Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 815
Melyik brazil lány kokszolt röpiben? Én nem tudok rólaBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 3 éve
de ott 4ből egy, röpiben nem tudom hányan vannak, de 20(?)ból egy azért kevesebbet számítA jamaikai váltótól vettek el emiatt aranyatBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
linkeltem direkt neked, már nem tudom ki-xeltem a linketMelyik brazil lány kokszolt röpiben? Én nem tudok rólaBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 3 éve
Melyik brazil lány kokszolt röpiben? Én nem tudok rólaBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 815
A jamaikai váltótól vettek el emiatt aranyatBrazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
Sixo
több mint 3 éve
3ra visszajöttek a norvégok, ha innen megfordítják iktriad mától pepsis lesz
több mint 3 éve
Brazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...amúgy ez nekem fura, értem ,hogy túlzás lenne az egész csapatot kizárni, mert kokszolt egy valaki, de akkor is, amit addig elértek, azt valamennyire koksz segítségével érték el
Chargers LT
több mint 3 éve
Shaunea Miller-Iubo, ezt jól kiírták 😆Mesél majd az utókor,
warr_b
Shaunae Miller-Uibo-ról!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A kvaliban elsőre dobott 65.80-at kb? (ezt most fejből tippelem)ez a 66.34 kicsit kevésnek hangzik, andrejczyknak volt idén 71.40-e isigen, de állítólag az volt az egyetlen nagyobb dobása a 66.34-nél
Sixo
empty taxi
És Rioban is ő nyerte a kvalit 68 méterrel... aztán 8-ba se jutott.
Fajdek 2.0
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Brazil röpisek ezt nagyon könnyen behúzzák...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
mondjuk teljesítményben még egyet is értek, de szerintem versenyzők számára többet ér a dobogóigenAjkler Zita is okos, "Barber élete legjobb eredménye az h itt dobogós lehet" miközben ő az uralkodó világbajnok...és szerinted egy világbajnoki cím többet ér, mint egy olimpia dobogó ?
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
ez a 66.34 kicsit kevésnek hangzik, andrejczyknak volt idén 71.40-e isigen, de állítólag az volt az egyetlen nagyobb dobása a 66.34-nél
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ez a 66.34 kicsit kevésnek hangzik, andrejczyknak volt idén 71.40-e is
több mint 3 éve
Shaunea Miller-Iubo, ezt jól kiírták 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
22-16, kezd elmenni a norvégoknak
több mint 3 éve
6-tal mennek a ruszkik, kemény!
több mint 3 éve
igenAjkler Zita is okos, "Barber élete legjobb eredménye az h itt dobogós lehet" miközben ő az uralkodó világbajnok...és szerinted egy világbajnoki cím többet ér, mint egy olimpia dobogó ?
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
több mint 3 éve
Kína ezt is elfoglaltaKiszaladt neki az első dobás, és a lengyel második olimpiáját is elchokerkedte...
Kampman
több mint 3 éve
Ezazzz újabb kínai arany 😀
több mint 3 éve
Kínai arany gerelyben, ehh... Szép új világ.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ajkler Zita is okos, "Barber élete legjobb eredménye az h itt dobogós lehet" miközben ő az uralkodó világbajnok...és szerinted egy világbajnoki cím többet ér, mint egy olimpia dobogó ?
empty taxi
több mint 3 éve
Hmm, a litván gerelyes csaj se rossz, Liveta JaSUNAjtye 😀 😛az én dobogóm a lengyel-litván-jobb ausztrál
Őt lehet suna-zni XD
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ajkler Zita is okos, "Barber élete legjobb eredménye az h itt dobogós lehet" miközben ő az uralkodó világbajnok...
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.