Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..Most nyert egyéni EB-t 40 évesen.
Szesze
több mint 3 éve
azta, szép volt Bolltól ez nagyon
több mint 3 éve
Nowicki nagyon megérdemelte, nem gondoltam volna, hogy nyerhet, Fajdek meg Winkler nagyon kimagasodtak idén
több mint 3 éve
nah hál istennek nem nyert Fajdek, remélem 35 évesen nem lesz olimpiai bajnok formában
több mint 3 éve
huhh milyen fonák egyenes volt
több mint 3 éve
77.52, szerintem egy hálós WR lehet. Volt már olyan valaha, hogy 81.50 kellett a 3. helyhez ?
több mint 3 éve
szerintem az Kokhan és nem Koken
több mint 3 éve
rasszistaMiller edzője esélyes lenne egy Danny Trejo hasonmásversenyen.bőrszínben talán annyira nem
empty taxi
Kampman
több mint 3 éve
én Boll-t jóval gyengébbnek látom most, mint akár pár évvel ezelőtt..
több mint 3 éve
Kampman
28 706
Miller edzője esélyes lenne egy Danny Trejo hasonmásversenyen.bőrszínben talán annyira nem
empty taxi
több mint 3 éve
Női kézi félidő: francia-holland 19-11!!!Engem nem lep meg, a francia keret erősebb.
NB2
több mint 3 éve
10 perc múlva kezdődik a Brazília - Orosz női röplabda 😎🇷🇺
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Női kézi félidő: francia-holland 19-11!!!Újabb ok, amiért a csoportban jól kell szerepelni...
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Miller edzője esélyes lenne egy Danny Trejo hasonmásversenyen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na Boll szépen behúzta, nem volt egy látványos szett, sok volt a hiba, az ilyen neki szokott jól kijönni 😊
több mint 3 éve
Női kézi félidő: francia-holland 19-11!!!
több mint 3 éve
2 éve játszottak utoljára és akkor is már éppen hogy csak ki tudta szedni Boll, viszont most nézem, h már Mizutani se fiatal, ez mondjuk meglepett 😊Az egymás elleniük alapján egyértelmű Boll : www.sofascore.com/boll-mizutani/ycksKdkigen, de azért egyre jobban kidomborodik a gyorsaságbeli különbség az elithez képestBoll-tól ez mindenképpen kevés lesz, hatalmas a gyorsaságbeli különbség a japán javára, az alapjáték ide nem lesz elég az biztosMeg szokta oldani 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
közben meglett az 1-1
több mint 3 éve
Az egymás elleniük alapján egyértelmű Boll : www.sofascore.com/boll-mizutani/ycksKdkigen, de azért egyre jobban kidomborodik a gyorsaságbeli különbség az elithez képestBoll-tól ez mindenképpen kevés lesz, hatalmas a gyorsaságbeli különbség a japán javára, az alapjáték ide nem lesz elég az biztosMeg szokta oldani 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
beszarok ,erre egyből jön Hendriksen, 80 méter sem dobott még korábban, erre most dobott egy 81.58öt 😀
több mint 3 éve
Ziolkowski meglehetősen rezignáltan veszi tudomásul a lengyel dobásokat. Mondjuk ő is volt olimpiai- és világbajnok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
igazából addig van szerencsénk amíg Zalánkinak nem kell sokat vállalnia, látva az olimpiai formáját.itt most nem is kellett 😊Hát meg mióta cvidos volt folyamatosan szar. De az a 2 gól a régire emlékeztetett. A rosszkéz oldalon hagytak is lőni egy idő után, de sem ő, sem Zalánki nem vállalt sokat.Csak vicceltem. Nyilván oké a 2/2 de előtte levot sem szabad elfelejteni meg az egész olimpiát sem hogy árnyéka magának.Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi
Rajna
csebi
Rajna
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
persze, de amikor van egy ilyen formát kifogó játékos akkor azt addig kell lövetni amíg megy neki. Manherznek ma végig ment 😊Ja, de Manhercz nem fog még1x hetet lőni, engem egy kicsit aggasztott, hogy nincs önbizalmuk 5ről elvállalni. De mindegy, az elődöntő más lesz, és a végén azért indketten lőttek gólt, remélhetőleg visszajön a lövőkéjük a kulcsmeccsekre.itt most nem is kellett 😊Hát meg mióta cvidos volt folyamatosan szar. De az a 2 gól a régire emlékeztetett. A rosszkéz oldalon hagytak is lőni egy idő után, de sem ő, sem Zalánki nem vállalt sokat.Csak vicceltem. Nyilván oké a 2/2 de előtte levot sem szabad elfelejteni meg az egész olimpiát sem hogy árnyéka magának.Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi
Rajna
csebi
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Ja, de Manhercz nem fog még1x hetet lőni, engem egy kicsit aggasztott, hogy nincs önbizalmuk 5ről elvállalni. De mindegy, az elődöntő más lesz, és a végén azért indketten lőttek gólt, remélhetőleg visszajön a lövőkéjük a kulcsmeccsekre.itt most nem is kellett 😊Hát meg mióta cvidos volt folyamatosan szar. De az a 2 gól a régire emlékeztetett. A rosszkéz oldalon hagytak is lőni egy idő után, de sem ő, sem Zalánki nem vállalt sokat.Csak vicceltem. Nyilván oké a 2/2 de előtte levot sem szabad elfelejteni meg az egész olimpiát sem hogy árnyéka magának.Az első tuti nem volt garbage time, a 2. határeset.Gatbage timeban? 😊De az utolsó 2 2/22/6Vámos a végén 2/2 nem? az utolsó 2ez a két ember olyan szintű extrát nyújtott amit azért ritkán látni egy ilyen szintű meccsenMár csak az kellene h a bal kezesek is meg érkezzenek az olimpiára és lehet esélyünk a spanyolok ellen
Szesze
csebi
alatriste
csebi
Rajna
csebi
Rajna
csebi
Rajna
Szesze