NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
77.52, szerintem egy hálós WR lehet.Olimpiákon legutóbb:
Volt már olyan valaha, hogy 81.50 kellett a 3. helyhez ?
Sixo
Pekingben 3. lett Tyihon 81.51-gyel
VB-ken Oszakában lett 3. Charfreitag 81.60-nal

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Most duplán adják a kézit is, meg a nagyon érdekes női kosarat is... Ja nem azRemélem egyik online csatin megy majd a női röpi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
jah, hát szépÉn láttam is. Döntő Ovtsarov sima 4:1.hallottam, meg is lepődtem rendesen 😊én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..Most nyert egyéni EB-t 40 évesen.
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 4 éve
Azért elmehetne döntő meccsig.
több mint 4 éve
Én láttam is. Döntő Ovtsarov sima 4:1.hallottam, meg is lepődtem rendesen 😊én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..Most nyert egyéni EB-t 40 évesen.
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 4 éve
5-7-ről 11-7, szép
több mint 4 éve
hallottam, meg is lepődtem rendesen 😊én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..Most nyert egyéni EB-t 40 évesen.
Szesze
bcsarli
több mint 4 éve
én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..Most nyert egyéni EB-t 40 évesen.
Szesze
több mint 4 éve
azta, szép volt Bolltól ez nagyon
több mint 4 éve
Nowicki nagyon megérdemelte, nem gondoltam volna, hogy nyerhet, Fajdek meg Winkler nagyon kimagasodtak idén
több mint 4 éve
nah hál istennek nem nyert Fajdek, remélem 35 évesen nem lesz olimpiai bajnok formában
több mint 4 éve
huhh milyen fonák egyenes volt
több mint 4 éve
77.52, szerintem egy hálós WR lehet. Volt már olyan valaha, hogy 81.50 kellett a 3. helyhez ?
több mint 4 éve
szerintem az Kokhan és nem Koken
több mint 4 éve
rasszistaMiller edzője esélyes lenne egy Danny Trejo hasonmásversenyen.bőrszínben talán annyira nem
empty taxi
Kampman
több mint 4 éve
én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..
több mint 4 éve
Miller edzője esélyes lenne egy Danny Trejo hasonmásversenyen.bőrszínben talán annyira nem
empty taxi
több mint 4 éve
Női kézi félidő: francia-holland 19-11!!!Engem nem lep meg, a francia keret erősebb.
NB2
több mint 4 éve
10 perc múlva kezdődik a Brazília - Orosz női röplabda 😎🇷🇺
több mint 4 éve
Női kézi félidő: francia-holland 19-11!!!Újabb ok, amiért a csoportban jól kell szerepelni...
NB2
több mint 4 éve
Miller edzője esélyes lenne egy Danny Trejo hasonmásversenyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Na Boll szépen behúzta, nem volt egy látványos szett, sok volt a hiba, az ilyen neki szokott jól kijönni 😊
több mint 4 éve
Női kézi félidő: francia-holland 19-11!!!
több mint 4 éve
2 éve játszottak utoljára és akkor is már éppen hogy csak ki tudta szedni Boll, viszont most nézem, h már Mizutani se fiatal, ez mondjuk meglepett 😊Az egymás elleniük alapján egyértelmű Boll : www.sofascore.com/boll-mizutani/ycksKdkigen, de azért egyre jobban kidomborodik a gyorsaságbeli különbség az elithez képestBoll-tól ez mindenképpen kevés lesz, hatalmas a gyorsaságbeli különbség a japán javára, az alapjáték ide nem lesz elég az biztosMeg szokta oldani 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
közben meglett az 1-1