Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
igen, de azért egyre jobban kidomborodik a gyorsaságbeli különbség az elithez képestBoll-tól ez mindenképpen kevés lesz, hatalmas a gyorsaságbeli különbség a japán javára, az alapjáték ide nem lesz elég az biztosMeg szokta oldani 😊
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Boll-tól ez mindenképpen kevés lesz, hatalmas a gyorsaságbeli különbség a japán javára, az alapjáték ide nem lesz elég az biztosMeg szokta oldani 😊
Szesze
több mint 3 éve
A lengyel atlétikának igen erős olimpiája van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
itt most nem is kellett 😊Hát meg mióta cvidos volt folyamatosan szar. De az a 2 gól a régire emlékeztetett. A rosszkéz oldalon hagytak is lőni egy idő után, de sem ő, sem Zalánki nem vállalt sokat.Csak vicceltem. Nyilván oké a 2/2 de előtte levot sem szabad elfelejteni meg az egész olimpiát sem hogy árnyéka magának.Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi
Rajna
csebi
Rajna
több mint 3 éve
ja, 800on tuti szarabb időm vanamos kurvagyenge volt 😕te vagy kurvagyenge
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hát meg mióta cvidos volt folyamatosan szar. De az a 2 gól a régire emlékeztetett. A rosszkéz oldalon hagytak is lőni egy idő után, de sem ő, sem Zalánki nem vállalt sokat.Csak vicceltem. Nyilván oké a 2/2 de előtte levot sem szabad elfelejteni meg az egész olimpiát sem hogy árnyéka magának.Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi
Rajna
csebi
több mint 3 éve
Boll-tól ez mindenképpen kevés lesz, hatalmas a gyorsaságbeli különbség a japán javára, az alapjáték ide nem lesz elég az biztos
több mint 3 éve
Amos elég furán mozgott.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
amos kurvagyenge volt 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kenya kettős 800-onnektek hosszabb távon kéne villogni😊
több mint 3 éve
Murphy bunyózik rendesen
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
talán rutinból ki tudja szedniÉn Boll-t tippelemsztem Mizutani viszonylag simán be fogja húzni, Ovtcharov veresége nem nagyon fog beleférni sztemA Boll Mizutani nagyon látványos lesz, szerintem mindenkinek érdemes belenézni.persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Én Boll-t tippelem, de mindegy mert mindkettőt nagyon csípem.sztem Mizutani viszonylag simán be fogja húzni, Ovtcharov veresége nem nagyon fog beleférni sztemA Boll Mizutani nagyon látványos lesz, szerintem mindenkinek érdemes belenézni.persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Csak vicceltem. Nyilván oké a 2/2 de előtte levot sem szabad elfelejteni meg az egész olimpiát sem hogy árnyéka magának.Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
sztem Mizutani viszonylag simán be fogja húzni, Ovtcharov veresége nem nagyon fog beleférni sztemA Boll Mizutani nagyon látványos lesz, szerintem mindenkinek érdemes belenézni.persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
az mi, hogy alex fergusonről neveznek el valakit kenyában 😀 ráadásul a vezeték nevével
több mint 3 éve
Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi