Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Nekem még amúgy nagy problémám itt a kardnál, hogy én a bíró kézmozdulataiból sem tudom legtöbbször megmondani, hogy kinek adja a pontot, mert legtöbbször mindkét irányba mutogat 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Fidzsi arany, RSA ezüst, AUS bronzFidzsi és AusztráliaKezdődik az első rögbi elődöntő, Franciaország - Dél-AfrikaKik vannak a másikon?
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Fidzsi és AusztráliaKezdődik az első rögbi elődöntő, Franciaország - Dél-AfrikaKik vannak a másikon?
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
FIJI-AUS utána, négytől.Kezdődik az első rögbi elődöntő, Franciaország - Dél-AfrikaKik vannak a másikon?
Kampman
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
0-3ról 4-3 ide
több mint 1 éve
Kezdődik az első rögbi elődöntő, Franciaország - Dél-AfrikaKik vannak a másikon?
Kampman
több mint 1 éve
mégse
több mint 1 éve
ez is 0-4...
több mint 1 éve
Gémesinek ez 8 között, vagy hol tart?16, 1et nyert
zacknorb
több mint 1 éve
Gémesinek ez 8 között, vagy hol tart?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Kopecky testvérek, mint a Boateng testvérek, más-más országot képviselnek.
több mint 1 éve
Knibb ha nem engedett volna ki az utolsó pár méterre akkor a vezetést átvezette volna. Mondjuk azzal ki tudja hanyadik lett volna.
több mint 1 éve
Na végre gyerünk Csani
több mint 1 éve
Jól van eleget elemeztük ezt a zakót nèzük a vívást....
több mint 1 éve
Nah szerencsére Krézi is megerősített, hogy ma Longo Borghini fog nyerni.
több mint 1 éve
Oda Boba Fett miatt én is.Az mi kép, az afgán a 1.5 perccel előtte indult kínait behozta. Igor most nagyon szomorú.Ezt el tudom engedni, már a 48 kilós női judora fókuszálok mint nevem mutatja... női időfutam az 4/10-es esmény kb.
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Az volt már hogy Major Veronika viszont lövèszetben első helyen döntős holnap dél körül? Persze a döntőben ennek már nincs jelentősége hányadik helyen jutott be.igen
dande2
több mint 1 éve
Az mi kép, az afgán a 1.5 perccel előtte indult kínait behozta. Igor most nagyon szomorú.Ezt el tudom engedni, már a 48 kilós női judora fókuszálok mint nevem mutatja... női időfutam az 4/10-es esmény kb.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Az volt már hogy Major Veronika viszont lövèszetben első helyen döntős holnap dél körül? Persze a döntőben ennek már nincs jelentősége hányadik helyen jutott be.