Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Persze két fapapucsos előnyt kedves zebra szagoljál 🐂💨ot
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Valaki tud jó menetrendes oldalt ahol lehet követni és átlátni szépen mikor milyen sport megy?Pinned commentben van vagy 3.... 😕
Heisman nádor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Én az a sith tanítvány vagyok, aki bármikor legyőhetné a mestert... de kényelmesebb neki az árnyékból dolgozni.Na kijinxeltem Candassamyt, ki a király?Ilyenkor azt kell írni, hogy iktriad remélem jegyzeteltél.
Ez a kínai mondjuk jóval magasabb, majdnem akkora mint a francia, vagyis kb akkora mint Muhari... itt nem biztos h ugyanaz a szurkálás menni fog.
Igor
Sixo
Iktriad pedig
www.youtube.com/watch?v=8AengvTgfoc
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Valaki tud jó menetrendes oldalt ahol lehet követni és átlátni szépen mikor milyen sport megy?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
fogadjunk mi elkúrtuk a hollandok belövikidőkérés után illik belőni
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
fogadjunk mi elkúrtuk a hollandok belövik
több mint 1 éve
Na kijinxeltem Candassamyt, ki a király?pedig ugyanolyan lesz jellegében, aztán az eredményt majd megátjuk
Ez a kínai mondjuk jóval magasabb, majdnem akkora mint a francia, vagyis kb akkora mint Muhari... itt nem biztos h ugyanaz a szurkálás menni fog.
Igor
több mint 1 éve
Na kijinxeltem Candassamyt, ki a király?Ilyenkor azt kell írni, hogy iktriad remélem jegyzeteltél.
Igor
több mint 1 éve
kiesett a francia!
több mint 1 éve
Na kijinxeltem Candassamyt, ki a király?Ez a kínai mondjuk jóval magasabb, majdnem akkora mint a francia, vagyis kb akkora mint Muhari... itt nem biztos h ugyanaz a szurkálás menni fog.
Szerkesztette: Igor
több mint 1 éve
15-10 Yunak, jöhet egy újabb ázsiai
több mint 1 éve
A finnen nem is Vingegaardos, rajta konkrétan fehér Darth Vader sapka van.
több mint 1 éve
11-8 Yunak, 1 percen belül vannak
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Szeme közé! 8-8
több mint 1 éve
hú de bevédte szerencsére
több mint 1 éve
Dik az afgán mit teker. Azért érem csak nem lesz belőle. A szlovénre 1 percet ráver, oszt férfiaknál a szlovének a legjobbak.
több mint 1 éve
9-7 két harmad után.. ez még nagyon meleg lesz
több mint 1 éve
Jó lenne ez a kínai csaj, mert a francia közönség biztos velünk lenne utána 😃
több mint 1 éve
Szilágyi konkrétan be volt szarvaÁronnal mi történt csoda lett volna a negyedik de ilyen sima vereségre nem számított ilyen korán ?kellemetlen stílusú volt az ellenfél.
Toca
deyell
több mint 1 éve
Áronnal mi történt csoda lett volna a negyedik de ilyen sima vereségre nem számított ilyen korán ?kellemetlen stílusú volt az ellenfél.
Toca
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
ezen a holland-magyaron elég kemény védekezést tolnak a csapatok