Olimpia

22 feliratkozó

26 napja
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
A magyar sífutás is történelmi mélységben baszki, pedig csúcson se volt soha.
Nem bántásból, de hogy a pöcsömbe lehet 10 kilin 13 percet kapni?

Hozzáteszem Sára Timi sincs sehol a születése óta sajna.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 044 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Elolvastam most gyorsan a Szőllős család kálváriáját. Kíváncsi lennék, hogy micsoda kicsinyes farokméregetés volt itt a háttérben, ami miatt eltolták a bringát innen. Rendkívül sajnálatos mindenesetre.
Hanni
Én azt olvastam, hogy nem nagyon működtek együtt a magyar szövetséggel, inkább külön utakon jártak és Ausztriában járatták suliba meg versenyeztették a gyerekeket. Ugyanakkor a pénzt kevesellték, amit kaptak a szövetségtől 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 640 — Poloska confirmed
Elolvastam most gyorsan a Szőllős család kálváriáját. Kíváncsi lennék, hogy micsoda kicsinyes farokméregetés volt itt a háttérben, ami miatt eltolták a bringát innen. Rendkívül sajnálatos mindenesetre.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 044 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Orosz is szépen lemaradt egy tizeddel a bronzról, hehe

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 178 — Chiefs GM
Na, van nagyobb sz*pás is a 0,4 másodpercnél, igaz, ez "csak" a bronzért ment. 😊

több mint 4 éve
nem tudom, hogy 2022-ben mennyire eladható egy egyéni indításos verseny
hagyomány ide vagy oda
NB2
Izgalmasabb volt mintha tomegrajtos lett volna

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Szegeny niskanen 😕 de megérdemelte volna, na talan az öcsi holnap :/

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
Kibaszott makos kokszos

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Bazmeg, négy tized, csóri Niskanen...

több mint 4 éve
4 tized, jézus...
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
hagyomány ide vagy oda
NB2
Egy belefér, amíg az nem az 50-es 😊
több mint 4 éve
hagyomány ide vagy oda
több mint 4 éve
Azért aki egy évvel ezelőtt megfogadta, hogy Strolz wengeni vk-győztes és olimpiai bajnok lesz, az elég szépen kaszalhatott 😊

több mint 4 éve
Érdekes ez, mi számít bajnak.
70 körüli világkupagyőzelem, 3szoros olimpiai bajnok, most csóri kiesett 2x, benne van.

Egy Beat Feuznak a teljes karriert kellett végigtolni az olimpiai aranyért.
Vagy Jacobellis, aki kb tobb futamot nyert mint nem, és most 36 évesen lett olimpiai bajnok.
És hány ikonikus sportoló van aki soha nem nyert olimpiát.
Vagy csak gondoljunk a most visszavonuló Del Potróra, mekkora játékos és milyen karriert vettel el tőle a sérülések.

Szóval nyilván pech, meg minden, de azért nem dőlt össze a vilag, és sztem lesz ő még olimpiai bajnok.
gabokocka
Nem is a két kiesés, hanem az egész folyamat, ami ide vezetett, az édesapja halálától indulva.

Del Potro hatalmas kedvencem, nyilván ő sokkal nehezebb utat járt végig.

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
Érdekes ez, mi számít bajnak.
70 körüli világkupagyőzelem, 3szoros olimpiai bajnok, most csóri kiesett 2x, benne van.

Egy Beat Feuznak a teljes karriert kellett végigtolni az olimpiai aranyért.
Vagy Jacobellis, aki kb tobb futamot nyert mint nem, és most 36 évesen lett olimpiai bajnok.
És hány ikonikus sportoló van aki soha nem nyert olimpiát.
Vagy csak gondoljunk a most visszavonuló Del Potróra, mekkora játékos és milyen karriert vettel el tőle a sérülések.

Szóval nyilván pech, meg minden, de azért nem dőlt össze a vilag, és sztem lesz ő még olimpiai bajnok.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Akiben van egy kis kockáztató szellem, Kagiyamat egész jó oddszal adják műkoriban, ugyanis Chen amekkora skater, akkora choker is.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
 www.washingtonpost.com/sports/olympics/2022/02/08/mikaela-shiffrin-skiing-olympics-father/
empty taxi
Sose voltam nagy fanja Shiffrinnek, de Super G-ben és kombinációban remélem összejön neki a dolog. Minden idők egyik legnagyobb sízője, nem érdemel egy ilyen peches olimpiát.
somoskovig
Mikor közvetlen az olimpia előtt arról nyilatkozott h tudja mit érzett Simone Biles Tokióban, akkor már éreztem h ebbű more baj lesz...

Btw én se vagyok egy nagy Shiffrin fan, de tényleg generational talent.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez mekkora, a csávó cuccolt azért, hogy ne 10 másodpercet kapjon a legjobbaktól, csak 9-et??? 😀

www.nemzetisport.hu/teli_sportok/teli-olimpia-az-elso-doppingeset-pozitiv-tesztet-adott-egy-irani-sizo-2875617

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
 m.nemzetisport.hu/teli_sportok/teli-olimpia-ponya-saraert-szorithatunk-a-csutortoki-program-2875591
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 699 — Lucas Scott
 24.hu/sport/2022/02/09/liu-shaolin-sandor-nyilatkozat-biro/

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Probaltam rakeresni neten, vajon mennyi aktiv profi gyorskorcsolyazo van a vilagon, de nem talaltam.

Valaki tud forrast esetleg?
undisputedly
Van vilagranglista elvileg, mivel irtak is a donto elott a helyezesekez. Nezd meg, abbol gondolom megtudod.
Stez
kérdés, hogy a rövidpályásokra vagy a rendesre gondolt undi, gyanítom előbbire
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 659 — Whoops, looks like something went wrong.
Probaltam rakeresni neten, vajon mennyi aktiv profi gyorskorcsolyazo van a vilagon, de nem talaltam.

undisputedly
Van vilagranglista elvileg, mivel irtak is a donto elott a helyezesekez. Nezd meg, abbol gondolom megtudod.

több mint 4 éve
 www.washingtonpost.com/sports/olympics/2022/02/08/mikaela-shiffrin-skiing-olympics-father/
empty taxi
Sose voltam nagy fanja Shiffrinnek, de Super G-ben és kombinációban remélem összejön neki a dolog. Minden idők egyik legnagyobb sízője, nem érdemel egy ilyen peches olimpiát.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 846 — SuperBowl Champions 2013/2014