NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
talán rutinból ki tudja szedniÉn Boll-t tippelemsztem Mizutani viszonylag simán be fogja húzni, Ovtcharov veresége nem nagyon fog beleférni sztemA Boll Mizutani nagyon látványos lesz, szerintem mindenkinek érdemes belenézni.persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 4 éve
Én Boll-t tippelem, de mindegy mert mindkettőt nagyon csípem.sztem Mizutani viszonylag simán be fogja húzni, Ovtcharov veresége nem nagyon fog beleférni sztemA Boll Mizutani nagyon látványos lesz, szerintem mindenkinek érdemes belenézni.persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Csak vicceltem. Nyilván oké a 2/2 de előtte levot sem szabad elfelejteni meg az egész olimpiát sem hogy árnyéka magának.Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
sztem Mizutani viszonylag simán be fogja húzni, Ovtcharov veresége nem nagyon fog beleférni sztemA Boll Mizutani nagyon látványos lesz, szerintem mindenkinek érdemes belenézni.persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 4 éve
az mi, hogy alex fergusonről neveznek el valakit kenyában 😀 ráadásul a vezeték nevével
több mint 4 éve
Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi
több mint 4 éve
Sőt még kevésbéGyengébbek nálunk, de fegyelmezetten védekeznek és nagyon jó a fórjátékuk. Akcióból annyira veszélyesek mint ezek a horvátok: semennyire.Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Hát szerintem kb. mint a magyarok.
Bruce
balintbaba
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
A Boll Mizutani nagyon látványos lesz, szerintem mindenkinek érdemes belenézni.persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 4 éve
Gyengébbek nálunk, de fegyelmezetten védekeznek és nagyon jó a fórjátékuk. Akcióból annyira veszélyesek mint ezek a horvátok: semennyire.Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Hát szerintem kb. mint a magyarok.
Bruce
balintbaba
több mint 4 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Nem voltak rosszak reggel, de K nagy mákjuk is volt.
Bruce
Verhetőek!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
több mint 4 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.első meccsen ugye kikaptunk tőlük és nyerték a csoportot is. Ettől még szerintem bár halványan, de mi vagyunk az esélyesek.
Bruce
több mint 4 éve
De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
több mint 4 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Kapust nem kell naggyá tenni plusz felhozni a hátrány védekezést (9/10 )meg az előnyt első meccshez képest.
Bruce
több mint 4 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Hát szerintem kb. mint a magyarok.
Bruce
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
2/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
több mint 4 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.
több mint 4 éve
persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
több mint 4 éve
Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
több mint 4 éve
nekem tökmind1 ki dobja a gólokat, teljesen jó ez így is 😊ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a görögök ellen
Szesze
csebi
több mint 4 éve
A horvátoknak sikerült méltósággal viselni a vereséget, nekik is riszpekt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azt írtam 😉 nézd fenn 😊akarod mondani görögök?ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a görögök ellen
Szesze
csebi
NB2
több mint 4 éve
Mindenre számítottam, csak ilyen sima győzelemre nem. Jó ez így!