Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Sőt még kevésbéGyengébbek nálunk, de fegyelmezetten védekeznek és nagyon jó a fórjátékuk. Akcióból annyira veszélyesek mint ezek a horvátok: semennyire.Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Hát szerintem kb. mint a magyarok.
Bruce
balintbaba
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
A Boll Mizutani nagyon látványos lesz, szerintem mindenkinek érdemes belenézni.persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
Gyengébbek nálunk, de fegyelmezetten védekeznek és nagyon jó a fórjátékuk. Akcióból annyira veszélyesek mint ezek a horvátok: semennyire.Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Hát szerintem kb. mint a magyarok.
Bruce
balintbaba
több mint 3 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Nem voltak rosszak reggel, de K nagy mákjuk is volt.
Bruce
Verhetőek!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.első meccsen ugye kikaptunk tőlük és nyerték a csoportot is. Ettől még szerintem bár halványan, de mi vagyunk az esélyesek.
Bruce
több mint 3 éve
De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
több mint 3 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Kapust nem kell naggyá tenni plusz felhozni a hátrány védekezést (9/10 )meg az előnyt első meccshez képest.
Bruce
több mint 3 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.Hát szerintem kb. mint a magyarok.
Bruce
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
2/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
több mint 3 éve
Mennyire erősek a Görögök? Nem néztem az első meccsünket, de tudom, hogy az utóbbi időben nagyot erősödtek.
több mint 3 éve
persze 😀Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Harimoto megverte Ovtcharovot közbenTe is több helyen nézed? TV, tablet, telefon, számítógép egyszerre. 😊
Szesze
több mint 3 éve
nekem tökmind1 ki dobja a gólokat, teljesen jó ez így is 😊ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a görögök ellen
Szesze
csebi
több mint 3 éve
A horvátoknak sikerült méltósággal viselni a vereséget, nekik is riszpekt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Azt írtam 😉 nézd fenn 😊akarod mondani görögök?ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a görögök ellen
Szesze
csebi
NB2
több mint 3 éve
Mindenre számítottam, csak ilyen sima győzelemre nem. Jó ez így!
több mint 3 éve
Hibátlan, fantasztikus játékkal ott van mindkét pólócsapatunk a legjobb négy között!
több mint 3 éve
gyühetnek a Görögök!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
akarod mondani görögök?ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a görögök ellen
Szesze
csebi
több mint 3 éve
Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
Liverpool Fc
több mint 3 éve
siessetek már 05-kor 800 méter!
több mint 3 éve
ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a görögök ellen
Szesze
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
Harimoto megverte Ovtcharovot közben