Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
hát nem mondanám, hogy tövig rágtam a körmömet.. ennyi elég is volt ebből a sportból
több mint 3 éve
Kampman
28 814
csak a boxkarrierjére gondoltamő annyira nem, csak a sportolók számítanakIdi Amin volt a legmenőbbUganda alázottvégre egy szakértő
warr_b
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
mondjuk annyit kommentár és kiírt pontok nélkül is megmondanék hogy itt az azeri jobb volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
jó ez a bronz, elfogadjuk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Így öcsémmel bunyóztunk kb 30 éve 😛Pont ezt mondom most irodában, hogy mikor megnéztük a karatekölyköt majomkodtunk így a haverjaimmal.
dande
Gyerekkoromban én is karatéztam, de ezt a majomkodást nem tudom értelmezni.
több mint 3 éve
annyi értelme van ennek a sportnak hogy hozott egy érmet nekünk, mást nem látok benne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Így öcsémmel bunyóztunk kb 30 éve 😛
több mint 3 éve
kéne gy kalap oszt lehetne tolni a kung laos kombókat
több mint 3 éve
ő annyira nem, csak a sportolók számítanakIdi Amin volt a legmenőbbUganda alázottvégre egy szakértő
warr_b
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
hát valahogy nem verte agyon😕
több mint 3 éve
na ezzel a szakkomentátorral aztán kurvára sokat nyertünk bazzeg..
több mint 3 éve
hát bazzeg, dögöljek meg ha bármit is tudok ebből a sportból értelmezni.. túl sokat a szakkomentátor se tesz hozzá..Nekem ennyi elég is lesz ebből a sportból, kabaré
Szesze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kanadai ezüst 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Idi Amin volt a legmenőbbUganda alázottvégre egy szakértő
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
UGANDAAAAAAAAAAAAAA, most mond meki , mi van az etipókkal ???
több mint 3 éve
Ma Long - Boll: 2-0 közbenChicks dig the Long - Boll!
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Uganda alázott
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ez az azeri full Sandor Clegane
több mint 3 éve
hát bazzeg, dögöljek meg ha bármit is tudok ebből a sportból értelmezni.. túl sokat a szakkomentátor se tesz hozzá..
több mint 3 éve
ebben jó lennék, én még foci közben is szeretek ordibálni
több mint 3 éve
ez félő hogy nem lesz meg...
több mint 3 éve
Ma Long - Boll: 2-0 közben
több mint 3 éve
FélelmetesOk, én a tv előtt ülve befostam az azeritől, ahogy megláttamJó kis baltás feje van
r.baggio
Kampman
több mint 3 éve
Na ne márGerelyhajításban jelenleg Liu vezet Lyu előtt.@Chargers LT írjad be, hogy NE MÁR ITT IS KÍNAIAK
empty taxi
Sixo
Világégés
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀