Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Franziska simán nyerte az első szettet, azért ez meglepő..Jah,
Szesze
több mint 3 éve
Franziska simán nyerte az első szettet, azért ez meglepő..
több mint 3 éve
Azt mindenki döntse el magaFedorovtseva nagyon jó eddig 6/4 ütésbőlmije a legjobb?
Chargers LT
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
81 pontra jött fel Moloney két győzelemmel, ez nagyon meleg lehet.
több mint 3 éve
Nagy robot 😊én ráadásul Ovtcharovot nem is szeretem 😊ha ez el is megy, Ovtcharovnak illene hozni a végén Niwa ellen.Egyéni során megverte, de Koki ellen nem tudok szurkolni. Imádom a játékát, meg a lazaságát 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
Fedorovtseva nagyon jó eddig 6/4 ütésbőlmije a legjobb?
Chargers LT
több mint 3 éve
Fedorovtseva nagyon jó eddig 6/4 ütésből
több mint 3 éve
én ráadásul Ovtcharovot nem is szeretem 😊ha ez el is megy, Ovtcharovnak illene hozni a végén Niwa ellen.Egyéni során megverte, de Koki ellen nem tudok szurkolni. Imádom a játékát, meg a lazaságát 😊
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
ha ez el is megy, Ovtcharovnak illene hozni a végén Niwa ellen.Egyéni során megverte, de Koki ellen nem tudok szurkolni. Imádom a játékát, meg a lazaságát 😊
Szesze
több mint 3 éve
WR tartó Lasha Talakhadze férfi 109+ kiloban agyonvert mindenkit. Szakításban és lökésben is megdöntötte saját WR-t, 47 kilot vert a 2.ra. Grúz arany mellett iráni ezüst és szír bronz született.Ha volt egyértelmű arany ezen az olimpián, az ez volt... igazából már mindenki az 500 kilót várja.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Mondom, Boll már nem játszhat, csak kettőt játszhat egy ember.Harimoto-Franci? Akkor Niwa játsza az utolsót, vagy Boll, vagy Ovtsarov ellen.Boll sztem már nem játszhat, mert párost is tolt és asszem csak kettőt játszhatnakakkor viszont Harimoto - FranziskaVagy Harimoto-Boll. Az lenne az igazi 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
WR tartó Lasha Talakhadze férfi 109+ kiloban agyonvert mindenkit. Szakításban és lökésben is megdöntötte saját WR-t, 47 kilot vert a 2.ra. Grúz arany mellett iráni ezüst és szír bronz született.
több mint 3 éve
ha ez el is megy, Ovtcharovnak illene hozni a végén Niwa ellen.
több mint 3 éve
Azt nem tudomOroszok jók eddig, de szorosAdja az ES?
Chargers LT
alatriste
M4 online 4. adja viszont
több mint 3 éve
Harimoto-Franci? Akkor Niwa játsza az utolsót, vagy Boll, vagy Ovtsarov ellen.Boll sztem már nem játszhat, mert párost is tolt és asszem csak kettőt játszhatnakakkor viszont Harimoto - FranziskaVagy Harimoto-Boll. Az lenne az igazi 😊
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
és Ovtcharov - NiwaKokizzuk meg a németeket hajrá!
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
és Ovtcharov - Niwa3 győzelemig megy, ezen kívül max 2 meccs van.
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Boll sztem már nem játszhat, mert párost is tolt és asszem csak kettőt játszhatnakakkor viszont Harimoto - FranziskaVagy Harimoto-Boll. Az lenne az igazi 😊
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Oroszok jók eddig, de szorosAdja az ES?
Chargers LT
Liverpool Fc
több mint 3 éve
és Ovtcharov - Niwa3 győzelemig megy
Szesze
több mint 3 éve
akkor viszont Harimoto - FranziskaVagy Harimoto-Boll. Az lenne az igazi 😊
Szesze