Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 518 — Sic semper tyrannis!
A horvát edző feje miatt én is nyugodt vagyok
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 667
Ha nem magyar csapat játszana azt mondanám ez már megvan 😊

Legyen 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 355 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Manhercz és Viktor között nehéz lesz választani azért a MoTM-ben.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 545 — Lájkold a zsűrit!
Ez innen megvan.
balintbaba
Jaja, elvileg innen már csak menedzselni kell az időt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 679 — LIGHTS OUT!
Paul Tergat adja át az aranyat 😮

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 133 — Lucas Scott
Ez innen megvan.
balintbaba
Be kell lőni

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 518 — Sic semper tyrannis!
Én még nem vagyok nyugodt...
bcsarli
Hát még sok az idő hátra és ha elkezdik felszívni magukat, még lehet szoros a vége
több mint 3 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 940 — Big Dick Nick
Ez innen megvan.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan
bcsarli
pedig lehetsz
több mint 3 éve
Loncar h hozott össze centerbol 3/11t? 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 819 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 355 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Azért kellmég figyelni.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Azért nem ártott az sem h Bijac vedesre nem nagyon emlékszem már egy jó ideje

több mint 3 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 940 — Big Dick Nick
Mondjuk a horvát kapus benne van azért jó pár gólban oké, hogy ez nagyon erős volt, de védhető. 😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 819 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Xénia 200on 2 embert előzött meg, összetettben 19., 3at előz meg.
Sixo
Köszönjük 😊

több mint 3 éve
hát akkor ennyi 😀
több mint 3 éve
Minden gol

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 679 — LIGHTS OUT!
Xénia 200on 2 embert előzött meg, összetettben 19., 3at előz meg.

több mint 3 éve
ha még bármikor lövünk egy gólt akkor vége, ha nem akkor is nagy eséllyel meglesz
több mint 3 éve
mindent kiszed 😊
Szesze
Nem mindent 😕

több mint 3 éve
mindent kiszed 😊
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 667
A kapus hónaljszőrét isleborotválta akkora löket volt.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 382 — Jedi Master
Most jön az, hogy a bírók megpróbálják még szorossá tenni

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Rohanniuk kell, bele is hibáznak.

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 482 — Слава Україні! Героям слава!
4 gól előny, innen szépen nyugodtan lehozni.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv