Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
akartam írni, hogy a női kosár is izgi, főleg, hogy kihagyta a francia kiscsajjönnek a spanyolok OT-hez elég egy dupla, győzelemhez trí kell
több mint 3 éve
65-64 izgi 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
csapatsportban szerintem röplabdában a legkisebb az olló a nők és a férfiak között
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
instája nagyon odabasz ezzenk az Arinának 😊És Jordan Bulls mezben is van róla kép, meg air Jordan cipő... 😎❤️
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Spanyol-Francia 62-63 női kosár 1:20 van hátra
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mekkora meccs lett ez a végére.. Harimoto kiszedte 0-2-ről, de a döntő szettben hiába vezetett 6-3-ra utána 9-7re fordított Franziska, aztán újra visszafordult a vége.Döntő meccs jön a döntőbe jutásért.
több mint 3 éve
Kampman
28 717
Japán bejutott a baseball döntőbe.Dél-Korea és az USA fognak még játszani egy meccset, a győztes játszik a japánokkal, a vesztes Dominikával a bronzért.
több mint 3 éve
instája nagyon odabasz ezzenk az Arinának 😊
több mint 3 éve
És amúgy a meccshez...A fiatal Fedorovtseva húzza ma eddig az oroszokat, remekül játszik
Goncharovának ma közepesen megy, pedig ő a legjobbjuk
Mentek a 2. szettben is az oroszok már 4 ponttal, de megint szoros
több mint 3 éve
Örülök, hogy egyezik az ízlésünk! 😀Arina FedorovtsevaÉs az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
És baromi jól is játszik
Chargers LT
több mint 3 éve
Arina FedorovtsevaÉs az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
És baromi jól is játszik
több mint 3 éve
Kaletának ez már öreg 😊kaleta te vagy az?ő szőkésbarna, de nekem ő jön bede a ruszkiknál vagy a braziloknál? 😀A magas barna hajú, akinek jó a segge.És az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
Kampman
Bruce
igaz csak 17 éves😊
www.instagram.com/a.fed.10/
NB2
Negritis
több mint 3 éve
Én is őt néztem. Király 😊ő szőkésbarna, de nekem ő jön bede a ruszkiknál vagy a braziloknál? 😀A magas barna hajú, akinek jó a segge.És az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
Kampman
Bruce
igaz csak 17 éves😊
NB2
több mint 3 éve
azért 17 éves korban már bőven van age of consent 😉kaleta te vagy az?ő szőkésbarna, de nekem ő jön bede a ruszkiknál vagy a braziloknál? 😀A magas barna hajú, akinek jó a segge.És az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
Kampman
Bruce
igaz csak 17 éves😊
NB2
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nataliya Goncharovade a ruszkiknál vagy a braziloknál? 😀A magas barna hajú, akinek jó a segge.És az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
Kampman
Bruce
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
kaleta te vagy az?ő szőkésbarna, de nekem ő jön bede a ruszkiknál vagy a braziloknál? 😀A magas barna hajú, akinek jó a segge.És az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
Kampman
Bruce
igaz csak 17 éves😊
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Harimoto egyenlített
több mint 3 éve
ő szőkésbarna, de nekem ő jön bede a ruszkiknál vagy a braziloknál? 😀A magas barna hajú, akinek jó a segge.És az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
Kampman
Bruce
igaz csak 17 éves😊
több mint 3 éve
Knightonra kíváncsi leszek, de azért remélem Andre megnyeriDE GRASSE DE GRASSE !!
eaglesmcnabb
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
de a ruszkiknál vagy a braziloknál? 😀A magas barna hajú, akinek jó a segge.És az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
Kampman
több mint 3 éve
ES1-en is röpiÉn inkább ezt javasolnám, most jön az uccsó 5 mászó, köztük Nonaka és Garnbret
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Willie Parker
15 632
Sziasztok!Tudja valaki, hogy mikor ismétlik a vízilabda meccsünket?
több mint 3 éve
Kampman
28 717
A magas barna hajú, akinek jó a segge.És az első szettet behúzzák 😎🇷🇺Ki a fő szépség a meccsen?
25-23
Brutál jó meccs
Chargers LT
Bruce
több mint 3 éve
Ja nem vészesek, de Isten mentsen meg a GoDaddy rekláktól és társaiktól ezutánDe jó lesz nem nézni kanadai tévét ezek utánA CBC elég jó azért olimpiai szempontból... NBC-hez v m4-hez képest mindenképp.
Rajna
Igor