Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
A horvát edző feje miatt én is nyugodt vagyok
több mint 3 éve
Manhercz és Viktor között nehéz lesz választani azért a MoTM-ben.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ez innen megvan.Jaja, elvileg innen már csak menedzselni kell az időt.
balintbaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez innen megvan.Be kell lőni
balintbaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Én még nem vagyok nyugodt...Hát még sok az idő hátra és ha elkezdik felszívni magukat, még lehet szoros a vége
bcsarli
több mint 3 éve
Ez innen megvan.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Loncar h hozott össze centerbol 3/11t? 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Én még nem vagyok nyugodt...
több mint 3 éve
Azért kellmég figyelni.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Azért nem ártott az sem h Bijac vedesre nem nagyon emlékszem már egy jó ideje
több mint 3 éve
Mondjuk a horvát kapus benne van azért jó pár gólban oké, hogy ez nagyon erős volt, de védhető. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Xénia 200on 2 embert előzött meg, összetettben 19., 3at előz meg.Köszönjük 😊
Sixo
több mint 3 éve
hát akkor ennyi 😀
több mint 3 éve
Minden gol
több mint 3 éve
Xénia 200on 2 embert előzött meg, összetettben 19., 3at előz meg.
több mint 3 éve
ha még bármikor lövünk egy gólt akkor vége, ha nem akkor is nagy eséllyel meglesz
több mint 3 éve
mindent kiszed 😊Nem mindent 😕
Szesze
több mint 3 éve
mindent kiszed 😊
több mint 3 éve
Most jön az, hogy a bírók megpróbálják még szorossá tenni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Rohanniuk kell, bele is hibáznak.
több mint 3 éve
4 gól előny, innen szépen nyugodtan lehozni.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv