem adjáknálam megy
dancogo
Szesze
Igor
több mint 3 éve
én szeretem a csapatsportokat 😊Nekem se jön be... és minden idegesítő csapatsportot adni kell, de falmászást bezzeg sehol...nektek működik a streames oldal? m4-et behozza simán, de a mászást ott egyik csatornán sem adjáknálam megy
dancogo
Szesze
Igor
több mint 3 éve
Nekem se jön be... és minden idegesítő csapatsportot adni kell, de falmászást bezzeg sehol...nektek működik a streames oldal? m4-et behozza simán, de a mászást ott egyik csatornán sem adjáknálam megy
dancogo
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nah, Boll csak kiszedett egy szettet 3 meccslabdáról.Mondjuk több nem lesz ebben szerintem.
több mint 3 éve
nektek működik a streames oldal? m4-et behozza simán, de a mászást ott egyik csatornán sem adjáknálam megy
dancogo
több mint 3 éve
nektek működik a streames oldal? m4-et behozza simán, de a mászást ott egyik csatornán sem adják
több mint 3 éve
páros simaMa Long - Boll: 2-0 közbenLátom már 2:0 kínának. Sajnos nem tudtam nézni, mi vot az első 2 meccs?
Szesze
bcsarli
Ovtcharov megszorongatta Fan-t, 3-2, de a döntő azért már sima volt
több mint 3 éve
Ez ilyen Mortal Kombatos beállásból judos cuccban üvöltünk mint a kardvívók a pontért sport.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
állítólag 50 méter férfi 3 állásosban nem volt rossz, csak ő mozgóra tüzeltcsak a boxkarrierjére gondoltamő annyira nem, csak a sportolók számítanakIdi Amin volt a legmenőbbUganda alázottvégre egy szakértő
warr_b
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
ennyi erővel kata helyett is lehetett volna tai chi 😀...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
annyi értelme van ennek a sportnak hogy hozott egy érmet nekünk, mást nem látok benneKvalifikálta magát az Exatlonba.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Ma Long - Boll: 2-0 közbenLátom már 2:0 kínának. Sajnos nem tudtam nézni, mi vot az első 2 meccs?
Szesze
több mint 3 éve
Ez sima volt sajnos, az azeri jobb volt. Bronz érem, szép az is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Kendót szívesebben néztem volna...