Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Csak felhívtam a figyelmet, Afrikában én mindig Marokkó-párti voltamnem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Hassan meg minnyá elalszik 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Muir-ra kíváncsi leszek...
több mint 3 éve
nem kellenek nekünk divat drukkerek, etiópok meg kenyaiak biztos szívesen fogadnakEzeröccá.Uganda
warr_b
Kampman
több mint 3 éve
Szok: óccó.Ezeröccá.occó?
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
Ugandai kislány milyen vidám 😁
több mint 3 éve
Na... bízom benne, hogy odvernek Hassan-nak.Sifan meg kell hogy legyen ez Kipegonnak, I have faith!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Gerelyhajító lennék, ez menő sport. Gimiben próbáltam órán párszor, egész jópofa volt 😀a 3. legjobb athlétikai szám 400m és 3as után
Kár, hogy lekéstem erről is 😕
Hanni
több mint 3 éve
Ezeröccá.
több mint 3 éve
ezzel a technikával, ezzel a mozgással, hogy az istenbe dobott 66ot? hát ez 55ig sem ment el
több mint 3 éve
Gerelyhajító lennék, ez menő sport. Gimiben próbáltam órán párszor, egész jópofa volt 😀 Kár, hogy lekéstem erről is 😕
több mint 3 éve
gerelyből kelsey-lee barber is nagyon jól néz kiJaja ki kéne baszni doppingolással a kínait és ideális a dobogó 😊
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
De nagyon szenved Andrejczyk.... 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
a női kézilabda akármilyen kaotikus is, de tulajdonképpen teljesen papírforma szerint alakult 😊 azért ez vicces így utólag, főleg a mi teljesítményünket tekintve.
több mint 3 éve
mondjuk ez a meccs azért még bőven fordulhat
több mint 3 éve
vjahrijevaról mondták, hogy borzalmas védőA Vjahrijeva-Manaharova jobbszárny a Föld legjobbja és ahogy nézem Sedoykina is jó formában véd.3-mal mennek aAz egy 50-50 meccs ebben a ciklusban nagyon erősek az oroszok is.ruszkikROC a norvégok ellen!
NB2
Rajna
empty taxi
több mint 3 éve
Mondjuk én is a norvégokat tarto(tta)m favoritnak, de valóban nincs nagy különbség e között a 3 között.Ki könyvelte el őket fix győztesnek? Szerintem eleve a 3 favorit a norvég-orosz-francia között nem volt sok különbség esélyekben.3-mal mennek aépp akartam mondani, hogy röhögnék, ha a csoport meccsek alatt fix győztesnek elkönyvelt norvégok kiesnének, ellenünk is meleg volt a piteruszkikROC a norvégok ellen!
NB2
Sixo
Rajna
több mint 3 éve
hát egy kézis podcastet hallgattam meg, ők mondtákKi könyvelte el őket fix győztesnek? Szerintem eleve a 3 favorit a norvég-orosz-francia között nem volt sok különbség esélyekben.3-mal mennek aépp akartam mondani, hogy röhögnék, ha a csoport meccsek alatt fix győztesnek elkönyvelt norvégok kiesnének, ellenünk is meleg volt a piteruszkikROC a norvégok ellen!
NB2
Sixo
Rajna