Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
és Ovtcharov - Niwa
több mint 3 éve
jajj de hülye vagyok ténylegAz volt az előző meccsMilyen meccsek lehetnek még bent? Francizka-Niwa gondolom a következő, de mi lenne az 5.?Ovtcharov - Harimoto gondolom
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Az volt az előző meccsMilyen meccsek lehetnek még bent? Francizka-Niwa gondolom a következő, de mi lenne az 5.?Ovtcharov - Harimoto gondolom
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
ahogy nézem 10 próbában az ideik alapján rangsorolnak, szegény Mayer meg a gyenguszok ellen verseng végig
több mint 3 éve
persze, tudom, csak akkor is lassabbnak látom mint korábban, de lehet hogy nincs igazamszép volt, absz dominál Boll most márSose a gyorsaságával nyert, labdabiztosnak meg labdabiztos most is.
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Milyen meccsek lehetnek még bent? Francizka-Niwa gondolom a következő, de mi lenne az 5.?
több mint 3 éve
szép volt, absz dominál Boll most márSose a gyorsaságával nyert, labdabiztosnak meg labdabiztos most is.
Szesze
több mint 3 éve
az meredek, tyihonból, hogy lett tsikhan ?Japánban be szoktak kattanni a kalapácsosok, nézd az oszakai végeredményt: en.wikipedia.org/wiki/2007_World_Championships_in_Athletics_%E2%80%93_Men%27s_hammer_throwehhez képest riot meg 78al nyerték meg77.52, szerintem egy hálós WR lehet.Olimpiákon legutóbb:
Volt már olyan valaha, hogy 81.50 kellett a 3. helyhez ?
Sixo
Pekingben 3. lett Tyihon 81.51-gyel
VB-ken Oszakában lett 3. Charfreitag 81.60-nal
empty taxi
Sixo
7-en dobtak 80 m fölött...
empty taxi
több mint 3 éve
szép volt, absz dominál Boll most már
több mint 3 éve
Japánban be szoktak kattanni a kalapácsosok, nézd az oszakai végeredményt: en.wikipedia.org/wiki/2007_World_Championships_in_Athletics_%E2%80%93_Men%27s_hammer_throwehhez képest riot meg 78al nyerték meg77.52, szerintem egy hálós WR lehet.Olimpiákon legutóbb:
Sixo
empty taxi
Sixo
7-en dobtak 80 m fölött...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
3-o a ruszkiknak, le is fújhatnák 😁téged kéne lefújni
Chargers LT
több mint 3 éve
ehhez képest riot meg 78al nyerték meg77.52, szerintem egy hálós WR lehet.Olimpiákon legutóbb:
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
3-o a ruszkiknak, le is fújhatnák 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
M4 online 4.Brazília Orosz
több mint 3 éve
77.52, szerintem egy hálós WR lehet.Olimpiákon legutóbb:
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Most duplán adják a kézit is, meg a nagyon érdekes női kosarat is... Ja nem azRemélem egyik online csatin megy majd a női röpi
több mint 3 éve
jah, hát szépÉn láttam is. Döntő Ovtsarov sima 4:1.hallottam, meg is lepődtem rendesen 😊én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..Most nyert egyéni EB-t 40 évesen.
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Azért elmehetne döntő meccsig.
több mint 3 éve
Én láttam is. Döntő Ovtsarov sima 4:1.hallottam, meg is lepődtem rendesen 😊én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..Most nyert egyéni EB-t 40 évesen.
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
5-7-ről 11-7, szép
több mint 3 éve
hallottam, meg is lepődtem rendesen 😊én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..Most nyert egyéni EB-t 40 évesen.
Szesze
bcsarli